Ne diyorsunuz önce bir düşünün sonra söyleyin nolur ya
Kıskanacağınız bir durum olması için kocanızın size böyle söylemek yerine bebeği kucaklayıp kucaklayıp kadının parfümünü içine çekip hallenmesi gerekiyordu. Adam rahatsız olmuş elalemin kokusundan sizinle paylaşmış bunu.
Oğlum 9 yaşına geldi, hiç elalemin kucağında gezmedi çünkü hoşlanmıyorum milletin çocuğumu öpmesinden sarılmasından, yakın ailemiz bebekken gelir oynardı onlar gider gitmez bebeğimi yıkardım, yıkayamayacak durum varsa ıslak mendille her yerini siler üstünü değiştirirdim çünkü bebeğimin üstüne tenine sinen milletin kokusundan nefret ediyordum, bebeğim normal haline dönene kadar öpüp koklamıyordum, dayısının halasının kokusu ne arıyor benim bebeğimde, sizinki bir de yedi kat el. Şu yaşında oğlum biriyle sarılsın öpüşsün hemen gider duş alır kıyafetlerini değiştirir. Kocanız gayet normalde siz ağır saçmalıyorsunuz. Eşime desemki Ali kucağına aldıya oğlanı kokusu sinmiş üstüne eşim de böyle iğrenç bir yöne saptırsa bu lafı ben de ondan rahatsız olur ben nasıl bir hata yapmışım bu adamla ne işim var derim. Bir de insanları çıldırtıp çıldırtıp canınızın istediğinizi aklınıza eseni yalan yanlış söyleyip itham ettikten sonra eeeehhh yeter be senle mi uğraşacağım lanet olsun lafına takıyorsunuzya haklı gibi sanki durduk yere bu cümle kurulmuş siz kurdurtmamışsınız gibi pes