Erkek İnfertilitesi Sadece 1,5 ayda 8 milyondan 15 milyona...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar,
eşim bundan 1,5 ay önce spermiogram yaptırdı sonuçlar iyi değildi hem sayı hem hareket hem de morfoloji sorunumuz vardı. ileri hareket %16, morf %1 sayı ise 8 milyondu. hemen kolları sıvadım ve bal, tarçın çörekotu arı sütü ve poleni içeren bir macun yaptım, bunun yanında da her akşam ve her sabah keçiboynuzu kürü yaptım , bugün test yaptırdık tekrar ve toplam 15 milyon sperm, %35 ileri hareketli ve morfoloji %6 idi, bize umut oldu :) doktorlar bitkisel yollara pek inanmıyor ancak yaşayıp gördük, bu ay çakşır da katacağım macuna, havuç kürüne de başlayacağım, ayrıca bir de gnc den mens arginmax vitamin alacağım sonuçları yazarım size..

valla süpermiş maşallah diyelimm aman.bizde çörek otu ve bal karıştıdık bunuda doktorumuz önerdi :)doktordan doktora fark var bizim doktor ayrıca ayçiçeği ıspanak ve zencefili önerdi inşallaa faydasııı olacakkkkkk..yaa bu çakşırın ben suyunu bulabiliyorum

Valla bizde anlamadık direk mikroenjeksiyon diyince moralimz bozuldu:( burada 1,5yıldır deniyoruz eşim 35 ben 32 yaşındayım sanırım bunları da göz önünde bulunduruyo ama ben yine de düzeltmek için bir süre uğraşmaktan yanayım bakalım inş bizimde yüzümüz güler

bizimde hareket 0 sayıda 4 milyon ve doktor bekleyin dioo öncelikli hedef doğal yoll diyorr.

çakşırın kökü var aslında aktarlarda siz neredesiniz istanbuldamı? suyu genelde plastik şişede satıyorlar bende gördüm ama almak istemedim sağlıklı olmaz diye

valla süpermiş maşallah diyelimm aman.bizde çörek otu ve bal karıştıdık bunuda doktorumuz önerdi :)doktordan doktora fark var bizim doktor ayrıca ayçiçeği ıspanak ve zencefili önerdi inşallaa faydasııı olacakkkkkk..yaa bu çakşırın ben suyunu bulabiliyorum

teşekkür ederim :) doktoru tebrik ederim bizimkiler hiç önermedi hiçbişey, bu aydan sonra multivitamin bitince proxeed plusa başlayacağız , hayırlısı bakalım :))) sayılar 100 milyonu bulsun inşaaalllaaaahhhhhhh

çakşırın kökü var aslında aktarlarda siz neredesiniz istanbuldamı? suyu genelde plastik şişede satıyorlar bende gördüm ama almak istemedim sağlıklı olmaz diye

istanbulda değilim evet ya plastik şişedeydi suyu bide ben karışık bi çay buldum çakşır köklü çay günde bir fincan kullanıyor eşim

teşekkür ederim :) doktoru tebrik ederim bizimkiler hiç önermedi hiçbişey, bu aydan sonra multivitamin bitince proxeed plusa başlayacağız , hayırlısı bakalım :))) sayılar 100 milyonu bulsun inşaaalllaaaahhhhhhh

aminnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaaahhh:)))bizde kullanıyoruz proxeed plus 3.kutuya yeni başladık.bide klomen kullanıyoruz fsh ı yükseltmek lazımmış düşük bizimki

proxseed plus un kullanım talimatini bilen var mı arginien max kullan dık ama sabah öğle akşam er tane olduğu için .kutuyu almadık klomeni de nasl kullnaıdğınızı yazar mısınız ayrıca havuç kürü ve keçi boynuzunu aynı anda kullanan arkadaşlar kullanmasın çünkü iki aynı anda kullanıldığında etki etmiyormuş zaman kaybı olmasın

canım klomeni günde yarım kullanıyorduk başta biz şuan günde tam kullanıyoruz .proxeed plus da sabah akşam kullanıyorz biz

Kızlar benim eşimde sorun vardı 8 milyon spermi vardı bıze doktorlar bu kadar spermle cocuk olmaz normal yolla dedı asılama yada tup bebek yaptırın dedıler .
Bizde o gunden sonra keçi boynuzu kurune başladık üzerınden 3.5 ay gectı tekrark gecen gun sperm testı yaptık bakalım gercekten faydası oluyormu dıye
sonucu aldıgımızda ınanamadık 8 milyondan 31 milyona yukselmış çok sevindik hamile kalmış gibi gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık biraz daha calışalım dedım eşime belkide allahın izni ile olur .
Eğer eşinizin sperminde sorun varsa lütfen keçiboynuzu kürünü deneyin inş faydasını görürsünüz bizim gibi

Back
X