Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminn Aminn insaAllah canim benim Allah cumlemizin yardimcisi olsun bu yola kim gonul koymussa Rabbim dualarini kabul etsin. Kimsenin hevesleri kursaginda kalmasin. Yarim dua etmek yok Allah in izniyle. Rabbim hayirlisiyla transferimin tutmasini saglikli bir hamilelik gecirebilmemi sag salim hayirli ve saglikli evladimizi kucagimizada Almayi nasip eyle . Amin sizde boyle dua edin kizlar kendiniz icin . Sadece tutmasi icin etmeyin
Amin inşallah güzel arkadaşım dua tek dayanagimiz elimiz semaya gönlümüz Rabbimize açık her daim istiyoruz sağlıklı hayırlı gebelik sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz huzurlu bereketli yuva istiyoruz ne güzel diyor Rabbim "bana dua edin ben de duanizi kabul edeyim" :)

Amin inşallah güzel arkadaşım dua tek dayanagimiz elimiz semaya gönlümüz Rabbimize açık her daim istiyoruz sağlıklı hayırlı gebelik sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz huzurlu bereketli yuva istiyoruz ne güzel diyor Rabbim "bana dua edin ben de duanizi kabul edeyim" :)
Evet oyle canim elimizden duadan baska birsey gelmez o kadar aciziz ki

Bana butun doktorlarin soyledikleri tup bebek yaptir embriyolar genetige gitsin dediler . Kotu yumurtalarin dolleniyor dediler cok sukur opudan sonra 10 yumyryam donduruldu. 3 tanesi pgtye gitti 2 tanesi saglam geldi . Bir tanesi transfer edildi. Kan pihtilasmasi olabilir dediler suan igne vuruluyorum gobekten
Su an bende aynı durumdayım pgt ile tüp bebek yaptıracağım 5 dusuk ve geçerli bi sebep yok. Ne güzel 2 tane sağlıklı gelmiş inşallah tutmuştur ve inşallah devam eder darısı başıma. Yolun zor kısmı geçmiş.Allah kalanını da kolaylastirsin.

Kizlar herkesten cesaret alarak evet test yaptim diceksinizki sen bizimle alay mi ediyorsun inanki amacim bu degil. Bir anda deftere dualar yaziyordum. Rabbim guc verdi kalk yap dedi icimden bi ses . Cikarsa cikar cikmazsa Allah buyuktur dedim. Ve 5 saniye icinde cikti. Bugun transferimin 8.gunu ilaclardanda cikmis olabilir. Carsamba insaAllah kan vermeye gidicem
Eki Görüntüle 2083341
Günlerdir ağlıyorum halime ,bana umut oldun. İnşallah doğumuna da buradan şahit olurum. Hayırlı uğurlu olsun. Adında hiç yabancı gelmiyor.

Kizlar herkesten cesaret alarak evet test yaptim diceksinizki sen bizimle alay mi ediyorsun inanki amacim bu degil. Bir anda deftere dualar yaziyordum. Rabbim guc verdi kalk yap dedi icimden bi ses . Cikarsa cikar cikmazsa Allah buyuktur dedim. Ve 5 saniye icinde cikti. Bugun transferimin 8.gunu ilaclardanda cikmis olabilir. Carsamba insaAllah kan vermeye gidicem
Eki Görüntüle 2083341
Gorunen o ki mucize olmus.
Rabbim sag salim hayirlisiyla kucagina almayi,sana da isteyen ve olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin İnşallah

Günlerdir ağlıyorum halime ,bana umut oldun. İnşallah doğumuna da buradan şahit olurum. Hayırlı uğurlu olsun. Adında hiç yabancı gelmiyor.
Neden agliyorsun gulum hayirdir. Belki konusmusuzdur yine

Su an bende aynı durumdayım pgt ile tüp bebek yaptıracağım 5 dusuk ve geçerli bi sebep yok. Ne güzel 2 tane sağlıklı gelmiş inşallah tutmuştur ve inşallah devam eder darısı başıma. Yolun zor kısmı geçmiş.Allah kalanını da kolaylastirsin.
Mesajini simdi gordum canim benim. InsaAllah hersey istedigin gibi olur. Kader arkadasim benim vakti zamani var herseyin insallah senide arkamdan bekliyorum hemen gel

Valla size dalga geciyormusum gibi geliyordur belki ama yani kendimi bu kadar aciz hic hissetmedim. Uzerimde sanki cok yuk var ki var da. Kendi adima uzulmem de annem babam kayinpederim esim kaynanam hepai bu kadar hevesliyken bilmiyorum cok zor.
Oyyy kurban olduğum anlıyorum sitresini. Sonucu öyle yada böyle öğreneceksin kaçısın yok. Bence git testini yaptır. Hiç ummadığın anda nasıl mutlu olacaksın anlatamam.
Nedense içimde olumlu bişiler var .
İnş bebişin olur

Oyyy kurban olduğum anlıyorum sitresini. Sonucu öyle yada böyle öğreneceksin kaçısın yok. Bence git testini yaptır. Hiç ummadığın anda nasıl mutlu olacaksın anlatamam.
Nedense içimde olumlu bişiler var .
İnş bebişin olur
Yaptim bile :-) ama kan icin beklenen tarihi beklicem canim benim

Ya çok mutlu oldum sizin için. Dua bölümünde geçen gün yazismistik şimdi hatırladım. Nasıl sevindim. Allah kucaginiza almak nasip etsin

Ya çok mutlu oldum sizin için. Dua bölümünde geçen gün yazismistik şimdi hatırladım. Nasıl sevindim. Allah kucaginiza almak nasip etsin
Allah razi olsun canim benim aminn. Valla ben inaniyorum duanin gucune okadar cok kisi dua ettiki Rabbim kabul etti. Insallah devami gelir

:)) test icin cok israr aldim dayanamadim yaptim pozitif ama kk dan baska birde eltimden baskasi bilmiyor. Carsambaya kadar gizlicem :)
İnan çok sevindim ama yalnış anlma sakın yalın arkadaşımda 20. Gününde yapmıştı pozitifti ama 12. Gün yapılmalıymış ilaçların etkisinden hormonların yanışmasıymış ki inş öyle değildir inşallah ki inşallah bütün kalbimle pozitif istiyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X