- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Çok da yok gibi olmasın,özel bir gün neticede.
Hafif bi aydınlatıcı uygularsınız kaş ve göz altı için,
göz kapağına da çok uçuk pembe far.
Hafif bir rimel,yine açık pembe bir allık ve pastel tonlarda hafif pembe bir ruj.
Ten bazını güzel oturt. Doğru golgelendirme ve aydınlatma kullan.
Toprak tonlarında gözlerine far uygula, snr fırçayla fazlalığını al.
Hafif bir eyeliner, rimel
Şeftali tonu allik, ten rengi parlatici
çok beyaz tenli bi kız bu, allık mutlaka olmalı bende öyle düşünmüştüm,rimel göz kalemi muhakkak olur da ama pembe far bilemedim şimdi?
Elbisesi koyu bordo demişsiniz ya,
o renge olsa olsa pembe tonlarda bir makyaj uygun düşer diye dedim.
Pembenin de tonları var,karıştırabilirsiniz.
çok yatkın bir fikir bu teşekkür ederim... fakat gölgelendirme istemiyor...makyaj olduğu gün gibi belli olmasın diyor..makyajdan nefret eder o yüzden kuför bakım olaylarına girmedi zaten, sana güveniyorum bi gelin hanım çıkar beni dedi :) biraz tereddütlendim çok takıntılı, kendime güveniyorum ama sınırları olduğu için napsam bilemedim, gölge istemiyor, göz kapağım fardan sırıtmasın diyor, ruj katalog kızları gibi olmasın diyor, dudaklarım parlamasın diyor :) daha sayayım bakın... yüzümü pembeleştririken palyaço gibi olmasın var yok arası diyor, kırmızı sevmiyor makyajda ( birde bordo elbise almış düşün) :) bordo elbiseye mavi makyaj yapıcaz heralde bu gidişle..onu dinlerken daral geldi resmen, birde yaparken napıcam bilemiyorum,
bu arada dudakları orta kalınlıkta, gözleri ela, orta kalınlıkta kavisli kaşları var,yanakları çok dolgun değil...
şeftali tonu nasıl olur sence? üff ne sıkıntıymış bu yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?