• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakat testi

Olsun yine de ekledikten sonra konuşmaya başlayınca.
Kimsin diye öğrenmek için çok konuşmaya çalışacak.
Sen de ısrarla biraz tahmin etmeye çalış yahu diyeceksin :)

En son da geçen gün Gülay'la karşılaştım senden bahsettik, numaranı da o verdi.
Halini hatrını sormak istedim yazacaksın.

Sonra o Gülay kim yanlışlık olmuş diyecek.

Nasıl olur ya diyeceksin. Şaka mı?
Falan.

Sonra gerçekten o aradığınız kişi ben değilim diyince.

Yanlışlık olmuş sanırım yanlış numara vermiş, ya da eşek şakası yapmak istemiş
arkadaşım çok afedersiniz rahatsız ettim yaz bırak.

5 dk sonra yine yaz. Gerçekten çok kötü hissediyorum kusura bakmayın vaktinizi aldım diye uzat.

Konuşmak istiyorsa anlaşılır.
İstemiyorsa rica ederim iyi akşamlar der kestirir atarsa tamamdır.
Kız vallahi korkulur senden :D

Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler

yaptığı hata nedir bilmiyorum ama üstünü kapatıp affetmişsin. bencede uğraşma yapacaksa yıne yapar allah kourusun şeytana uydurmasın dua et daha iyi

Testi geçemezse ne yapmayı düşünüyorsun ki geçememe ihtimali yüzde 99

daha önceden vukatı varmış çünkü

Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler

Eşin güven konusunda sabıkalı
Bunu yaparsan sende sabıkalı olacaksın
Şöyle düşün ; eşim benden gizli bir hat aldı, ekledi beni watss up dan ve sonra ben hattı yakaladım, daha beni kesseler o eşin tek lafına inanmam, beni işletmek için hat alan insan, başka işler içinde o hattı alabilir pekala diye düşünürüm. Test geçilse bile yeni güvensizliklere zemin hazırlarsın. Yaşın çok genç, bunu bir abla tavsiyesi olarak gör lüften ve yapma. Eşin bir hata yapmış olabilir, affedip yoluna devam etmişsin, şimdi sürekli deşmek doğru değil hem de kendini ateşe atacak şekilde, asla yapma bunu

Ya geçemezse testini sonraki adımın ne olucak neyi ispatlamaya çalışıyorsun sadık kalamıcağınımı böyle bi test düşünüyosan zaten bunu biliyosun boş yere huzurunu kaçırma ve sadece seni göreceği şekilde davran biryerde eksiklik vardır belki

KONU SAHİBİ EŞİNİ ÇOK SEVİYOMUŞ BİDE SADAKAT TESTİ YAPICAKMİŞ NASIL BİR SEVGİ BU??

KONU SAHİBİ EŞİNİ ÇOK SEVİYOMUŞ BİDE SADAKAT TESTİ YAPICAKMİŞ NASIL BİR SEVGİ BU??
Sizler anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Sevgi ayrı güven ayrı anlasmak ayrı ... Güven kirilinca sevgi bitiyo mu hemen tükeniyo mu yanı. Hey Allahim ya...

esin yerinde olsam ben bosardim seni..
senin gibisiyle nasil omur gecer?
bugun whatsuptan denersin yarin baska turlu..:KK14:
Umarım benim başıma gelen senin başına gelmez. Gorursun o zaman ömur geçiyo mu gecmiyo mu.......

affetmek hata zaten bir hata yapmışsın bence bir hata daha yapma... affetmişsin bana yaptığın hata başım üstüne demişsin şimdi neyin güvensizliği güvenmiyorsan affetmiyecektin...

Ah bazen evilikte sağır dilsiz olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ne gerek var huzur kaçırmaya şimdi. Bişey yapıyorsa Allah önününe düşürür zaten. :21:

Eşiniz bir kere sadakatsizlik yapmış, şimdi deniycem sınavı geçemezse gerekeni yapıcam diyorsunuz, gerekeni ilkinde niye yapmadınız, bence kurcalamayın çünkü gerekeni yapmayacaksınız.

Eşimi böyle oyunlarla test edip evli kalcaksan boşanırım daha iyi. Evliliğimiz bu tuzaklarla ölçülmemeli, tuzak kurmadan güvenmiyorsam o adamın yanımda yeri ne zaman.
Yapma bene boşanma kararı alacak gücün yoksa.

Ne gerek var böyle oyunlara. Tuzağa düşmese bile size yaptığını unutamazsınızki.

Efendim güven gitti mi sevgi de biter..
Kim soylediyse bunu guzel sallamis. Hic tanimadigin birini seviyorsun mesela yeri geliyor asik oluyorsun. Dogru durust tanimadigin adamin nesine guveneceksin? Sevgi ve guven cok ayri seyler. Kalbin kirilir, incinirsin kimi de sogur cektigi aci yuzunden. Yine de aci ceke ceke sogursun. Guven bitti hoop sevgi de ayni anda bitti.. Yok boyle bir sey. Kelime oyunu sadece.

Canim yeni bir hat alıp eşine ondan msj atcaksan bütün tedbirleri al orn. Kim olduğunuzu hat servisini arayıp buldurtamasin servis rehberde isminiz olmamasi lazim ilk is arayip rehberi kapattirmak olsun hatta bu bile kafi gelmiyor bazen isteyen buluyor bir sekilde benim eltim yakalandi butun tedbirleri aldığı halde kargaşaya sebep oldu

Ben derimki (güvendiğiniz) birinden rica edin o yapsin es zamanli sana iletsin

Veya hattı bir arkadaşınız üzerine alin

Kim soylediyse bunu guzel sallamis. Hic tanimadigin birini seviyorsun mesela yeri geliyor asik oluyorsun. Dogru durust tanimadigin adamin nesine guveneceksin? Sevgi ve guven cok ayri seyler. Kalbin kirilir, incinirsin kimi de sogur cektigi aci yuzunden. Yine de aci ceke ceke sogursun. Guven bitti hoop sevgi de ayni anda bitti.. Yok boyle bir sey. Kelime oyunu sadece.
Ağzın bal Yesin.... Anlamamakta diretiyolar

Canim yeni bir hat alıp eşine ondan msj atcaksan bütün tedbirleri al orn. Kim olduğunuzu hat servisini arayıp buldurtamasin servis rehberde isminiz olmamasi lazim ilk is arayip rehberi kapattirmak olsun hatta bu bile kafi gelmiyor bazen isteyen buluyor bir sekilde benim eltim yakalandi butun tedbirleri aldığı halde kargaşaya sebep oldu

Ben derimki (güvendiğiniz) birinden rica edin o yapsin es zamanli sana iletsin

Veya hattı bir arkadaşınız üzerine alin
Evet canım. Herşeyi düşünmek gerek. Ben alirsam akşamları yazamam. Yani dikkat eder.sabah yazıp akşam yazmazsam anlar. Bi arkadaş bulman lazım

Back
X