- 23 Ağustos 2012
- 51.447
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.565
- 898
Ay inanamadim gercekten herkes esi hakli mi bulmus
Ya kiz kardesinin sozlusu yardim istemis ne var bunda? Kiz kardesinin sozlusu olmasa da bir arkadasi olsa kadinin demekki denilmedik sey birakilmayacak. Yemin ediyorum cok sasirdim. Tabiki esiniz haksiz. Bir kadin evli diye hicbir erkekle baglantisi olmayacak mi? Bu nasil bir mantik ya kaldi ki adam kizkardesinizin nisanlisi. Ben kizkardesinizin yerinde olsam kocaniza bakis acim kulliyen degismisti. Cocuk kardesinizi sevindirmek icin yardim istemis, sizden istemeyecek kimden isteyecek? Oyle diskapinin mandallagi bir imza ile degismiyor, sozmus nisanmis imzaymis tiri viri. Kafada biter bu is, esiniz adami aileden gorememis nedenini bilemem. Kaldi ki boyle tepki verecegine ee hadi bende evdeyim hep birlikte bakalim desin madem. 1 saatinizi kardesinizin mutluluguna ayiramiyor musunuz? Vallahi sasirdim yorumlara.
+1 diyorum.
Kafalar İran sularında seyrediyor, evli kadınlar yabancı erkeklerle hiç konuşmasın bileye gelir bu iş.
Her mesaj evli kadın aşağı evli kadın yukarı evli kadın çağrılmaz şeklinde. Kadın evli diye kimse sosyal olarak görüşmek istemesin mi? Evli kadınlar hiçbir erkekle konuşmasın haremde falan yaşasın.
Eş saçmalamış bence. Yani çocuk kardeşi sevindirmek istiyor, tabi ki ablanın görüşüne başvuracak. Çocuk sevgilisinin evli barklı ablasına mı hallenecek? Çocuk namahrem mahiyetinde , kıskanılacak biri değil ki kardeşin sevgilisi. 7 kat yabancı adam olsa bile insan karısına birazcık güvenmeli, kaldı ki bu kardeşin sevgilisi. Eş baştan aşağı zırvalıyor bence, garip bir kafa.