ablalar inanin bilmiyorum universiteye baslicam ama gitmek bile istemiyorum adet gormeye basladigimdan beri saclarim dokuluyor pcos ve seker hastasiyim( herkes sacini savurup gezerken ben anca bakiyorum... uzulemiyorum bile bunaldim artik 4yil boyunca her sabah var olan sayili sac tellerimi yikayip cok gorunsn diye taramayip sikica topuzla gezdim kelim gorunmesin diye yillardir utancimdan kuafore gitmiyorm smdi unoversiteye baslicam herkes sacimi nasil yapim diye dusunurken ben... simdi diceksiniz bu mu dert diye ama ne cektigimi bi ben biliyorum hep asagilaniyorum
Bak bu şekilde.Bunu kullanırkende arkadaşların söylediği önerileri denersin
çok rahatsızsan protez saç yaptır o en güzel gördüğün güzel saçlı kızlara bilen on basarsın :)
caınm geçmiş olsun bu kadar rahatsız oluyorsan saç ekimini düşündün mü? kökten çözüm olabilr
o zaman protez falan kullan arkadaşların dediği gibi. sürekli de saçını toplaman iyi birşey değil, çünkü saçları toplayınca hava almadığı için daha çok döküldüğünü duymuştum
bendede aynı dert var.saçımın ne kadar az olduğunu görsen şaşırır kalırsın.ince telli ve az.at kuyrugu yada topuz bile yapacak kadar saçım yok.üniversiteye başlarken çıtçıt almıştım kaç sene oldu halada kullanıyorum.çok memnunum herkez saçlarımı çok gür ve belime kadar sanıyo:)
maymayhelelu umarım bu mesajı görürsün,ne tür çıt çıt kullanıyorsun (parça parça,yarım ay?)benimde saçlarım seyrek ve artık çıt çıt kullanmayı düşünüyorum ama saçlarım seyrek olduğu için belli olur diye korkuyorum.ne tür çıt çıt tavsiye edersin,hangisi daha kullanışlı oluyor ?
ablalar inanin bilmiyorum universiteye baslicam ama gitmek bile istemiyorum adet gormeye basladigimdan beri saclarim dokuluyor pcos ve seker hastasiyim( herkes sacini savurup gezerken ben anca bakiyorum... uzulemiyorum bile bunaldim artik 4yil boyunca her sabah var olan sayili sac tellerimi yikayip cok gorunsn diye taramayip sikica topuzla gezdim kelim gorunmesin diye yillardir utancimdan kuafore gitmiyorm smdi unoversiteye baslicam herkes sacimi nasil yapim diye dusunurken ben... simdi diceksiniz bu mu dert diye ama ne cektigimi bi ben biliyorum hep asagilaniyorum
insanlar kendilerini o şekilde tatmin ediyor işte.Canım benimde saçlarım çok çok az , 5 yaşında kız çocukları gibi ((; olsun .aslında rahatsız olmuyorum , ama arkadaşlarım yanımda saçlarının gür olduğunu sürekli hatırlatmaları , niye bunu yapıyorlar bilmiyorum /: birde senin saçın çok az diye suratıma söylüyorlar sanki ben bilmiyorum körüm bi onlar görüyor , ama herşeye rağmen tınlamıyorum , başka güzel yerlerim var ((; onların sahip olmadığı , mesela kalem gibi ince zarifim , buna rağmen ne kimseye kilolosun diyorum nede ben şişman birini görünce zayıfım /: boşver .. Takılma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?