• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalıklar falan!

Hiç aşık oldunuz mu?

• Hayır.

OY: 0 0,0%
  • Olmak isterdim.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

TinaxL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
1
0
1
28
Merhaba arkadaşlar.

Aslında bir yerlere bir şeyler yazmak beni pek rahatlatmasa da ben yine de yazmaya devam ediyorum. Benim için farklı bir zevk veriyor sanırım. Konumuza gelirsek; bu sitede bir çok derdi olan insan var. Evet derdiniz var ama aslında önemli olan diğer insanları ne kadar ilgilendirdiği. En basitinden çektiğiniz bir aşk acısından bahsedeyim. Yani kusura bakmayın ama benim sizin çektiğiniz aşk acısı zerre umurumda değil! Kendimizi kandırmayalım şimdi! Gelmişsin kaç yaşına, birine platonik takılıyorsun. E be kardeşim, kendi kendine sahip olamadığın bir kişi için günlerce veya haftalarca göz yaşı dökmek niye? Şimdi bana sen anlarsın lan! diyeceksiniz,biliyorum. Bende platonik aşık oldum ama hiç ağladığımı hatırlamıyorum. Sizin ki aşktan değil be kardeşim, fazla aptallıktan!

Şimdi başka şeylerden bahsedelim. Ben bu dert dinleme konusunda aslında çok iyiyimdir. İnsanları dinlerim ve tavsiyeler veririm. Onlar da buna ya uyar ya da uymaz. Ama bana gelen çoğu dert; "Ya bir kız var açılamıyorum,taktik versene." olunca tepem atıyor. Kusura bakma, senin o özgüvensizliğin, benim laflarım ile mi çözülecek? Arkadaşlar, bu aşk konuları çok sıkıcı biliyor musunuz? İnsanlar açlıkla boğuşuyor, siz kız yokluğundan ölmek üzereyim diyorsunuz! Ay durun bir saniye, şimdi ben çok kendi cinsimi övdüm değil mi? Erkek düşmanı falan olacağım birazdan, bunu fark ettim.

Kendi cinsimin yaptığı, benim hiç yapmayacağım davranışlardan bahsedeyim birde. Bakın kızlar, gururlu olun. Yapışmayın bir erkeğe! Ya da bir erkeği etkilemek için çeşitli kalıplara girmeyin. Kendiniz olun. Belki dış görünüşünüz güzel olmayabilir, bırakın sizi seven o şekilde sevsin. Zorlamayın, üzülürsünüz. Yıpratmayın kendinizi boşuna. Aslında burada cinsellik ile bir kaç konuya da değinecektim. Fakat, geçenlerde gördüğüm bir Youtuber ablamız bunlardan bahsetmiş. İsim vermeyerek, onu kınadığımı belirtmek isterim. Kızların da cinsel hayatı vardır. Küçük yaştaki erkek ve kız çocuklarına,hiç bir bilgisi olmadan kendi düşüncelerini bir platform da paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum. Evet bende bir platform da kendi düşüncemi belirtiyorum. Ama asıl sorun şu ki, o geniş kitlelere kendini duyururken ben öylesine bir şeyler karalıyorum. Ve genel bir kavramı alıp, burada bir şeylerden bahsediyorum.

Şimdi bu yazıyı kimse okumayacak belki. Çünkü fazla uzun. Ben olsam bende okumazdım. Sadece bir kaç şeyden bahsettim. İnsanların umurundaymışsınız gibi, bir şeyler anlatmayın. Bir şeylerden kastım ise, sizin ergenlikte geçirdiğiniz gereksiz pişmanlıklarınız aslında. Neyse, ben gidiyorum. Bu hesapta burada çürüyebilir aslında. Eğer çok okunursa bu yazı, eminim ki liseli kardeşlerimizden linç yiyeceğim. Buyrun bekliyorum. İyi akşamlar.

Burada çoğu insan,insanların tepkisini ölçmek için derdini anlatıyor.Bir çok farklı görüş alıyor.Ve bu karar vermede etkili oluyor.
Anlamadığım,sen bu dert anlatma-dert dinleme olayından bu kadar şikayetçiysen,neden bu kadar uzun yazıp yoruldun?Ya da sırf bunları yazmak için üye olmaya üşenmedin mi?
Yaş kaç? Diyeceğim ama çok klasik olacak.Neyse.

Back