ablalar inanin bilmiyorum universiteye baslicam ama gitmek bile istemiyorum adet gormeye basladigimdan beri saclarim dokuluyor pcos ve seker hastasiyim( herkes sacini savurup gezerken ben anca bakiyorum... uzulemiyorum bile bunaldim artik 4yil boyunca her sabah var olan sayili sac tellerimi yikayip cok gorunsn diye taramayip sikica topuzla gezdim kelim gorunmesin diye yillardir utancimdan kuafore gitmiyorm smdi unoversiteye baslicam herkes sacimi nasil yapim diye dusunurken ben... simdi diceksiniz bu mu dert diye ama ne cektigimi bi ben biliyorum hep asagilaniyorum
Hemen hemen aynı durumdayız canım seni anlayabiliyorum bende çok üzülüyorum
Eğer isteğin saç derinin görünmesiyse Golden rose'un saç rujunu kullanabilirsin, gür olsun istiosan dedikleri gibi çıtçıt kullanabilirsin, birde minoksil sprey ve onun sampuanı prominoksil var ikiside süper ürünler, bendede kansızlıktan inanılmaz döküldü ve seyrekleşti, bu 2 ürün bana çok iyi geldi, tavsiye ederim.
Saç ruju böyle birşey, fiyatıda gayet uygun
merhaba :) hayırlı olsun öncelikle.. ben yıllar önce sarımsaklı şampuan almak için marketteki görevliye danışıyordum o da hiç duymamış ne işe yarıyor ki dedi o anda bi teyze duymuş geldi (yaşlıca bi teyze) ben saç diplerime sarımsak sürdüm fışkırdı fışkırdı dedi baktım gerçektende çok sıktı saçları. anlattı sarımsağı dilimlere bölüyormuş sonra bikaç saat bekletip saç derisine sürüyormuş ben o yöntemi yapamadım ama zeytinyağının içine sarımsak doğrayıp bekletip onu uygulamıştım saçıma faydasını da görmüştüm o dönem benim de yanlardan açıklıklar var o zamanlarda dolmuştu mesela oralar düzenli uygularsan faydası olur inşallah böyle şeyler biraz sabır işi :) bence düzelir üzme kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?