sacsizlik psikolojimi mahvetti

çok rahatsızsan protez saç yaptır o en güzel gördüğün güzel saçlı kızlara bilen on basarsın :)

şunuda söylemek istiyorum eğer erkek tipi dökülmeyse buna sarımsakla onla bunla hiç bir şey yapamazsın. bazı haplar var ilaç gerçekten kullanıldığı sürece çok etkilidir. fakat hamile kalmaman lazım,hamile bayanların ufalanmış parçalarına bile dokunması yasaktır.fakat sen bayansın hormonlarını kontrol ettirerek erkeklik hormonunu azaltarak dökülmeyi durdurabilirsin. eğer erkek tipi dökülme değilse mutlaka saçlarını düzenli yıkamalısın,yağlanmaması lazım .

Aslında yağlı saç direk saçı dökmez ama yağlı saçda üreyen bir bakteri saçlarının dökülmesine sebep olur. o yüzden çok yağlıysa hergün değilse gün aşırı yıkaman en iyisi. ayrıca fazla yağ saç köklerini tıkayarak nefes almasını önler ve saçın dökülür.

Ayrıca dermatch diye bir ürün var tepe bölgendeki deriyi boyuyorsun sadece saç için yapılmış internetten alabilirsin ,türkiye yok bilfdiim kadarıyla. onun dışında sakın topik filan kullanma oda hava almasını engeller. bu dediğim dermatc türü ürünler nefes almasına izin veriyor. saç renginle aynı renk bi ürünü alıp uygularsan saç köklerin çok dolu görünür. çok seyrek saçlı erkeklerde bile işe yarıyor sende çok daha iyi durucağını düşünüyorum çünkü sen bi erkek kadar kel kalmış olamazsın . sonradan da altlarda çok seyrekliğin varsa kaynak yaptır ama genelde dökülme üstte olur.bu dediklerimi uygularsan memnun kalıcağını düşünüyorum

caınm geçmiş olsun bu kadar rahatsız oluyorsan saç ekimini düşündün mü? kökten çözüm olabilr

o zaman protez falan kullan arkadaşların dediği gibi. sürekli de saçını toplaman iyi birşey değil, çünkü saçları toplayınca hava almadığı için daha çok döküldüğünü duymuştum

protezin altinda hava alir mi muamma tepeliklere baktimda kullanisli mi bilinmez ama bu da boyle gitmez

Bende stres yapmıştım saçlarım azaldı şuan .
Saçlarım çok uzundu hala uzun kalçama kadar ama önceden çok sağlıklı gürdü bu halimin 3 katıydı çok güzel saçlarım vardı
Şimdi cılızlaştı kesmek istemiyorum da uzun kullanmaya alıştım
Napsam bilemiyorum ki :44:

kısacık kestirip , platin sarısına boyatsan.pinup tarzı bandana da taksan olmaz mı?

bendede aynı dert var.saçımın ne kadar az olduğunu görsen şaşırır kalırsın.ince telli ve az.at kuyrugu yada topuz bile yapacak kadar saçım yok.üniversiteye başlarken çıtçıt almıştım kaç sene oldu halada kullanıyorum.çok memnunum herkez saçlarımı çok gür ve belime kadar sanıyo:)

maymayhelelu umarım bu mesajı görürsün,ne tür çıt çıt kullanıyorsun (parça parça,yarım ay?)benimde saçlarım seyrek ve artık çıt çıt kullanmayı düşünüyorum ama saçlarım seyrek olduğu için belli olur diye korkuyorum.ne tür çıt çıt tavsiye edersin,hangisi daha kullanışlı oluyor ?

gordum:) inan sacin benden daha az olamaz.ben 6 tane ayri parca kullaniyorum ve hepsini yanlara takiyorum.kuaforler arkayada tak diyo ama sacim az belli oluyo.tamamiyle kafa yapina gore yerlestirmelisin. ve mutlaka dalgali citcit al.kabartmak daha dogal gosteriyo ve takildigi yerleri guzel kamufle ediyo canim. ve tabi parana kiyip gercek al ki istedigin gibi kullanabilesin.cunku bende susden daha cok bir protez bir ihtiyac gibi oldu dogalligi cok onemli bu yuzden

Canım bu tabi ki problem.. Insan dış görüntüsüne önem veriyor elbette..
Sarımsak zeytinyağı ve eczanede satılan vitamin ampullerinden kullanmanı tavsiye ediyorum..
Salma kendini..
Kendine güven..
Baktın olmuyor, kendini kabullen..
Saçsız olmak hayattaki başarından, sağlığından önemli değildir elbette:))

Canım durumuna üzüldüm. Saçının durumunu görmedim ama bende ve annemde de benzer saç dökülmesi sorunu var. Benim ki yine idare ediyor ama annemin başının tam tepesi tamamen kel Gayet gür saçları vardı bir anda hoşimatu tiroidi tespit edildi derken 1 yıl içinde neredeyse saçsız kaldı. Hatta gerçek saçtan yapılmış bir peruk bile satın aldık ama kullanamadı. Benim sana tavsiyem doktora git kapsamlı bir kan tahlili yaptır. Eksik olan vitamin, mineral, demir ya da hormon her ne ise öncelikle onu yerine koymak için doktorun vereceği takviyeleri kullan. Yani en azından ben böyle yapmayı düşünüyorum. Çıt çıt postij bunlar geçici ve estetik çözümler. Benim düşüncem ve bana göre olması gereken öncelikle dökülmenin sebebini bulup ortadan kaldırmak. Herşeyi deneyip çözüm bulamıyorsan o zaman çıt çıt protez saç gibi çözümlere gidebilrisin. Son olarak eğer sigara içiyorsan bu da dökülmeyi arttırıyor. Umarım en kısa zamanda kalıcı bir çözüm buluruz. Sevgiler

Canım benim saçlarım da çok gür sayılmaz, bir dönem saç kıran oldum hatta stresten. Bu duruma çok takman da ilerletir haberin olsun saçlar ve psikoloji acayip bağlantılı.
O dönem bende gidip postiş aldım kullandım. Saçlarıma hiçbir şey yapmadım daha çok psikolojik olduğunu düşündüğüm için. Sürekli kestirdim ama uçlarında kırık vs kalmasın diye. Çünkü saçın kırılınca beslenmiyor. Bu yöntemleri deneyebilirsin geçici olarak çıtçıt veya o tepe saçı varmış ilk kez duydum ama o da olabilir bence de.

Benim tavsiyem çok fazla takmamaya çalış ve bir uzmana görün sırf saçlarınla ilgili. Çünkü kürler ve önerilen diğer şeyler hatta çıtçıtlar bile şu an senin durumunda faydalı olmayabilir. Olan saçına da zarar verme derim...

Bir de bahsedilen bazı ilaçların ve şampuanların sürekli kullanıma uygun olduğunu yani kullanmadığın an daha fazla saçı dökebileceğini duydum. Araştırmadan ve bir uzmana danışmadan bir şey sürme saçına, insanın saçı az olunca tek tel bile önemli oluyor o yüzden dökülmesini göze alamıyorsan bir uzmana danışmadan bir şey kullanma derim.

Tez zamanda saç sağlığına kavuşmanı tüm yüreğimle diliyorum. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah. Demir depolarını kontrol ettirip çinko,demir takviyesi almalısın. Ayrıntılı kan testi olucak işte demir depolarına bakılcak. Hiçbir şey için geç değil psikolojini yüksek tut lütfen üzülmeni hiç istemiyorum. Düzenli beslenmelisin ciğer,dalak bunları bol bol yemelisin.

Canım benimde saçlarım çok çok az , 5 yaşında kız çocukları gibi ((; olsun .aslında rahatsız olmuyorum , ama arkadaşlarım yanımda saçlarının gür olduğunu sürekli hatırlatmaları , niye bunu yapıyorlar bilmiyorum /: birde senin saçın çok az diye suratıma söylüyorlar sanki ben bilmiyorum körüm bi onlar görüyor , ama herşeye rağmen tınlamıyorum , başka güzel yerlerim var ((; onların sahip olmadığı , mesela kalem gibi ince zarifim , buna rağmen ne kimseye kilolosun diyorum nede ben şişman birini görünce zayıfım /: boşver .. Takılma .

insanlar kendilerini o şekilde tatmin ediyor işte.
kimse garantisini veremez o güzel saçlarının da dökülmeyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…