Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür bende bi sorun yok siz bence sizde kusurlar varki kendiniz överek bunu kapatıyorsunuzYaw öyleyim zaten de mevzu ben değilim
Algı probleminiz var apaçık, adam ne diyor siz ne anlıyorsunuz ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz oooof of
Bebeğiniz için düzeltin kendinizi o da sizin gibi olmasın yazıktır
Anlamıyorsunuz-yanlış anlıyorsunuz-saptırıyorsunuz-haksızca itham ediyorsunuz, daha ne sorununuz olacak?Çok şükür bende bi sorun yok siz bence sizde kusurlar varki kendiniz överek bunu kapatıyorsunuz
Bebeğimle ilgilendiğim için hızlı hızlı yazıyorum
Her biriyle sarilip opüsunce ailecek gidip duş mu aliyosunuz?Ne diyorsunuz önce bir düşünün sonra söyleyin nolur ya
Kıskanacağınız bir durum olması için kocanızın size böyle söylemek yerine bebeği kucaklayıp kucaklayıp kadının parfümünü içine çekip hallenmesi gerekiyordu. Adam rahatsız olmuş elalemin kokusundan sizinle paylaşmış bunu.
Oğlum 9 yaşına geldi, hiç elalemin kucağında gezmedi çünkü hoşlanmıyorum milletin çocuğumu öpmesinden sarılmasından, yakın ailemiz bebekken gelir oynardı onlar gider gitmez bebeğimi yıkardım, yıkayamayacak durum varsa ıslak mendille her yerini siler üstünü değiştirirdim çünkü bebeğimin üstüne tenine sinen milletin kokusundan nefret ediyordum, bebeğim normal haline dönene kadar öpüp koklamıyordum, dayısının halasının kokusu ne arıyor benim bebeğimde, sizinki bir de yedi kat el. Şu yaşında oğlum biriyle sarılsın öpüşsün hemen gider duş alır kıyafetlerini değiştirir. Kocanız gayet normalde siz ağır saçmalıyorsunuz. Eşime desemki Ali kucağına aldıya oğlanı kokusu sinmiş üstüne eşim de böyle iğrenç bir yöne saptırsa bu lafı ben de ondan rahatsız olur ben nasıl bir hata yapmışım bu adamla ne işim var derim. Bir de insanları çıldırtıp çıldırtıp canınızın istediğinizi aklınıza eseni yalan yanlış söyleyip itham ettikten sonra eeeehhh yeter be senle mi uğraşacağım lanet olsun lafına takıyorsunuzya haklı gibi sanki durduk yere bu cümle kurulmuş siz kurdurtmamışsınız gibi pes
Yeter artık ben bebeğim biraz huzursuz olduğu için uzun uzun yazamıyorum anlamamış gibi görünüyor olabilirim. siz nerden biliyorsunuz benim eve gelince bebeği yıkamayacağımı zaten hergün yıkıyorum evdeyken bile dışarıdan gelince mi yıkamayacam . Siz harbiden kusurlusunuz gidin başka konulara yorum yapınAnlamıyorsunuz-yanlış anlıyorsunuz-saptırıyorsunuz-haksızca itham ediyorsunuz, daha ne sorununuz olacak?
Ben kendimden örnek verdiğimde bunu övünmek olarak algılıyorsanız komplekslisinizdir. Eşiniz gibi çocuğuna sinmiş elalemin kokusundan rahatsız olan insanlar var birde siz varsınız işte
Benim kusurlarım sizi mutlu mu edecek? Ne faydası var size?
benim de kokumu herkes tanır geçen bir tanıdığımın evine gitmiştim kızı aa burda x mi vardı o gibi kokuyor demiş. kadın çok net bir koku kullanıyor olabilirBen de şey anladım ya. Sen ne biliyosun o kadının kokusunu diyerek sinirlenmiş sanki. Hani bebek parfüm kokuyor dememiş çünkü onun parfümü sinmiş demiş.
Bugün hiçbir soruyu tam anlamıyla anlayamıyorum
Sağolun ben böyle fikir istemiştim ama anneliğime laf ediliyorBence asıl mevzu parfüm olayı değildi.
Önceden dolmuşsunuz sonra patlamışsınız karşılıklı
Ki yazmışsınız zaten kayınvalide olayından beri böyleyiz diye
Hiç böyle yorum yazmam ama biraz serin durun, kavgaya yer aramaya çalışmayın.
Kayınvalidenin evliliğinizin ortasına dinamit yerleştirmesine izin vermeyin.
Haklısınız bi an yanlış düşündümbenim de kokumu herkes tanır geçen bir tanıdığımın evine gitmiştim kızı aa burda x mi vardı o gibi kokuyor demiş. kadın çok net bir koku kullanıyor olabilir
Yani sizde hata var evetSağolun ben böyle fikir istemiştim ama anneliğime laf ediliyor
Ilk bebek mi? Kac yillik evlisiniz? Yaşlar kac?Kızlar Merhaba bugün eşimin iş arkadaşlarının olduğu bir grupla kahvaltıya gittik. Herkes eşiyle gelmişti. Bebeğim var 3 aylık gelenlerden birinin eşi bebeğimi sürekli kucakladı yardımcı oldu sağolsun .daha sonra eve geldik eşim de bebeği kucaklamak için almıştı .sonra o kadının parfümü sinmiş dedi bebeğe bende rahatsız oldum kızdım . Bunun üzerine tartıştık bana kızdı nasıl böyle konuşabilirsin tartıştı .seninle farklı düşüncelerimiz var olmuyor uyuşmuyor gibisinden konuştu bende öyleyse yoluna bak dedim çocuk var diye duruyorum dedi . Belki hata ettim ama o an çok rahatsız oldum nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Bende istemediğin yerde durma bebeğe üzülüyorsun diye yanımda durma dedim sonra evden çıktı gitti yürüyüşe genelde tartışınca uzatmamak için bi evden çıkar . Bebekten sonra her hafta sonu tartışmaya başladık ne yapayım sizce
Evet sacmalamissiniz. Uzatmayin bence.Kızlar Merhaba bugün eşimin iş arkadaşlarının olduğu bir grupla kahvaltıya gittik. Herkes eşiyle gelmişti. Bebeğim var 3 aylık gelenlerden birinin eşi bebeğimi sürekli kucakladı yardımcı oldu sağolsun .daha sonra eve geldik eşim de bebeği kucaklamak için almıştı .sonra o kadının parfümü sinmiş dedi bebeğe bende rahatsız oldum kızdım . Bunun üzerine tartıştık bana kızdı nasıl böyle konuşabilirsin tartıştı .seninle farklı düşüncelerimiz var olmuyor uyuşmuyor gibisinden konuştu bende öyleyse yoluna bak dedim çocuk var diye duruyorum dedi . Belki hata ettim ama o an çok rahatsız oldum nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Bende istemediğin yerde durma bebeğe üzülüyorsun diye yanımda durma dedim sonra evden çıktı gitti yürüyüşe genelde tartışınca uzatmamak için bi evden çıkar . Bebekten sonra her hafta sonu tartışmaya başladık ne yapayım sizce
Aynen öyle oldu kendisinden özür diledim oda dedikleri için özür dilerim dedi . Konuyu kapattıkBazen başka konulardan dolunca böyle ufak şeyler bile batıyor insana. Eşinizin kötü bi niyetle söylediğini düşünmüyorum. Ufak bir özür dileseniz ve söylediğine çok üzüldüğünüzü anlatsanız o da kendi dediği için özür diler eminim.
3 bitti 4. Yıla girdik ilk çocukIlk bebek mi? Kac yillik evlisiniz? Yaşlar kac?
Süper o zaman gerçekten sevindimAynen öyle oldu kendisinden özür diledim oda dedikleri için özür dilerim dedi . Konuyu kapattık
Ay neyse konu kapanmis, ilk bebekte hersey zordur, atlatirsiniz. Iki tarafta alinganligi birakirsa iyi olur tabiAynen öyle oldu kendisinden özür diledim oda dedikleri için özür dilerim dedi . Konuyu kapattık
Bebege parfum sinmis.
Evet sinmis
O zaman kavga edelim.
Olaydan anladigim bu.
Çocuk olunca tartışma daha çok oluyor, bu kadar basit şeyler için boşanma lafını agzınıza almayın. Artık çocuğunuz var, kendiniz halledemiyorsanoz da terapiye gidinSaçmalamış olabilirim takılıyorum. Normalde hiç böyle davranmam .evliliğim süresince hiç bi başkası yüzünden tartışma olmadı ama o direkt onun parfümü deyince rahatsız oldum eşimle aram son günlerde kötü kıskandım . Ama oda benden rahatsız belliki çocuk için duruyorum dedi