Sacmaliyor muyum Yoksa 🤔🤔

Memias

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
269
71
18
33
Herkese merhabalar. Uzatmadan konuya girecegim. Simdi önce ki konularima bakan bilir kv uyusmadigimizi. Simdi konumuz hastalik. Ben gecen sene hamileydim ki riskli bir hamilelikti. Neyse ben o dönemde bir grip oldum ki allahim düsmanima vermesin. Cok kötü durumdaydim yani ates salya sümük zaten hamilelikten dolayi bulantim da vardi. Birde üstelik 2 cocugumda benle beraber hasta. Arzik kime ne ilac verdigimi unutuyordum. Öyle olunca da yazmaya basladim. Neyse zaten dermanim yok adim atacak halim yok kv ile ayni evdeyiz. Kalkip odaya gelip nasil oldunuz birseye ihtiyaciniz var mi diye sormadi hic. Ben cocuklarla uzandikca sürekli kaf sokuyordu ne cok yattin yeter artik yattigin kalk artik falan filan. Ya insan bi düsünür hani hem hamile hem hasta hem de 2 cocuk daha hasta diye. Yok arkadas sürekli laf sokup durdu. Benim ve cocuklarin iyilesmesi tam 3 hafta sürdü düsünün ilaclar bile fayda etmedi. Kv gezmelerinden alisverislerinden eksik kalmiyor. Sürekli tlf da birileriyle muhabbet icersinde. Hep de beni kötülüyor sürekli yatiyor ediyor diye. O halle bir de kalkip cocuklarima corba yapardim ki kimseden bir beklentim yok olmadi olmaz da zaten. Ama hani ne bilim ayni evin icindeyiz insan yalandan da olsa teklif eder ya da ne bilim kendiliginden bi tas corba yapar ama nerde anca agzinda sakizi sakkudu sukkudu cignemek. Simdi esas soruna geliyorum. 2 görümcem var onlar kv göre daha anlayislilar allah var simdi inkar edemem. Neyse bu 2 görümce hastalandi ayni zamanda benim büyük kiz da hastalandi. Herkeste ki sorun bulanti ve kusma. Kv kizlarinin hastalandigini duyunca allahim bir tutustu ki gitti tavuklar aldi corbalar yapti. Evlerine götürdü. Hatta kizinda bile yatti yani. Yapsin etsin bana ne beni ilgilendirmez zaten. Ama hani diyorum beni sevmiyor olabilir fakat insan torunu icin canini disine takmaz mi??? Bir de benim o halde cocuklara faydam olmuyorken. Yoksa ben mi sacmaliyorum diye düsünüp duruyorum. Acaba esim üvey evlat mi düsünmeden edemiyorum

İlginç. Aranız kötü de olsa aynı evde yaşayacak kadar yüzyüze bakabiliyorsanız sizede bakmalıydı. Hadi size bakmıyor insan torununa bakardı. Rabbim merhamet versin insanlara

Eşiniz ne diyor bu duruma ben olsam ona da bulaştırırdım görsün gününü mesafenizi koyun inşallah kocanızda analık hakkıdır diye sus pus degildir

Sizi daha önceki konunuzdan hatırlıyorum. Birlikte oturuyorsunuz bu durumdan kimse memnun değil ama başka evede çıkmıyordunuz. Sizi sevmiyor olabilir. Sizde ona bayılmıyorsunuzdur eminim. Ama insan düşmanına bile yapmaz bunu. Hamile kadına o nasıl bir eziyettir Allah aşkına. Torunlarını söylemiyorum bile. Yerinizde olsam kv hastalansa su bile vermem asla. Bu nedir arkadaş ya, sevmessen sevme oğlunun karısı diye saygı göster. Hele çocuklarıma öyle davranının ben yüzüne bile bakmam. Eşinizdede suç var ama, sizi saydıramamış annesine. İki çift laf edip annesine sözünü geçirememiş. Kocanızdada iş yok kusura bakmayın zatende bu yüzdende hepiniz aynı evde yaşiyorsunuz.

Sizi sevmiyor o kesin de neden sizde kalıyor?
Gitsin kızıyla yaşasın.

İlginç. Aranız kötü de olsa aynı evde yaşayacak kadar yüzyüze bakabiliyorsanız sizede bakmalıydı. Hadi size bakmıyor insan torununa bakardı. Rabbim merhamet versin insanlara
Amin insaAllah. Ben de onu diyorum iste bana bakmasa bile insan torununa bakardi diye ama kadinda tik yok maalesef

Sizi sevmiyor o kesin de neden sizde kalıyor?
Gitsin kızıyla yaşasın.
Evet beni sevmiyor zaten kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Biz zaten en kisa zamanda kendi evimize cikqcaz insaAllah. Yapim asamasinda olan bir evimiz varve bitmek üzere cok sükür

Evet beni sevmiyor zaten kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Biz zaten en kisa zamanda kendi evimize cikqcaz insaAllah. Yapim asamasinda olan bir evimiz varve bitmek üzere cok sükür
Evinize çıkınca selam bile vermeyin.
Zaten oğlunu silen bir kv sizin varlığınızı, yokluğunuzu umursamaz bile.

Yaa buradaki konuları okuyunca kv öpüp başıma koyasım geliyor cok faydası dokunmadığı halde. Devran döner kaynananda hastalanır sakın Bi kap çorba yapma kızları gelip baksın kısasa kısas merhamet etmicen böylesine

İnşallah hadi bakalım. Araya biraz mesafe koy iyi olur

Iste ben öyle degilim ne yazik ki acima duygum cok fazla. Bak beni sevmese bile karsimda aglarsa gider sarilir ben de aglarim. Hastalanirsa eger elimden geleni yaparim. Corbasi olsun banyosu olsun ilaci olsun. Ne bilim bende ki merhametin keske ceyregi onda olsaydi. Her defasinda kendi kendime diyorum hastalanirsa umarsamayacagim diye ama yapamiyorum maalesef

kv hastalanınca boğmak için ver o bır kaşık suyu
bırak gelını,torunu .ınsanlık namına bakılır.herkes nasiplenemıypr işte

Sizin gibiler öteki tarafta kazanıyor bu tarafta değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…