sacsizlik psikolojimi mahvetti

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
ablalar inanin bilmiyorum universiteye baslicam ama gitmek bile istemiyorum adet gormeye basladigimdan beri saclarim dokuluyor pcos ve seker hastasiyim ( herkes sacini savurup gezerken ben anca bakiyorum... uzulemiyorum bile bunaldim artik 4yil boyunca her sabah var olan sayili sac tellerimi yikayip cok gorunsn diye taramayip sikica topuzla gezdim kelim gorunmesin diye yillardir utancimdan kuafore gitmiyorm smdi unoversiteye baslicam herkes sacimi nasil yapim diye dusunurken ben... simdi diceksiniz bu mu dert diye ama ne cektigimi bi ben biliyorum hep asagilaniyorum

Hemen hemen aynı durumdayız canım seni anlayabiliyorum bende çok üzülüyorum

Cit cit taktirmayi dusundun mu? Hem maliyeti az, hemde kisa yoldan gur sac:)

postiş çıt çıt vs. bu yöntemleri kullan bence. en azından bir dene inşallah istediğin gibi olur.

ben de pco luyum
sogan kürü uygulamıştım geçen sene, onun sayesinde adetlerim düzene girdi
bu sene yeniden yapıyorum
saç konusunda bir önerim yok, benim de çok dökülüyor

merhaba canm geçmiş olsun
takma saçlardan çıt çıt falan takamaz mısın?

Eğer isteğin saç derinin görünmesiyse Golden rose'un saç rujunu kullanabilirsin, gür olsun istiosan dedikleri gibi çıtçıt kullanabilirsin, birde minoksil sprey ve onun sampuanı prominoksil var ikiside süper ürünler, bendede kansızlıktan inanılmaz döküldü ve seyrekleşti, bu 2 ürün bana çok iyi geldi, tavsiye ederim.

Saç ruju böyle birşey, fiyatıda gayet uygun

merhaba :) hayırlı olsun öncelikle.. ben yıllar önce sarımsaklı şampuan almak için marketteki görevliye danışıyordum o da hiç duymamış ne işe yarıyor ki dedi o anda bi teyze duymuş geldi (yaşlıca bi teyze) ben saç diplerime sarımsak sürdüm fışkırdı fışkırdı dedi baktım gerçektende çok sıktı saçları. anlattı sarımsağı dilimlere bölüyormuş sonra bikaç saat bekletip saç derisine sürüyormuş ben o yöntemi yapamadım ama zeytinyağının içine sarımsak doğrayıp bekletip onu uygulamıştım saçıma faydasını da görmüştüm o dönem benim de yanlardan açıklıklar var o zamanlarda dolmuştu mesela oralar düzenli uygularsan faydası olur inşallah böyle şeyler biraz sabır işi :) bence düzelir üzme kendini :)

bence zamanın var hala üzüntüye kaptırma kendini sarımsak gerçekten faydalı öyle uğraşamam dersem aktardan sarımsak yağı al saç diplerine uygula en 1 saat kadar kalsın ama biraz kokuyo yada sarımsaklı şampua kürünü dene. unutma stresten daha çok dökülür

bu arada çok geçmiş olsun

Belki burdaki herkese komik gelecek ama saçınla konuşmayı denedin mi??

Her uzvumuz canlıdır,hissiyatımıza göre değişiklik gösterir bu bilimsel bir gerçek..ben tüm hücrelerimle konuşurum deli diyorlar bana desinlerrrrr değişemeeem:)

üzülmeyin bu kadar...Allah dermansız dert vermesin insana,gerisi nasılsa çözümlenir cnm...

bilgim olduğundan değil ama şu geldi aklıma...:44: kaynak yapılabilirmi diye düşündüm..sanırım kaynak çok dibe yapılmıyor(tahmini söylüyorum)dipleriniz seyrek görünürmü kaynaktan sonra bile bunuda bilmiyorum.ama aklıma başka bi çözüm gelmedi..bir kuaföre sorup ndanışsanız size bilgi verir aslında...yani bi çok insan saçını gür ve uzun göstermek için bu yöntemi kullanıyor sonuçta..siz de deneyebilirsiniz....ünv.hayatınızda başarılar..bunları kafanıza takıp güzel gelebilecek yıllarınızı kendinizi yıpratarak geçirmeyin bence...

Son düzenleme:
Tepe çıt çıtı yaptır sadece tepeye takılıyor saçta kat varmış gibi görünüyor,onu kullanırkende arkadaşların önerdiği şeyleri dene

sac ruju beyazlar icin degil mi citcitlari saklamk zor.olmaz mi(

Bak bu şekilde.Bunu kullanırkende arkadaşların söylediği önerileri denersin

Eklentiler

• $TEPELIK-KAHKUL-GERCEK-TURK-SACI-HER-RENK-VAR__88188538_0.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $tepelik-kahkül-saç-perçemIMG_5320-600x600.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 327
Cit citlari saklamak zor olur diye dusunme. Her isin ehline birakkendini. Gerekirse kuafor ince ince takar citcitlarini..

Doğru çok doğru eskiler saç kırana sarımsak sürülür derler. İyi hatırlattınız.

Canım sende, iyice deriye sürteceksin deri neredeyse aşınacak. Bıkmadan yap mutlak faydasını görüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…