saçmalıklar silsilesi

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.556
598
hanımlar sanırım bu hayattaki en iğrenç şeylerden biri, tembel, bencil, hiçbir işe yaramayan ve çocuk aklıyla abuk sabuk tripler yapan, bir iki lira peşinde koşan erkekler. gece gece bu kadar sinirlenmemin sebebi dayım. 33 yaşında, sakız gibi uzattığı üniversitesinden hala mezun olmadı, eve 3 kadın para sokuyoruz ama bu erkek bozuntusu sadece yiyip içip yatmakla ve çocukluk yapmakla meşgul. artık sırf ailemle yaşadığım için başkalarına değil kendime kızmaya başladım. 2 senedir çalışıyorum, bir mesleğim var. üstelik ben home office çalışıyorum yani. ben de koca gün evdeyim, bu işe yaramaz herif de bütün gün evde. zamanında kavga bile ettim bu yüzden kendisiyle, hiçbir işe yaramadığını söyledim zerre kadar utanmadı. ama suç kimde biliyor musunuz, suç onda değil. suç, onu hala bebek gibi besleyip şımartan anneannemde. anneannem 70 yaşına merdiven dayadı ve hala dayımın yemeğini ayağına götürüyor, inanabiliyor musunuz? artık bu konuda sadece 2 suçlu var. birisi, bu salaklığa göz yuman anneannem, diğeri de hala daha kendi ayrı evini kurmayan ben. yani bu noktada, cebi az da olsa para gören biri olan benim bu saçmalığa son vermem lazım. yıllardan beri hayalim kendi ayrı evime çıkmak ama asgari ücret alırken buna cesaret edemiyorum.

şu an manzara ne biliyor musunuz, koskoca herif yediği çubuk krakerden sadece annesine ikram etti, bana vermedi. birçok konuda böyle ve bunun sebebi nedir, siz de tahmin edebilirsiniz. 33 yaşında çocuk bakıyoruz evde, bu yaştan sonra çocuk bakıcısı olduk. insanlar ne ara bu kadar utanmaz oldu? bir erkek nasıl hiç yüzü kızarmadan okulunu sakız gibi uzatır ve evdeki 3 kadından da utanmaz? nasıl olur da hala babasından cep harçlığı alır? üstelik bu herifin sevgilisi var ve tek dileğim bir an önce evlenmesi. ama o evlilikten önce ben evden ayrılacağım kesin...

bu konu tamamen bir iç dökmeydi. cidden bıktım!

Bu dayılar hep mi böyle ya
Bende dayımı çok severim fakat benimki senin anlattığının değişik versiyonu, işi gücü var çalışıyor ama 2 fatura ödeyince ''bana bir şey kalmıyor, hepsini benim üstüme yıktın, ben günlük yaşamıyorum'' gibi laflar etmeye başlıyor ama ödediği fatura 200 lirayı geçmiyor ki çalışmadığı zamanlar (10 sene boyunca) annem herşeyini eksiksiz yaptı.
Tabi geçen yeni tanıştığı kıza kalan son 600 lira parasıyla hediye almasıda işin çabası
Oda herşeyi ayağına bekler şunu getir bunu getir vs... Böyle olunca çok göze batıyor şahsen bende yaşamak istemiyorum aynı evde ama malesef yaşım gereği ayrı eve çıkmamda imkansız

dün 37 yaşında bir abla başlık açmıştı valla ben benzerlikleri buldum . 30lu yaşlarında üni okuyan , çalışmayan ,kadınların üstünden geçinen bir adım. allah yardımcınız olsun , en iyisi ayrı eve çıkmanız

Sevgilisine iyilik yapın söyleyin de ayrilsin. Siz de bir sevgili bulup oyle ayrılın. Aklima su an baska çözüm gelmedi cunku bu adam degismez.

size ne dayınızdan?

annesi babası düşünsün.

kendi aileniz yok mu? onların yanına çıkın ya da ev arkadaşı bulup evden ayrılın.
Size ne mi? Evin faturasını, kirasını, masrafını bölüşürken o öğrenci diye hesaba katılmadığı için hakkıma girilmiş oluyor, onun payı da üstümüze kalıyor bu yüzden dayımdan bana ne diyemiyorum. Keşke bana ne diyebilsem. Ailem dağıldı zamanında. Neyse uzaktan konuşmak size kolay.

Annemle babam ben lisedeyken boşanınca annem, ben ve kardeşim, dayımla birlikte yaşayan anneannemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Zor zamanlar geçirdik yoksa kimse istemez yani herkes ayrı düzen ister. Sonra böyle kaldı bişeyler. Dede sağ ama ayrı oldukları için evi yeri ayrı.

Anneannem oğluna tek kelime laf söylemiyor. O da elini taşın altına koysun dediğimizde bizimle kavga ediyor. Bizi evden kovmaya kalktığı bile oldu. Annemin pasifliği, anneannemin saçma sapan paşa muamelesi yüzünden bu herif üstümüze kaldı işte. Arada bi okula gidiyor, sabahtan akşama kadar yatıyor yani.

Okurken çalışamıyor mu?
Galiba evde yatmaya rahatlığa epey alışmış.
Siz kendinizi kurtarmaya bakın bence.
Alışmaz mı?
Evin hiçbir masrafına el sürmeden paşa gibi yaşıyor. Kıyafeti yıkanır, yemeği önüne gelir, elektrik su her zaman var eksiksiz zaten. Neden çalışıp da kendini yorsun değil mi bizim gibi enayiler varken?

Sevgilisine iyilik yapın söyleyin de ayrilsin. Siz de bir sevgili bulup oyle ayrılın. Aklima su an baska çözüm gelmedi cunku bu adam degismez.
Mesele adamın değişmesi değil benim değişmem lazım. Ayrı eve çıkmam şart ama maddiyat yüzünden pek göze alamıyorum. Öyle fena işsizlik var ki işim var ama ya işsiz kalırsam düşüncesi arada bir yokluyor. Ülke cidden insanın hayatını yaşamasına engel ya.

Anneniz ve kardeşinizle çıkın ayri bi eve 2+1yeter size neden anneanne ve dayınla yaşıyosunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…