• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sacmalik degilmi sizce

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar merhaba... Biz dun gece esimle ağız tartışması yasadik haklı mi haksız mi size danışmak istiyorum. neyse konuya gelecek olursak benim kız kardeşim 1 hafta önce soZlendi henuz nisanlanmadi neyse kardeşimin sözlüsü whatshaptan dun bana mesaj attı (kardeşimin ismi serpil olsun) sozlusu dediki serpile supriz hazırlamak istiyorum dedim pasta felan al gel bize esimede söyledim tamam dedi neyse 1 saat sonra kardeşimin sozlusu yine mesaj attı dedi hediye almak istiyorum 1 saatin varsa beraber gidip alalım esime söyledim oda bianda tepki gösterdi dedi bu çocukta çok olmaya başladı daha aralarında nişan bile yok nasıl böyle rahat rahat sana yaziyor mesafe köy arana felan fistan bende dedimki ne biçim konuşuyosun serpilin sozlusu sonuçta olsun diyor bu kadar samimi olmanı istemiyorum sizce haklı mi allah aşkına

cocuk aslında sen ben ve birader bulussak bırlıkte hem bı yerde sıze cay ısmarlıyım hemde hedıye secımıme yardım edın dese daha dogru olurdu
cocuk dusuncesızlık etmıs
esınızde buna kızmıs aslında
ıyı nıyetınden suphesı yok
cocugun rahatlıgına dusuncesızlıgıne kızmıs :)

Kıskançlık yapmış benim esimde boyle yapardi kesin bir bahane uydur gitme bencede daha cok erken mesafe her zaman iyidir

Esin hem hakli hem haksiz.
Esinin evde oldugu zaman dilimindeyse hakli. Beraber cikalim de, fikir iste vs ama yaptigi yanlis.
Bu arada cidden mesafe koy, kiskanclik degil de yilis yapis birine benziyor.
Sevgilime alacagim hediyeyi niye ablasina sorayim, ne sevecegini bilmiyorsam niye sozlendim?

tabikide haklı eşin daha dün 1 bugün 2 ne öyle hem sevdigi kızın zevkini bilebilir

eşin haklı tabiki
şu anda o çocuk hala dış kapının mandalı sayılır
kesin evlenecekleri belli değil, sadece bir adım atılmış
eşin, karısını yabancı bir erkekle yalnız göndermek istememiş bellki
Hakliysa peki ben bu cocugu nasıl uzaklaştırabilir kendimden

esınız haklı...hanı aslında bırsey yok tabıkı bunda...ama şoyle dusunelım kaynınızın sozlusu esınıze gel beraber bakalım dese bozulmaz mıydınız...bozulurdunuz cunku sızıde cagırması gerekıyordu...su durumda esınızıde cagırsa hanı hep beraber bakalı dese sorun yok....

Esin hem hakli hem haksiz.
Esinin evde oldugu zaman dilimindeyse hakli. Beraber cikalim de, fikir iste vs ama yaptigi yanlis.
Bu arada cidden mesafe koy, kiskanclik degil de yilis yapis birine benziyor.
Sevgilime alacagim hediyeyi niye ablasina sorayim, ne sevecegini bilmiyorsam niye sozlendim?
Eşimin evde olduğu gün değildi ikimiz tek cikacaktik zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama hakkaten çocuk ağır başlı değil sanki ne bilim

Esin haklı
Benim esimde aynısını yapardı sozlusune bi hediye secemiyomu yanı daha kardeşinle sözlü nasıl senle bu kadar samimi olaviliyor

tabiki doğruyu söyleyeceksin
açık açık eşim bu duruma hoş bakmadı diyeceksin
Yok zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama whatshaptan kardeşim grup kurmuş ben o ve sozlusu adına sürekli yazıyorlar esimde rahatsız oluyor bilmiyorum ne yapmalıyım :(

Back
X