• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 saniye, yardım!

Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlerden bir iyilik isteyeceğim lütfen sadece 2-3 saniye!

İnstagram'a girip ana sayfaya gidin, oradan ilk çıkan fotoğrafın altındaki ok işaretine yani başka bir kullanıcıya o fotoğrafı gönder seçeneğine tıklayıp gönder listesinde çıkan kişilere bakabilir misiniz?
Bu liste son mesajlaştıgınız kişilerden mi ibaret?

Konumun nedeni; erkek arkadaşımın instagramına bakarken denk geldim, eski bir arkadaşı o listede çıkıyor, 1hafta gibi bir süre önce yokken.. Bayan arkadaşı ... konuştunuz mu dediğim zaman inkar ediyor ama kendi kullanıcıma baktığım zaman en son konuştuğum mesajlaştığım kişiler ilk sıralarda çıkıyor ...

Mesele konuşmuş olması değil, mesele bunu yapmışsa bile konuşmadım diyip yalan söyleme ihtimali... şimdiden teşekkür ederim ❤
İlk ikisi konustuğum kişilet yakın zamanda. Üçüncü bana takip isteği atan ama eklemediğim biri.

Valla illa mesajlaşmak gerekmiyor bende arama motorunda aratıp baktığım profiller çıkıyor mesela

Erkek arkadaşınız ya mesajlaşmış ya da o kişinin profilinde keşfe çıkmış sıkıntı var

İlk ikisi konustuğum kişilet yakın zamanda. Üçüncü bana takip isteği atan ama eklemediğim biri.
Canım ben baktım hıc konusmadıgım mesajlasmadıgım ama lıstemde eklı olan kısıler cıktı. Ilk 4 yanı bence pesın hukumlu olmamak lazım. Ama hıc lıstede olmayan kısının adı cıkarmı o kısmı bılemıyorum

Canım ben baktım hıc konusmadıgım mesajlasmadıgım ama lıstemde eklı olan kısıler cıktı. Ilk 4 yanı bence pesın hukumlu olmamak lazım. Ama hıc lıstede olmayan kısının adı cıkarmı o kısmı bılemıyorum

Yeni profil açıp deneyecek kadar abarttım konuyu ve sonuç yine mesaj atılan son kişi çıkıyor maalesef ..... haksız çıkmak isterdim ama belki buda bir işaret görmem gereken

Bence yanılıyorsun. Benimkinde mesajlaştığım kişi yok. Onun bir mantığı vardır. Arkadaşına güven derim. Yalan söylüyorsa çıkar zaten.

Yeni profil açıp deneyecek kadar abarttım konuyu ve sonuç yine mesaj atılan son kişi çıkıyor maalesef ..... haksız çıkmak isterdim ama belki buda bir işaret görmem gereken

Canım ama ben kendimden denedim ilk ıkı kısı evet mesajlastıgım kısıler ama 3 ve 4 sıradakı kısılerle ne bi mesajlasmam oldu nede baska birsey. Belkı karsı taraf sıkca bızım profıle bakınca cıkıyordur. Facebookta tanıyor olabılecegın kısıler genellıkle senın profılınde gezen kısıler oluyor mesela bu tarz birseydır belkı

Canım ama ben kendimden denedim ilk ıkı kısı evet mesajlastıgım kısıler ama 3 ve 4 sıradakı kısılerle ne bi mesajlasmam oldu nede baska birsey. Belkı karsı taraf sıkca bızım profıle bakınca cıkıyordur. Facebookta tanıyor olabılecegın kısıler genellıkle senın profılınde gezen kısıler oluyor mesela bu tarz birseydır belkı

Onda birinci sıradaydı, üstelik 3/4 gün öncesi kesinlikle yoktu

Back
X