- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Değil mi, buraya yazdımki daha fazla saçmalamiyim.Sonuçta sizden önce olmuş bitmiş bir olay
Abartmaya gerek var mi
İyi yapmissin canımDeğil mi, buraya yazdımki daha fazla saçmalamiyim.
Beni davet ediyor, kardeşi de sevgilim aracılığıyla davet etmişti ama ben yanaşmıyordum. İlişkimiz çook ciddileşicek o zaman çünkü ben buna hazır mıyım bilmiyorumSeni de götürsün nişana
Yok hiç açmadım konusunu,hakkım da olduğunu düşünmüyorum zaten kardeşinde ekliyse sevgilimlik ne var akrabaları zaten diyorum kendi kendime.Geçmişte kalmış takılı kalman saçma.
Sonuç olarak uzaktan akrabaysa siz evlendikten sonra da davetlerde falan karşılaşacaksınız.Düşünmemeye çalış ve sevgiline de söyleyerek adamın aklına düşürme.
Evet çok medeniceydi. Ama sanki sevgilimi kolluyormuş gibi hissediyorum saçma biliyorum da yine de işteNormal tqbiki. Sonucta akrabalari. Ayrica gayet medeni sekilde konusmuslar hayatinda biri oldugunu ogrenince mutluluk dilemis. Eger onundeki surecte ayni olgunlukla davraniyo olursa kesinlikle boyle kiskancliklar yapman sacma.
Hımm bilemedim şimdi. O kadar ciddi olsun istemiyorsan kızı da boşver, düğünü de. Anı yaşaBen ilişkimizin o boyutlara gelmesinden korkuyorum aslında
Onceki ilişkim de bu sebepten bitti
Belki de sen hassasiyet gosterdigin icin oyle dusunuyosundur. O yuzden cok takmaEvet çok medeniceydi. Ama sanki sevgilimi kolluyormuş gibi hissediyorum saçma biliyorum da yine de işte
Şu aşamaya gelirsek birgün yazarım burayaBenim eşimin de akrabasıyla benzer durumu olmuş. Kız düğünümüze bile geldi. Akrabalık olunca öyle oluyor. İlk başlarda ben de hafiften kıskançlık oluyordu. Şimdi geçti tabi görünce öpüşüyoruz falan hatta severim iyi kızdır afshafak
Hazır değilsen kıskançlıkta hissetmemelisinBeni davet ediyor, kardeşi de sevgilim aracılığıyla davet etmişti ama ben yanaşmıyordum. İlişkimiz çook ciddileşicek o zaman çünkü ben buna hazır mıyım bilmiyorum
Evlilik yoluna girmek gibi geliyor o yuzden yoksa seviyorumHazır değilsen kıskançlıkta hissetmemelisin
Selam arkadaşlar..
Hemen konuya giriyorum. 8aydır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım şuan şark görevinde,uzağız yani bu detayı neden verdim bilmiyorum neyse:d
Erkek arkadaşım ailesiyle tanışmamı istiyor, kız kardeşi beni çok merak ediyormuş, buna bağlı olarak instagramdan istek gönderdi 2 gun önce. Ekleştik.
Erkek arkadaşımın 3 yıl önce tanıştırıldığı bir kız vardı uzaktan akrabaları ayrıca bu kız, 2 ay önce bu kız tekrar görüşmek istedi sevgilimle, sevgilim de hayatında birisi olduğunu yazıp kız da mutluluklar vs dileyip bitirildi konuşma. Konuşmayı sevgilim gösterdi.
Dün farkettim ki bu kız, kız kardeşinde ekli. Ve ben acayip kıskanmaya başladım adamı. Hiç böyle bir his yoktu içimde. Kız kardeşi nişanlanacak nişanına da gelir şimdisevgilime bahsetsem diyorum o kız ne de olsa akrabaları, bahsetmem de uygun kaçmaz. Ama içim içimi yiyor bir yandan da. saçmalama, normal filan diyin kendime geliyim ya çok kötü hissediyorum kendimi.
Önce sorularınıza cevap vereyim, sosyal medyadan tanışmadık. Bilmiyorum ki kaç gün yüzyüze görüştüğümüzü.Akrabaları olduğu için sonuçta o kız nişana gelmesin ya da erkek arkadaşınıza o gelirse sen gitme diyemeyeceğinize göre kendinizi çok da kasmayın. Kıskanmak iyidir ama aşırısı gereksizdir. Bırakın o sizi kaybetmekten korksun.. Bir de daha ilişkinin başınasınız şimdiden aile üyeleri ile tanışmayın, yüz göz olur yıpranırsınız değeriniz kalmaz.
Diğer taraftan, 8 aylık bir ilişkiniz var ama erkek arkadaşınız doğuda görevde. Bir kaç sorum var;
1- Erkek arkadaşınızla kaç gün yüz yüze zaman geçirdiniz?
2- Sosyal medyadan mı tanıştınız?
Biz nişanlı değiliz:)Nişanlınız tavrını koruduktan sonra bir sıkıntı olmaz.
Ucundan saçmalamışsınız sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?