- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Papatya129
-
benim cildimde cok güzeldi birinin vildini överken seninki gibi derkerdi simdi ne oldugunu anlamadım kırmızı lekeler yan taraflara dogru var. cok rahatsız etmiyor ama göze gelmek deyimi gibi birseyYa şu imali yorumlardan nefret ediyorum. Demek istediğim çevremde sorun yaşayan arkadaşlarım ne güzel senin cildin demesi. Ne var bunda? Siz insanları övmüyor musunuz?
hahahah zaten sana antibiotik vermişler. agızdan alınan degil. sürülen antibiotik vermiş.İlk gittigim clindoxyl verdi. 1 ay kullandim sivilce uzerine ize cevirdi
Derken tam altinda bir sivilce daha cikti onun icin baska bir doktora gittim differin+svr krem verdi
Bunu da suruyodum duzenli derken bir tane daha patladi kistik sivilce ilk cikanin yanindan...
hahahah zaten sana antibiotik vermişler. agızdan alınan degil. sürülen antibiotik vermiş.
ilkinin. klindamisin etken maddesi olan. antibiotik. ki cok cok iyidir.
differin i bilmiyorum prespektüsüne bak. etken maddesi neye iyi gelirmiş. ögren.
sadece bildigim ilki veya ikinci kremi düzenli kullanmalıydın.
bak muhtemelen sen cilt temizligini sacma sapan seylerle yapıyorsun. özellikle problemli bölümü silmek dezenfeskte etmek ve oradaki enfeksiyonun yayılmasını en aza indirmek için daha düzgün şeyler kullanmalısın.İlk gittigim clindoxyl verdi. 1 ay kullandim sivilce uzerine ize cevirdi
Derken tam altinda bir sivilce daha cikti onun icin baska bir doktora gittim differin+svr krem verdi
Bunu da suruyodum duzenli derken bir tane daha patladi kistik sivilce ilk cikanin yanindan...
bak muhtemelen sen cilt temizligini sacma sapan seylerle yapıyorsun. özellikle problemli bölümü silmek dezenfeskte etmek ve oradaki enfeksiyonun yayılmasını en aza indirmek için daha düzgün şeyler kullanmalısın.
bunlar dove sabun veya aloevera bitkisi ile olmaz.
bazı bakteriler (iyi ve kötü her iki grup ) cildimizde bizimle yaşarlar. kötü olanlar buldukları yerden deri altına inip sivilceyi cıkartırlar.
doktr. gidersin ve bunu mumkun oldugunca çözersin.
bunlar dış kaynaklı sivilceler. birde içten kaynaklılar varf onları da dokr test yapar vs... çözümüm bulunur.
eczeneden bir adet batikon solusyoın al. ve hergun düzenli yuzunu nasıl yıkıyorsan yıka ama bu batikonu kulak cubuguna azıcık damlatıp o sivilceleri bununla azıcık zedelemeden ince dokunuşlar ile sil. sonra az bekle. sonra ıslak bir pamuk ile (batikon turuncu renk alır )o turunculugu yok etmek içinde sulu pamnuk ile sil. bu kadar.
batikon zararlı birşey degildir. dezenfekte için kullanır.
o zaman sen cilt bakımın da sacmalıklar yapıyoAma zaten duzenli kullandim ki
Hala kullaniyorum sadece yeni yeni sivilceler geldigi icin ve her gelen 2 ay kaldigi icin moralim bozuluyor o kadar
iyi birşey vermiş. roche iyidir. e sen bayya iyi bir dokt. denk gelmişsin..:)Cilt temizligimi de doktorun yazdigi la roche posay ile yapiyorum.
İnsallah distan kaynaklidir. Batikon var dolabimda dediginizi yapacagim.
Bilgilerinizi paylastiginiz icin gercekten tesekkur ederim. Yine de bi doktora gidip ne kaynakli oldugunu ogrenecegim. Cook sagolun
İnsallah kendiliginden gecer bu sivilcelerim daha da yayilmaz
Rica ederim canım. Saksıyı bi yere koyduğun zaman yerini bi daha assla değiştirme küstürme bitkiyi. Bi de öyle hergün sulama. 2-3 günde bir sula azcık su dök yeter. Altın gibi bilgiler verdim bak kıymetimi bil :))) Daha ne yapayım :))20 üstu yaslardayım :) aloevera istemedigim kadar var annemde ondan çalıyım bir daksı en iyisi
Cok teşekkür ederim :)
Rica ederim canım. Saksıyı bi yere koyduğun zaman yerini bi daha assla değiştirme küstürme bitkiyi. Bi de öyle hergün sulama. 2-3 günde bir sula azcık su dök yeter. Altın gibi bilgiler verdim bak kıymetimi bil :))) Daha ne yapayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?