- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi tombilibaykus
Evliye gönül verme, eve gider unutur!!
Neyse konu bu değil, konu karakteriniz(olmayan)
Neyse konu bu değil, konu karakteriniz(olmayan)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ne ilgisi var ya da yok farketmez herkese nasıl davraniyorsaniz öyle davranin eğer gerçekten samimi iseniz ama zannetmiyorum buradan bakınca pek öyle görünmüyor. Ben şahsen evli arkadaşlarımın WhatsApp durumlarına yazdıkları hiçbir şeyi üstüme alinmam ya da yer bildirimini acaba benim için mi yapıyor diye düşünmem çok net belli ki adamdan bir ışık alsanız herseye hazirsiniz adamın evli olmasi falan umrunuzda değil kimseyi kandırmaya çalışmayın komik oluyorsunuz.bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc
edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama
Bu arada Gerçek adın demi? Seni buldumPatronun eşi neden bulamasın ki
![]()