- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Uzaktan da olsa akrabası. Görüşmesin ya da nişana gelmesin demeye hakkınız yok. Nişanlınız da mesafesini korursa sorun olmaz.Selam arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum. 8aydır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım şuan şark görevinde,uzağız yani bu detayı neden verdim bilmiyorum neyse:d
Erkek arkadaşım ailesiyle tanışmamı istiyor, kız kardeşi beni çok merak ediyormuş, buna bağlı olarak instagramdan istek gönderdi 2 gun önce. Ekleştik.
Erkek arkadaşımın 3 yıl önce tanıştırıldığı bir kız vardı uzaktan akrabaları ayrıca bu kız, 2 ay önce bu kız tekrar görüşmek istedi sevgilimle, sevgilim de hayatında birisi olduğunu yazıp kız da mutluluklar vs dileyip bitirildi konuşma. Konuşmayı sevgilim gösterdi.
Dün farkettim ki bu kız, kız kardeşinde ekli. Ve ben acayip kıskanmaya başladım adamı. Hiç böyle bir his yoktu içimde. Kız kardeşi nişanlanacak nişanına da gelir şimdisevgilime bahsetsem diyorum o kız ne de olsa akrabaları, bahsetmem de uygun kaçmaz. Ama içim içimi yiyor bir yandan da. saçmalama, normal filan diyin kendime geliyim ya çok kötü hissediyorum kendimi.
Nişanlım bile değilUzaktan da olsa akrabası. Görüşmesin ya da nişana gelmesin demeye hakkınız yok. Nişanlınız da mesafesini korursa sorun olmaz.
Kızla ciddi bir şey olmamış aralarında, iki kere yüzyüze görüşmüşler, ama olmamış.Normal mi ?
Ee diyelim evlendiniz bu çocukla sizde görüşeceksiniz , kız akraba sonuçta .
Oh şuan rahatladım
Peki düğün bayram bişey olur ilerde kızla sevgiliniz elbet görüşecek yani . Pek bunu kaldıracak gibi değilsiniz sanki .Kızla ciddi bir şey olmamış aralarında, iki kere yüzyüze görüşmüşler, ama olmamış.
Kız çarşafa sokcam adamıÜniformayı sakla ama
Bilmiyorum, kıskanıyorum sanırımPeki düğün bayram bişey olur ilerde kızla sevgiliniz elbet görüşecek yani . Pek bunu kaldıracak gibi değilsiniz sanki .
Değil mi ya içimde bir şeyler oldu, anlatamıyorum ama beni anlayan birisinin olması güzel2 ay önce okusam bu ne yaaaa derdim ahahahahaha ama benzeri bi durum yaşadım,insanın elinde olmadan kafadan kıskançlık yaratıyor. Yani aslında cok önemsiz ama sevgiden mütevellit kafaya büyük bisey gibi kodluyor huzursuz oluyoruz
içimizi ferah tutmamiz gerek galibaDeğil mi ya içimde bir şeyler oldu, anlatamıyorum ama beni anlayan birisinin olması güzel
Ben hiç lafını açmadım ya, nasıl laf sokuyorsunuz?içimizi ferah tutmamiz gerek galiba
Ben arada laf sokuyorum ama
Yok, hiç konusunu bile açmıyorum ama lanet olsunki içimdeki kıskanma duygusu:)Hiç bu muhabbete girmeyin.siz zararlı çıkarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?