saçmalayan sevgili

mnkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
484
2
96
Diğer
kızlar bu benim erkek arkadaşımla aramız soğuktu bi kaç gün neyse fazla arayıp sormuyoruz o ara..gece mesaj atmış bana bende cevapladım ama biraz geç. ertesi gün şehir dışına çıkacağımı söyledim arkadaşımın yanına. nese bana bişey yazmadı cevap olarak uyumuştur die düşündüm.
bu yolculuktur yahuu insan bu kadar mı düşmanca kin tutar sevgilisine..
bi ii yolculuklar demek zor mu bu kadar
ben hala şehir dışındayım ve 4 gün oldu ses yok ..
ki aramızda çok büyük bi problemde yoktu..
söylermisiniz benim hatalı olduğum yer varmı..
yolculuk bu insanın başına ne geleceği belli mi olur
duyarsızlık böyle bişey ve kesinlikle mesaj falan atmıcam ona alsanaalsanasmile
şu tatilimi bile zehir ettim kendime

Son düzenleme:
Salak dediğiniz biriyle neden berabersiniz;bir sormak istedim?
O da sizinle aynı düşüncelerde olmalıki birbirinizi yoruyorsunuz huzur vermekten çok..
Bence yol yakınken dönün..

ona çok fazla sinirliyim çünkü o yüzden salak yazmak geldi içimden...
yüzüne karşı hiçbir zaman böyle hitap etmedim tabiki
ama birbirimizi yorduğumuz bi gerçek galiba

sana karışan biri mi yani nereye gideceğine felan? Sen şimdi şehir dısına cıkacağını aranız açıkken söylemişsin ve ona sormamışsan felan triplere girmiştir diye düşünüyorum.Bence o şöyle düşünüyordur bizim aramız açık hem beni takmıyor hemde gidiyor gezmelere eğlenmelere diye.

eğer inatlaşmalar başlamışsa, o sorun cözülüyor ama yeni gelen sürtüşme diğerinden kat kat daha yıpratıcı oluyor.. göze alabiliyorsanız devam edin :)

öyle benim yaptıklarıma karışan biri değil..
bende öyle sıkmıyorum onu..rahatız bu konuda yani
kıskandığını pek düşünmüyorum aslında

eğer inatlaşmalar başlamışsa, o sorun cözülüyor ama yeni gelen sürtüşme diğerinden kat kat daha yıpratıcı oluyor.. göze alabiliyorsanız devam edin :)

inatlaşmalar var zaten bide düzelemeden yeni bişeyler oluyo bu ara
çok yorucu ve yıpratıcı gerçekten
nasıl davranmam gerekiyo çözemiyorum artık

bence sen onun yanına dönünce ara konuş buluşun yüz yüze halledin telefonla olayları halletmeye kalkınca daha çok birbirine giriyor olaylar.Her ilişkide sürtüşmeler bazen ne yapacağını bilmeden kalmalar olur hemen ayrılığı düşünme derim.

aranızda sizce çok büyük problemler olmasa bile karşı taraf için problemin boyutu farklı galiba. gözden çıkarmış bile olabilir . 4 gün aramamak başka bir şey düşündürtmez bana

4 gün beni aramayan sormuyan adamı hayatımdan degil gözümden cıkarmıştım şimdiye

yalnz kalmak istemştr takma bu kadar seni sevmşse dönecektr zatn ama dönnce bi daha bu kadr uzatmaması için uyar onu yoksa bunun sonu gelmez

Salak dediğiniz biriyle neden berabersiniz;bir sormak istedim?
O da sizinle aynı düşüncelerde olmalıki birbirinizi yoruyorsunuz huzur vermekten çok..
Bence yol yakınken dönün..

evet bi ilişkide arkadan eğer salak gibi ağır laflar söylemek geliyosa sinir anı dahi olsa o ilişkide aşk bitmiştir bence saygıda tabi

evet bi ilişkide arkadan eğer salak gibi ağır laflar söylemek geliyosa sinir anı dahi olsa o ilişkide aşk bitmiştir bence saygıda tabi

siz hiç içinizden geçirmedinizmi sinirli olduğunuz bi anda..
bana hiç de inandırıcı gelmiyo açıkçası...
ayrıca aşkın bitip bitmemesi için bu kriter midir , bununla mı sınanır tartışılır

evet geçirmedim sana göre anormal olabilir ama bana göre öyle ve kriter budur evet eğer erkek arkadaşın hakkında kötü sözü yakıştırabiliyosan zaten aşık değilsin seninki alışkanlıktan başka bişi değil

buna katılmıyorum ben sinirli olduğum zaman arkasından kötü sözler söylerim, bi arkadaşımla dertleşirken... ne kadar aşık olduğum da bu hafta yaşadığımız rezalet bi olay neticesinde ortaya çıktı, kendisi de görmüş oldu...

tamam teşekkür ederim gene de yorumun için
ayrı fikirlerde olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…