söyledikleriniz aslında duymak istediğim şeylerdi çok teşekkür ederim peki nasıl söylemeliyim. yani genelde face üzerinden görüşüyorüz bu konuda konuşurken de yine face üzerinden mi söyleyim yoksa telefonuna mı mesaj atayım belki aramak en iyisi ama o kadarını yapabilirmiyim heyecandan saçmalayabilirim de
zaten teklif etmek niyetinde değilim. o kadarını da yapamam istediğim sadece sana arkadaşlıkdan öte bişeler hissediyorum senden hoşlanıyorum bunu bi teklif olarak algılama senden hislerime karşılıkda beklemiyorum sadece bilmeni istedim tarzında bi kaç cümle kurmak
Bı kız erkege acıldı dıye erkek onu omur boyu pesınden kosturmaz arkadasım.oyle sey mı olur.cok gordum bu sekılde baslayan ılıskı...once kız teklıf goturmustur.sonra ılıskı baslamıstır.gun gelıp de sorunlar yasandıgında cocuk kızın pesınde kosar hale gelmıstır.fakat su var kı cocuk pek umut vadetmıyo.sende gozu yok gıbı.reddedılebılırsın
söyledikleriniz aslında duymak istediğim şeylerdi çok teşekkür ederim peki nasıl söylemeliyim. yani genelde face üzerinden görüşüyorüz bu konuda konuşurken de yine face üzerinden mi söyleyim yoksa telefonuna mı mesaj atayım belki aramak en iyisi ama o kadarını yapabilirmiyim heyecandan saçmalayabilirim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?