- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Insanlar baskasinin cildine de mi ozeniyomusCildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatinamoralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben
Fondoten sadece güzel gözükmek için sürülen birşey tedavi edici bir yanı yok :) Ben sürünce rahat edemiyorum.Insanlar baskasinin cildine de mi ozeniyomusvay anasini daha neler duycaz?
Canini sikma al estee lauder fondoten. Sur sur cik sokaga.
Gercekten mi? Tesekkurler aydinlattigin icin!Fondoten sadece güzel gözükmek için sürülen birşey tedavi edici bir yanı yok :) Ben sürünce rahat edemiyorum.
Insanlar baskasinin cildine de mi ozeniyomusvay anasini daha neler duycaz?
Canini sikma al estee lauder fondoten. Sur sur cik sokaga.
Bendede tektük ama kocaman ve iltihaplı sivilceler çıkardı. İmex ve adını unuttuğum birçok krem kullandım. Sabırsız olduğum için aylarca kullanıp sonuç bekleyemedim :) sonunda Çay ağacı yağını buldum. Sürdüğümden 2 gün içinde sivilcelerimi kurutuyor. Kistik sivilce nedir bilmiyorum ama Çay ağacı yağını tavsiye ederim. Çok asitli ve ağır bir yağ sadece sivilceye uygulanıyor. Bir tanesine birkaç gün denersin faydalı olursa tüm sivilcelerine uygularsın
Bi krem var kulagmn yannda 3 4 ay kalmış kocaman şişmiş büyük bi nohut büyüklüğünde ve taş gbi sert sivilceyi 4 günde indirdi evde şuan akşam ismini yazarm sana
Akşam yazcam canmAyyy lutfen yaz bekliyorum :/
Benim de 1 ay öncesine kadar cildi pürüzsüzdü. Ama bu ay ilk defa ağda ya gittim gitmez olaydım. Yüzümü n her tarafında sivilceler çıktı. Özellikle sağ yanağımda 3 tane kocaman çıktı ki tam 3 haftadır geçmiyo. Bi daha ağda ya tövbe. Konunun takipteyim çözüm bulursun sende inşallah cnm.
Kullanmadim. İstanbulda iyi bir cildiyeci bulmam gerek sanırım. Ama devlette yuzume bile bakmiyorlar ozele de dokecek param kalmadi acikcasi :/Antibiyotik kullandın mı? Hiç normal değil. İşini ciddiye alan bir doktora görünmekte fayda var.
Aynı şey bende de oldu kuşağımın kenarında nohut büyüklüğünde ve sert biraz küçüldü ama sizin kreminiz ne merak ettim .Bi krem var kulagmn yannda 3 4 ay kalmış kocaman şişmiş büyük bi nohut büyüklüğünde ve taş gbi sert sivilceyi 4 günde indirdi evde şuan akşam ismini yazarm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?