Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maşallah eski konularınıza baktım şimdi eş ve ailesiyle yaşayıp sıkıntılar çekmişsiniz.
iyi misiniz, keyfiniz nasıl? hala aileyle birlikte misiniz?

• Beğen
Reactions: Z P
Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.

Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun ins.hayirli saglikli vatana millete hayirli bir evladin olur hatta 2 olur Allah gonlune gore versin butun cocugu olmayanlara dua edicem bugun rabbim umutlarinizi yesertsin ins.🙏

Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun ins.hayirli saglikli vatana millete hayirli bir evladin olur hatta 2 olur Allah gonlune gore versin butun cocugu olmayanlara dua edicem bugun rabbim umutlarinizi yesertsin ins.🙏
Aminn canim benim Rabbim ilk olmayanlara versin. Sonra bize ikincileri versin😊😀

maşallah eski konularınıza baktım şimdi eş ve ailesiyle yaşayıp sıkıntılar çekmişsiniz.
iyi misiniz, keyfiniz nasıl? hala aileyle birlikte misiniz?
Evet hala birlikteyim gorumcem evlendi. Sukurler olsun herseyin duzenini oturttum. Susup oturan ezik insan yok artik karsilarinda :) Saygisiz biri de yok amaa bunuda belirteyim. Ama sukurler olsun sabrimin sonu selamet oldu. Ne kada uzulmusum eski konularima baktimda. Neler atlatmisim. Simdi hersey istedigim gibi. Kayinvalideme yalvariyorum hatta gelin koyden diye yani.biz o dereceye geldik😀 Cok iyi anlasiyoruz Allah bozmasin

Evet hala birlikteyim gorumcem evlendi. Sukurler olsun herseyin duzenini oturttum. Susup oturan ezik insan yok artik karsilarinda :) Saygisiz biri de yok amaa bunuda belirteyim. Ama sukurler olsun sabrimin sonu selamet oldu. Ne kada uzulmusum eski konularima baktimda. Neler atlatmisim. Simdi hersey istedigim gibi. Kayinvalideme yalvariyorum hatta gelin koyden diye yani.biz o dereceye geldik😀 Cok iyi anlasiyoruz Allah bozmasin
çok fazla yüz göz olmayın yine de. mutlu olmanıza sevindim. tüp bebek konusu için de şunu söyleyim bu yollardan hepimiz geçtik kolay olmuyor zor elbet. ama Allah var hayırlısı deyin .rahat olun.

• Beğen
ne farkedecek ki pozitifte olsa negatifte olsa 1 hafta sonra ogrenmeniz bir seyi degistirmez sonuc acisindan ama hastaneye bilgi vermeniz gerekecek.
deger takibi yapilacak cunku 2 gunde bir.

• Beğen
çok fazla yüz göz olmayın yine de. mutlu olmanıza sevindim. tüp bebek konusu için de şunu söyleyim bu yollardan hepimiz geçtik kolay olmuyor zor elbet. ama Allah var hayırlısı deyin .rahat olun.
Evet canim 3 yil once bende gectim o yoldan .suan evladim 2 yasinda. Suan ikincisi icin ugrasiyoruz

ne farkedecek ki pozitifte olsa negatifte olsa 1 hafta sonra ogrenmeniz bir seyi degistirmez sonuc acisindan ama hastaneye bilgi vermeniz gerekecek.
deger takibi yapilacak cunku 2 gunde bir.
Konu eski canim .Tekrardan tup bebege basladim yine ayni korkulari yasadim. O yuzden topige bi bakayim dedim:)

ay pardon tekrar tup bebege basladim yazmissiniz hizli okuyunca birden idrak edemedim
Evrt kuzum basladim 21 inde transferim var :) 3 sene onceki yazdigim seyleri suan sanki yeni yasiyormusum gibi oldu.

Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.

Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Zaten negatifse adet olursun. En yakın zamanda pozitif haberi alirisn inşallah. Benim içime pozitif doğdu. Allah gönlünüze göre versin

• Beğen
Zaten negatifse adet olursun. En yakın zamanda pozitif haberi alirisn inşallah. Benim içime pozitif doğdu. Allah gönlünüze göre versin
Canimsin tesekkur ederim😊😊 Bu 3 yil onceki konu evet pozitifti ve bi oglum vae 2 yasinda. Simdi yine tup bebek yolundayiz. 21inde transferim var 😊😊

Konuyu herkes yeni saniyor Mune Mune abla ya kosayim 😀 Mune Mune abla konumu kapatabilirmisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X