Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan çok sevindim ama yalnış anlma sakın yalın arkadaşımda 20. Gününde yapmıştı pozitifti ama 12. Gün yapılmalıymış ilaçların etkisinden hormonların yanışmasıymış ki inş öyle değildir inşallah ki inşallah bütün kalbimle pozitif istiyorum .
Tabi canim onada hazirlikliyim simdilik o yuzden kimseye soylemedim ne olur ne olmaz diye. :)

Kullamdığın ilaçlardan dolayı pozitif çıkabilir zamanını bekle..zamanı gelince de test yaptır çünkü gebelik olunca karın iğneleri kalcadaki iğne birde vajinadaki bir ilaç vardı devam ediyordu hatırladığım kadariyla

Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.

Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Yaptirma cnm ne olacakki.dayanabilirsen zaten adet olmassin ve ondan sonra da bir guzel mide bulantilarin baslar offff hamilelik ne zormusssss yaaa dersin.
Saka bir yana insallah tutunmustur melegin.bende yumurta takibi yaptirdigim da bir ay test yapmamistim.daha evvel iki tup iki asi yaptirmistim ve cok bunalmistim
Adetim gecmisti ama nasilsa olurum dedim ve bir ay bekledim sonunda annem le esim ayni anda test almislar illa yapican dediler veeee 6 yil sonra ikiside koyu cift cizgi yi gormustuk oyle bir ciglik atmisim ki komsular gelmis kapiya noldu diye.
Iki kizim var simdi cok sukur.insallah tutmustur ama kendini sakin yorma ve dinlen.zaten gogusler de mavi damar ciktiysa kesin hamilesin insallah..

Idrar testi yapsam mesala sali gunu duruma biraz alismis olurmuym
Tüp bebek tedavisinde rahime hamilelik hormonu salgıladıkları için test yapsanız bile pozitif çıkabilir... ve gerçek test gününde negatif olduğunda daha çok üzülürsünüz... bu arada bende 3 kere tüp bebek tedavisi yaptım.. sonuç.. malesef tutmadı... yapacak birşey yok her defasında sonuç hüsranda olsa herşeyin hayırlısı...

Aşılamanın 13.günü silik cizgi çıkmıştı. Ertesi gün kan verdiğimde çıkmıştı. Insallah güzel sonuçlar alırsınız

Sacmalamakla alakasi yok. Bu psikoloji bambaska bisey. Allah hayirlisiyla isteyen herkesi evlat sahibi yapsin.

Transfer sonrası kullanılması gereken ve hamilelik gerçekleştiğinde aksatılmaması gereken ilaçlar var. Normal hamilelik gibi düşünüp erteleme lüksünüz yok bence. Benim daha önce normal yoldan olan bir kaybım var. Testler sonrasında kan pıhtılaşması taşıyıcı olduğumu öğrendim. İlk tüp bebek transferi negatifti. İkincide 8.gün pozitifi öğrendim. Doktorumla iletişime geçip kan sulandırıcı iğne ve coraspin eklettim. 12.gün testi tekrarlamıştım. Hamilelik özellikle tüp bebek çok hassas bir süreç 13.haftadayım hala daha tamam hamileyim diyemiyorum. En başından bu kadar moralini bozmamalısın.

Kizlar hafif kahverengi pembemsi lekem gelmis dua edin tekrar basa donmek istemiyorumo_O:mad::mad:

Panik yapma canım, Allah yardımcın olsun. Doktorunla iletişime geç progestan ve crinone jel takviyesi yapacaktır. Dinlen mutlaka kendini yorma
Konustuk canm coraspirini kes dedi kalcadan progestan kullaniyorum karindanda ignem var eger kanamam cogalirsa karindan igneyide kesicem

Çok samimi bi arkadaşım 6 sene bebek tedavisi görmüştü. Hamile olduğumda o da sonkez denemişti tüp bebeği. Hamile olduğumu söyleyememiştim bile. O gelip sonkez denediğini anlattı ağlayarak. Sonra bi gün iş yerindeyken geldi ağladı kanamam var kahverengi pembemsi, başa döndüm olmadı dedi. Üzülme dedim o ağladı ben ağladım sarıldık tüm öğleden sonra ağlaştık. 2 gün sonra kan testi hamileydi. Havalara uçtuk. Bende söyledim o zaman. İlk bebeğini Doğum yaptıktan 1,5 sene sonra kendiliğinden oldu ikinci çocuğu. İkimizin de iki çocuğu var. Beraber büyütüyoruz şimdi.

Üzülmeyin lütfen. Veren Allah dua edin

Çok samimi bi arkadaşım 6 sene bebek tedavisi görmüştü. Hamile olduğumda o da sonkez denemişti tüp bebeği. Hamile olduğumu söyleyememiştim bile. O gelip sonkez denediğini anlattı ağlayarak. Sonra bi gün iş yerindeyken geldi ağladı kanamam var kahverengi pembemsi, başa döndüm olmadı dedi. Üzülme dedim o ağladı ben ağladım sarıldık tüm öğleden sonra ağlaştık. 2 gün sonra kan testi hamileydi. Havalara uçtuk. Bende söyledim o zaman. İlk bebeğini Doğum yaptıktan 1,5 sene sonra kendiliğinden oldu ikinci çocuğu. İkimizin de iki çocuğu var. Beraber büyütüyoruz şimdi.

Üzülmeyin lütfen. Veren Allah dua edin
Ne guzel insallah benimde sonum sizinki gibi olur hayirlisiyla . Rabbim buyuktur suan uzulmuyor . Rabbim gucunu veriyor . Herseey Allah tan

Yaaa nasil ozlemisim sizleeriii. 😊😍😍 Siz nasil insanlarsaniz benim motivemi nasil yukseltmissiniz. 🧚🏽‍♀️Canlarim benim. Tekrardan teker teker okudum yazdiklarinizi.😀 yine ayni dertten muzdaribim :)) transferim 21 ekim :)) test gunune kadar basiniz agriyabilir. Simdiden tesekkurler 😀😀

Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.

Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Korkmayın bence.Dusunmemeye calışın.Rabbım hayırlı Saglıklı evlat nasıp Etsin.

• Beğen
Reactions: Z P
Korkmayın bence.Dusunmemeye calışın.Rabbım hayırlı Saglıklı evlat nasıp Etsin.
Konu eski kuzum:) tesekkur ederim yinede .ben eskileri yad ediyordum. Yine yolum tup bebege dustu bende gecmisleri karistirdim biraz 😀

Yaaa nasil ozlemisim sizleeriii. 😊😍😍 Siz nasil insanlarsaniz benim motivemi nasil yukseltmissiniz. 🧚🏽‍♀️Canlarim benim. Tekrardan teker teker okudum yazdiklarinizi.😀 yine ayni dertten muzdaribim :)) transferim 21 ekim :)) test gunune kadar basiniz agriyabilir. Simdiden tesekkurler 😀😀
yaaaa bebeğiniz oldu mu hiç peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X