Sivilceli Ciltler Sadece 1 ayda cildim mahvoldu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kistik sivilce bende de vardi hormonlardan dolayi oluyormus.Hormonlardaki dengesizlikten..Benimkiler gecti su an sadece izleri kaldi izleri de cok yavas geciyor malesef:110: ama sanki bende aloe vera jel biraz ise yaradi gibi

Of insanların lafının üstune laf soylemeye ne gerek var? Valla puruzsuz guzel yuze iltifat da edilir begenilir de. Ardıç katrani sabunu aktarlarda 4 lira falan gibi bir fiyata satiliyor ve gercekten guzel temizliyor. Makyaj yapiyorsaniz baz ve arindirici tonik kullanin yapmadan once. Cok rahatizsaniz lekeli bolgelere kapatici uygulayabiirsiniz. Cunku fondotenlerin agir olmayanlari leke kapama amacli degil renk esitligi ve saten gorunum icin kullanilir.

Valla 26 yaşındayım ergenlikte çıkmayan sivilcelerim bir yıl önce yüzümü istila etti hala daha geçmiyor tamam oh bee bitti diyorum hop bir tane çıkıyo onu diğeri onu diğeri onu da bir diğeri izliyor derken mahvoldu yüzüm geçmiyor da gitmediğim dermatoloji kalmadı yüzüm hala aynı sinirlerim bozuluyor aynaya dahi bakmak istemiyorum. Ciddi şekilde çözüm bulan varsa yol göstersin hayrına.

Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :KK43: moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben
marka yasaktir belki o yuzden vermeyeyim ama bnde sirf bitkisel aloevera urunu var bir markanin box set diye veriliyor oyle bir urunun bir dha olacagni sanmiyorum o sivilceleri izleri geciriyor ayrica makineside var bnde 450 liraya aldim cildimdeki butun siyah noktalar ve yag kistleri gitti duzenli de kullanmadim oyle dusun tavsiye eden kuzenimden Allah razi olsun valla cildiye bir ise yaramiyor

Bendede tektük ama kocaman ve iltihaplı sivilceler çıkardı. İmex ve adını unuttuğum birçok krem kullandım. Sabırsız olduğum için aylarca kullanıp sonuç bekleyemedim :) sonunda Çay ağacı yağını buldum. Sürdüğümden 2 gün içinde sivilcelerimi kurutuyor. Kistik sivilce nedir bilmiyorum ama Çay ağacı yağını tavsiye ederim. Çok asitli ve ağır bir yağ sadece sivilceye uygulanıyor. Bir tanesine birkaç gün denersin faydalı olursa tüm sivilcelerine uygularsın:super:
Iltihapli derinlerde sertlesmis ve iri oluyor

İllaki geçecek, büyük ihtimal stres kaynaklı, dua et lütfen o haline ve fondötenmiş pudraymış kullanma iyileşme süresini uzatır, çok takıyorsan sebamed gibi dermokozmetik markaların lokal renkli sivilce kapatıcılarını kullan ve güneş kremini güneş olmasa dahi sür ki kahverengi iz bırakmasın geriye mikroplar :sinirli:

madem istanbuldasiniz dr onereyim size araştırıp gidin isterseniz ayni durum bendede olmustu 2 sene once 4 5 ay boyunca gecmedi sonrasinda burada arastirma yaptim oyle denk gelip gittim ve 2 ayda hic birsey kalmadi doktorun adi serkis baris randevu zor aliniyor arayip yeni tandevu kaydi ne zaman acilacak diye sorup sabah erken saatte alin 1 ay sonraya veriliyor ama oglen olmadan bitiyor

Canım 3 çay kaşığı bal 3 çay kaşığı tarçını iyice karıştır birbirine ve yüzüne sür. Bu sivilcelere ve lekelerine birebir.. Önlük gibi bir şey tak. Çünki damlayacak yüzünden. Dayanabilirsen 1 saat kadar beklet ve ılık suyla yıka. Bir de hemen enn acilinden yves roshe'ye git kayısılı peelingisi al fiyatı 20₺ bu ikisi şahane yapacak cildini. Ahh çokk sıkıntılı bir durum Allah şifa versin tez vakit iyileşsin cildin eski berraklığına dönsün.. Bal tarçını ben ara ara hala yaparım. Ki ergenliğimde çıkan sivilcelerim burdan istanbula yol olur :)) Benim de cildime bayılırlar çokk beğenirler ve herkesss sırrımı sorar. Bugün bile kaç kişi sordu önüme gelene bal tarçın iksirimi veririm :)) O yüzden diyeceğim şu ki evet ciltte övünür. Ciltte beğenilir. Temiz yüz temiz cilt inci gibidir.. Parlar.. Kahretsin çok güzelim hiç metavazi olamiyciğim :)))

Valla 26 yaşındayım ergenlikte çıkmayan sivilcelerim bir yıl önce yüzümü istila etti hala daha geçmiyor tamam oh bee bitti diyorum hop bir tane çıkıyo onu diğeri onu diğeri onu da bir diğeri izliyor derken mahvoldu yüzüm geçmiyor da gitmediğim dermatoloji kalmadı yüzüm hala aynı sinirlerim bozuluyor aynaya dahi bakmak istemiyorum. Ciddi şekilde çözüm bulan varsa yol göstersin hayrına.
:(

Canım 3 çay kaşığı bal 3 çay kaşığı tarçını iyice karıştır birbirine ve yüzüne sür. Bu sivilcelere ve lekelerine birebir.. Önlük gibi bir şey tak. Çünki damlayacak yüzünden. Dayanabilirsen 1 saat kadar beklet ve ılık suyla yıka. Bir de hemen enn acilinden yves roshe'ye git kayısılı peelingisi al fiyatı 20₺ bu ikisi şahane yapacak cildini. Ahh çokk sıkıntılı bir durum Allah şifa versin tez vakit iyileşsin cildin eski berraklığına dönsün.. Bal tarçını ben ara ara hala yaparım. Ki ergenliğimde çıkan sivilcelerim burdan istanbula yol olur :)) Benim de cildime bayılırlar çokk beğenirler ve herkesss sırrımı sorar. Bugün bile kaç kişi sordu önüme gelene bal tarçın iksirimi veririm :)) O yüzden diyeceğim şu ki evet ciltte övünür. Ciltte beğenilir. Temiz yüz temiz cilt inci gibidir.. Parlar.. Kahretsin çok güzelim hiç metavazi olamiyciğim :)))
O kadar ikna edici yazmışsınız ki muhakkak tarifi uygulayacağım. Ama böyle ucu açık tarih olunca insan sabredemeyip yarıda kesiyor bakımı. Kaç kez yapsak gözle görülür bir sonuç elde ederiz acaba? Ben de cildim parlasın istiyorum artık yether..

Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :KK43: moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben
Sarmısak sürmeyi denedin mi? İyi gelebilir.

Bu sivilceler neden çıkmış olabilir. Yüzüne bir şey sürdün mü? Krem, föntöten, bunlar yapmış olanilir.

Aspirin maskesi var sivilceli ciltler için. Çok etkili, hazırlanışını Google'dan bir araştırın isterseniz

1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti

cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi

Henüz 1 ayda sonuç almanız imkansız zaten.
Akne sorunları için kafadan 1 yıl sabır göstermeniz gerekiyor.
Etkisini görmedim diyerek ilaç, kür değiştirdikçe, cildinizin direncini arttırır, tedaviyi geciktirirsiniz.
Doktorunuzla tedavi sürecini tüm ayrıntılarıyla konuşun bence, "İşe yaramıyor" demek için bir ay çok erken.

O kadar ikna edici yazmışsınız ki muhakkak tarifi uygulayacağım. Ama böyle ucu açık tarih olunca insan sabredemeyip yarıda kesiyor bakımı. Kaç kez yapsak gözle görülür bir sonuç elde ederiz acaba? Ben de cildim parlasın istiyorum artık yether..
Canım şimdi kaç kez yapman senin cilt tipine ve problemine bağlı. Peelingi hafta 1 ya da 2 yap. Kimyasal sonuçta. Bal tarçını da gün aşırı yap. Bugün peeling yaptıysan yarın bal tarçın yap. Bir gün yap bi gün boş bırak cildini dinlendir. Bir de bu evrede yazmayı unutmuşum cildini koru. Sabah uyandığında ve akşam uyumadan önce dove classic sabunla cildini güzelce yıka. Bak gerçekten bu çok etkili oluyo. Diğer sabunlar hatta dalin falan bile kurutuyo cildi ama dove nemlendiriyo kuruluk olmuyo. Yani aslında 1-2 aya ciddi oranda iyileşme olması lazım... Alışkanlıklar 21 günde kazanılır. Şu sabah akşam yüz yıkamayı alışkanlık haline getir. Ben merakta ederim bak 1 ay sonra da yaz bana nasipse tamam mı?? Umarım memnun kalırsınız.. Ben kalmayan daha duymadım...

Back
X