• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçtaki çiğ sarı rengi yok etmek/ önlemek nasıl olur?

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.923
2.819
373
belki okuyan olmuştur. geçen hafta saçımın rengini açayım diye 111 ile boyadım hemde turunculuğu doreliği alsın diye. ama tabiki kapamadı. htta kapamadığı gibi saçım şuan altın sarısı. öylece geziyorum ortalarda. 2 hafta dinlendiriyorum birşey yapmadım ama sağolsun yıkadıkça daha da doreleşip can sıkmaya başladı. saçlarım koyulsun istemiyorum. şuan resmim yok ama açık karameldi. altın parıltılar vardı saçımda. şuan bildiğiniz dore yani. ordan tahmin edebilirsiniz? cila vs yaptım. yinede değişme yok. ne yapabilirim? hangi renge boyarsam koyultmadan tonumu düzeltebilirim.

selam,

saçını tekrar açman gerek. Ama gidip palette ile falan açma. Oryal ile orta volümde aç..

Bir de oryalı sürdükten sonra bone tak ve soğuk ortamda bulunma malum kış ayındayız. Turunculaşma olur saçında.

Tekrar açtıktan sonra ise yıpranmasını istemiyorsan hemen boyama. Herhangi bir markanın yoğun küllü boyasını alıp sadece cila at saçlarına. öyle 3-4 dakika bekleme en az 10 - 15 dakika bekletirsen cilayı daha iyi olur.

Saçlar iyice açılmadan istendiği kadar külleye boyansın yine de memnun edici bir sonuca ulaşılmıyor kolay kolay. bu nedenle tekrar açman gerek.

Ben daha açık bir renk istediğini düşünerek açman gerek dedim.. Sen hangi renge ulşmk istiyorsun ki?

Ben daha açık bir renk istediğini düşünerek açman gerek dedim.. Sen hangi renge ulşmk istiyorsun ki?

canım merhaba, saç rengim karamelin bir tonuydu. ben garnier 111 kullandım hem açar hemde doreliği alır diye. saçım açıldı aslında daha açık bir renk istemiyorum. ama koyulsunda istemiyorum saçım şuan 8in tonlarında. 8.1 uygulasam direk tutar mı acaba. 7.1 çok koyulmuştu daha önce denedim. baya kahve gibi çıkıyor.

Boyamak için loreal 8.1 kullanabilirsin.. Lorealin küllü kumralları hoşuma gidiyor, güzel sonuç veriyor.. Dediğin gibi boyamak için 7.1 koyu olur ama cilanı 7.1 ile atabilirsin.

Boyamak için loreal 8.1 kullanabilirsin.. Lorealin küllü kumralları hoşuma gidiyor, güzel sonuç veriyor.. Dediğin gibi boyamak için 7.1 koyu olur ama cilanı 7.1 ile atabilirsin.
teşekkür ederim canım. 1 hafta daha dinlendirip boyucam. sonucu yazarımmm =))

işte şuanda tamda bu ya ııyyykkk... =( $loreal_excellence_creme_prokeratin_8.3_koyu_sari_dore__sac_boyasi.webpnasıl bir tondur bu ya... ben kazara elde ettim ama loreal baya baya bu rengi üretmişşşşş =)))

teşekkür ederim canım. 1 hafta daha dinlendirip boyucam. sonucu yazarımmm =))

Rica ederim :17: Umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım. Bir de son olarak boyama sırasında zaman zaman boyayı bir tutam saçtan sıyırarak saçlarının rengini kontrol et, eğer çok koyu olduğunu düşünürsen yıkayabilirsin. Ben genelde bu kontrolü yapıp renk istediğim koyuluğa ulaştığında boyayı akıtıyordum. Ama artık koyu saçlı değilim, sarışın oldum =) Kolay gelsin canım :21:

işte şuanda tamda bu ya ııyyykkk... =(Eki Görüntüle 921556 nasıl bir tondur bu ya... ben kazara elde ettim ama loreal baya baya bu rengi üretmişşşşş =)))

Ciddi ciddi bazı insanlar bu rengi seviyorlar :1: Soğan kabuğu gibi bir renk. Hafif esmer tenlilere az da olsa gidiyor ama beyaz tende kötü duruyor. Sarıya ulaşmaya çalışırken bir çok kez bu rengi misafir etmek zorunda kaldım başımda :1:

Ciddi ciddi bazı insanlar bu rengi seviyorlar :1: Soğan kabuğu gibi bir renk. Hafif esmer tenlilere az da olsa gidiyor ama beyaz tende kötü duruyor. Sarıya ulaşmaya çalışırken bir çok kez bu rengi misafir etmek zorunda kaldım başımda :1:

buğday benimde ten rengim kardeşim falan çok güzel oldu diyorda ben kıskançlıktan söylediğini düşünüyorum:9: ama gerçekten beğenip yakıştıran oldu da sevemedim bi türlü işte. evet öyle yapayım bende boyayı kontrol edeyim. 7.1 boyadığımda bi ara ağlayacak gibi oldum nasıl bi koyuluktur o. bir de kutudaki kız bildiğin açık kumral hoş bi görüntü. benim saçta kahve oldu ve açık tabana boyamama rağmen:41::41:

Back
X