Bu dayılar hep mi böyle ya
Bende dayımı çok severim fakat benimki senin anlattığının değişik versiyonu, işi gücü var çalışıyor ama 2 fatura ödeyince ''bana bir şey kalmıyor, hepsini benim üstüme yıktın, ben günlük yaşamıyorum'' gibi laflar etmeye başlıyor ama ödediği fatura 200 lirayı geçmiyor ki çalışmadığı zamanlar (10 sene boyunca) annem herşeyini eksiksiz yaptı.
Tabi geçen yeni tanıştığı kıza kalan son 600 lira parasıyla hediye almasıda işin çabası(alması normal ama bana birşey kalmıyor deyip son parasıylada hediye alması saçma)
Oda herşeyi ayağına bekler şunu getir bunu getir vs... Böyle olunca çok göze batıyor şahsen bende yaşamak istemiyorum aynı evde ama malesef yaşım gereği ayrı eve çıkmamda imkansız
Size ne mi? Evin faturasını, kirasını, masrafını bölüşürken o öğrenci diye hesaba katılmadığı için hakkıma girilmiş oluyor, onun payı da üstümüze kalıyor bu yüzden dayımdan bana ne diyemiyorum. Keşke bana ne diyebilsem. Ailem dağıldı zamanında. Neyse uzaktan konuşmak size kolay.size ne dayınızdan?
annesi babası düşünsün.
kendi aileniz yok mu? onların yanına çıkın ya da ev arkadaşı bulup evden ayrılın.
Annemle babam ben lisedeyken boşanınca annem, ben ve kardeşim, dayımla birlikte yaşayan anneannemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Zor zamanlar geçirdik yoksa kimse istemez yani herkes ayrı düzen ister. Sonra böyle kaldı bişeyler. Dede sağ ama ayrı oldukları için evi yeri ayrı.Niye dayı anneanne herkes beraber yaşıyorsunuz ? Varsa imkanınız çıkın ayrı eve .
Bu kadınların oğullarına paşa muamelesi yapması değişmediği sürece maalesef çok okuyacağız böyle konular
Anneannem oğluna tek kelime laf söylemiyor. O da elini taşın altına koysun dediğimizde bizimle kavga ediyor. Bizi evden kovmaya kalktığı bile oldu. Annemin pasifliği, anneannemin saçma sapan paşa muamelesi yüzünden bu herif üstümüze kaldı işte. Arada bi okula gidiyor, sabahtan akşama kadar yatıyor yani.Babadan harçlık alıyorsa dede sağ.
Anneanne var
Dayı.
3 kadın çalışıyor dediginiz biri de anneniz mi?
Eğer öyleyse çalışan iki kadın olarak neden o evdesiniz?
Dayiya yapacak bir şey yok.
Öyle gelmiş öyle gider.
Alışmaz mı?Okurken çalışamıyor mu?
Galiba evde yatmaya rahatlığa epey alışmış.
Siz kendinizi kurtarmaya bakın bence.
Mesele adamın değişmesi değil benim değişmem lazım. Ayrı eve çıkmam şart ama maddiyat yüzünden pek göze alamıyorum. Öyle fena işsizlik var ki işim var ama ya işsiz kalırsam düşüncesi arada bir yokluyor. Ülke cidden insanın hayatını yaşamasına engel ya.Sevgilisine iyilik yapın söyleyin de ayrilsin. Siz de bir sevgili bulup oyle ayrılın. Aklima su an baska çözüm gelmedi cunku bu adam degismez.
Benim sevgili meseleme gelirsek, o konu da öyle karışık ki girmeyelim daha iyiSevgilisine iyilik yapın söyleyin de ayrilsin. Siz de bir sevgili bulup oyle ayrılın. Aklima su an baska çözüm gelmedi cunku bu adam degismez.
İşte bu yüzden konu başlığı saçmalıklar silsilesi.Anneniz ve kardeşinizle çıkın ayri bi eve 2+1yeter size neden anneanne ve dayınla yaşıyosunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?