Sade bir nikah m, gsterili bir dn m?

Bende kırdüğünü istiyorum ve orda çıplak ayakla dolaşmak istiyorum daha sonra da bi adalar turu!!! inşallah hayallerimiz gerçek olur arkadaşlar:asigim:

sade nikah istemiyorum cok güzel bir düğünistiyorum cok abartılıolması gerkmiyo ama ark egeleneceğim bir düğün olmalı yada sade bir nikah ardından da cok yakın larımla sevdikelirmle koktey tarzı bir düğün

Ben kalabalığı hiç sevmem
Lüks bir otelde sadece ailelerimiz olcak 30 kişi falan yani.
1. derece yakınlar başka kimse olmayacak yemekli inşallah.

Hep hayal etmiştim ve hep hayl olarak kalacak kır düğünü istiyordum,olmadı ve bunun aksine çok problemli bir düğün oldu.

biz henüz bi karar veremedim nişanlım nikah ben açık havada sade bi düğün istiyorum..kayınvaldemlerde gösterişili bi düğün isterler sanırım ..yerimseniben
bakalım hayırlısı olsun..

tabikide düğün isterim aşkım kır düğünü istiyor ama izmirde yapmıcakmış evimiz ankarada olucak orda olucak dedi senağlama onun köyüündede 3 gün 3 gece düğün olucakmış aşiret yaa bana bir düğün yeter oda izmirde olsun isterim senağlama yeterki onunla olayım napayım senağlama

:utangac:walla biz bi ewlenelim birbirimize bi kavuşalım da nasıl olursa olsun fark yapmaz. Yeter ki artık aynı evi aynı hayatı paylaşalım herşeye razıyım.Smanlıkta da yapsak olur :asigim:Şeniz

ama illa ki hayalimi soruyorsanız bir tekne düğünü hoş ve olabilecek bir şey bizim için. :asigim::asigim::asigim:

Öyle çok gösterişli bir düğün istemiyorum..çok sade bi nikahta istemiyorum...1 kere evleniyoruz sonuçta..Aile arasında güzel bir düğün istiyorum...inş olur:1rolleyes:

ben de öyle düğün salonunda falan istemiyorum biraz daha şık olsun istiyorum kır düğünü beyaz masalar falan ya da havuz başı düğünü o tarz bişey istiyorum offf o günleri görebilecekmiyiz acaba aşkımla

ben de öyle düğün salonunda falan istemiyorum biraz daha şık olsun istiyorum kır düğünü beyaz masalar falan ya da havuz başı düğünü o tarz bişey istiyorum offf o günleri görebilecekmiyiz acaba aşkımla

ah ah sende benim gibi ayni hayallari kuruyormussun bidenem. Ben hayalimi gerceklestiremedimsenağlama. Almanyada havasartlari belli, hep yagmur:kızgın:. Insallah sen gerceklestirisin canikomŞeniz.

vallahi ben düğün bile istemiyorum ama yapmak zorundayız,malum büyükler..
bi de istemeye geldikleri zaman yüzükleri takıp nişanlanma gibi bi şansımız var mı?
hiç bilmiyorum bu adetleri öff ya.

imkan varsa düğün ama yoksa nikahta olur.zaten biz millet olarak kapı gıcırtısında oynarız.düğün şart değil oynamak için yer buluruz.he he...

benim dugunum cok guzeldi..aslinda biz otelde yapacaktik ..ama sonra dusunduk insanlar nasil gelecek diye..orduevinde yaptik..zaten bes yildizli otelin balo salonu gibiydi..heryer bembeyaz sandalyeler filan kilifli ve kurdele gecirilmisti.. askeriye oldugu icin hersey dort dortluktu..nikah dugun bir arada oldu bizim..saat 20.00de nikah kiyildi..sonrada vur patlasin cal oynasin..bende valla hic oturmadim kendi dugunum ben eglenmegeceyimde kim eglenecek:Roflol:..millet bana takiliyordu..kizim gelin dedigin biraz agir olur diyea.s.Allah hepinizin gonlune gore verir insallah..ben kismet ederse onuncu evlilik yildonumumuzde kucuk bir kir eglencesi yapmak istiyorum,soyle aile arasinda bir iki yakin arkadas filan..nikah tazeleme yani...kir dugunu benimde icimde kalmisti cunku:))

Kır düğünü veya havuz başı şimdilik havuz başında karalaştırdık cafcaflı olsun ayol bi kerecik olcek jeyyar
Nikahımıda düğünümde olsun istiyorum önceden falan değil
Allahım nasip etsin her isteyene ö günleri

Bende deniz yada iskele kenarında bi dügün istiyorum , arkasında da arkadaşlarla eglenebilecegimiz bi yere gitmeyi kısmet olursa :kahve:

Back
X