• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sacmaliyor muyum?ilk defa birilerine anlatmaya karar verdim.

Evli bir Adamın alakasız hareketlerinden kendinize pay çıkartmaya çalışmayın.

Bekar bir Adam bulun, isterseniz amuda kaldırıp takla attırın.

Yaptığınız son iki düzenlemeye siz inanıyor musunuz?
Bence inanmayın çünkü palavra
palavra degil xok ciddiyim yorumlar kendime getirdi.

Bizde ciddiye almış okuyoruz böyle konuları , insanın psikolojisini bozarsınız .
Bu kafayla devam edin ekmek çıkar size.

OKUDUM arkadaslar tum yorumlari ve gercekten samimiyetle soyluyorum cok tesekkur ederim.algilamami sagladiniz.guncellemeye de yazdim.kitap okuyun yorumu icin ozur diliyorum.okuyunca bi dank etti.dusuncesi bile cirkin guncelleme de yaptim zaten.yazan herkesten Allah razi olsun.sag olun
Evli adam olunca yorumlar haliyle sert geldi, Tebrik ediyorum seni, umarım samimisindir :KK9:

matematik öğretmeni misin? sanırım ben de buldum. ve evli bi adama zaten uzak soğuk durman gerekiyor. ''boşuna mı soğuk davranıyorum'' diye sormana gerek yok. adamın ilgisi var mı yok mu onu da merak etmemen gerek. zaten düzgün bi adam olsa ilgisi olmaz.

neyse sonuç olarak ilgisi varsa da, yoksa da, evli olduğu için senin zaten her koşulda uzak olman gerekiyor anladın mı?

Ters davranman yanlış bence is yerinde herkese nasılsan ona da öyle davran.olumsuz bile olsa farklı davrandığın zaman kendini deşifre etmiş oluyosun.normal davran ki benim için sıradan birisisin mesajı var. Sakın kendini kaptırma yuva yikanin yuvası olmaz canım.

bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc

edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama

EDIT:ARKADASLAR..yanlis ifade ettim okuyunca size evlenmis bosanmis bi kizi olan biri olarak hak verdim.COK HAKLISINIZ BOYLE DUSUNMEK BILE COK KOTU..BASKASININ ESIYLE ILGILI COK CIRKIN.ben nirmal davranacagim farkindalik yarattiniz basta kizdim ama tesekkur ederim.haklisiniz meyletmek bile cirkin.COK TESEKKUR EDERIM
Valla sekerim ilgisi olsada olmasa da evliyse uzak dur. Askinida icinde yasa. Hepisi palavra sıkıyor. Yok mutsuzum, yok ayrilacagim, yok cocuklar icin falan. Bosver birak kendi hayatina bak. Kendin gibi bekar birini bul, mutlu ol. Böyle bir ilgi ve alaka her ne kadar mutlu oldugunu düsünsende asla mutlu etmeyecek

EDIT:ARKADASLAR..yanlis ifade ettim okuyunca size evlenmis bosanmis bi kizi olan biri olarak hak verdim.COK H

mehtapsatir .!.:
33 um yat kalk sukret.bir de cirkin de degilim bi defa evlenip bisandim sonra tik yok.bugun ayni seyleri hissettim bende.cocuk ozlemi yuva ozlemi yalnuz ni olecegim diye..

Geçen ay yalnız ölecem diye hayıflanıyormuşsun... bak kızın varmış, ne güzel... !?

Yaw he he whatsapp a onun sevdigi yazarı yazdim bunu yazdi sunu yaptim bunu yapti önce adamin ilgisini çek adamı ayartmaya calis çaba göster sonra ben mi kuruntu yapiyorum bik bik bik arkadasim normal davran normal

bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc

edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama

EDIT:ARKADASLAR..yanlis ifade ettim okuyunca size evlenmis bosanmis bi kizi olan biri olarak hak verdim.COK HAKLISINIZ BOYLE DUSUNMEK BILE COK KOTU..BASKASININ ESIYLE ILGILI COK CIRKIN.ben nirmal davranacagim farkindalik yarattiniz basta kizdim ama tesekkur ederim.haklisiniz meyletmek bile cirkin.COK TESEKKUR EDERIM
buna benzer bilmem kacinci konuyu actiniz.bravaaaaaaa diyorum azicik hayal gucu genislet biraz daha calis

Göndermeli şarkı paylaşması, şiirler yazması, gizlice bakması vs hoş şeyler olabilir. Ama adamın evli olduğu gerçeğiyle birleşince tiksinç duruyor. Hem karısının koynuna giriyor hem de yeni yetme delikanlı gibi aşk sözleri paylaşıyor. İğrenç! Siz bu adamdan uzak durmazsanız, ümit verirseniz dilerim ki ileride sizin kocanızın da feysbuktan göndermeli şarkı paylaştığı biri olur.
Son cümleye insanın amiiiiiiiinnn diyesi geliyor

Kocanızın da benzer durumları yapması dileğiyle unutmayın yaşattıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz..İğrençsiniz ya gerçekten çekin ellerinizi adamın üzerinden ayrıca o da eğer dediğiniz gibi dediğiniz amaçlarla yapıyosa en az sizin kadar iğrendirici...

Adamın sana ilgisi var diyelim bugün evliyken sana bakan seninle ilişki içine giren yarında sen varken aynısını başkasına hisseder.ayrıca patronuna ters davranmak nedir ya.normal davran.işini yap çık git evine.girme böyle işlere yazık edersin

Ah şu konu sahibesi gibi kadınlar da bir gr akıl olsa keşke nolur du sanki sen zaten yola girmişsin canım herif sana parmağını şıklatsa ayaklarına kapanmaya hazırsın soğuk nevale gibi olsan nolur senin için cehennem gibi olmuş empati kur biraz elin adamı sana baktı mi bakmadımı diye kafa patlatacagina 2 dk karısının karşısına çık sonra hayatta kalırsan buraya yorumlarını bekliyorum :KK11:

Back
X