Sadece 2 haftam var hoşlandığım erkeğe açılmalımıyım ?

3hayal3

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
5
0
16
Ankara
Öncelikle herkese merhaba.23 yaşındayım.ilk defa evlilik hayali kurabildiğim bir erkek çıktı karşıma.normalde evliliğin iş konusunda belirli bir aşamaya gelindikten sonra yapılması gerektiğini düşünenlerdendim.ama yaklaşık 2 aydır YARIN EVLENELİM Mİ dese evlenecek durumdayım ( KEŞKEEE :) ) yaklaşık iki yıl önce arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık.aramızda bi yakınlaşma olması gerekirken arkadaşlarımın konuyu çok fazla dillendirmesi üzerine kendi içimde sırf arkadaşlarım istiyo onaylıyo diye bir ilişkiye başlayamam düşüncesiyle çocuğu istemedim iyi bi elektirik vermedim ve haliyle oda sıcak bakmadı. yaklaşık 3 ay önce bizi tanıştıran iki arkadaşımın düğünü vardı düğün için arkadaşlırın memleketine gittim oda gelmişti düğüne. o düğünden bugüne kadar hiç beklenmedik bir aşama katetdik.geçen hafta sonu buluştuk ilk defa başbaşaydık.herhangi bir yakınlaşma bi temas olmadı. çok güzel bir gündü keyifliydi hiç bitmesin istedim onunda iyi vakit geçirdiğini farkediliyodu ve güzel bi gün olduğunu ayrılırken söyledi.ben o günden sonra yani 10 gündür açılır diye bekliyorum. ama açılmadı. bekledim diyorum çünkü bana karşı onunda benim kadar olmasada boş olmadığını hissediyorum.2 hafta sonra göreve gidecek ve 6 ay yok 26 yaşında ve işi gereği duygularını çok iyi belirtebilen daha doğrusu nasıl belirtmesi gerektiğini bilen biri değil. ona karşı boş olmadığımı hissettirmeye çalıştım gerçi bu konuda ne kadar başarılı oldum oda ayrı bir konu. sizce açılmalımıyım yani ona karşı birşeyler hissettiğimi ondan hoşlandığımı söylemelimiyim. ilk defa bir konuda kendimi bu kadar çaresiz köşeye sıkışmış hissetmemiştim. bir yanım söyle belki bu açık sözlülük hoşuna gider oda itiraf eder ve bunu içinde büyüttüğünle kalırsın diyo bi yanımsa ya sen görmek istediğin gibi görüyosan o bişey hissetmiyosa diyo. en fazla bu konu aramızda hiç konuşulmış sayalım ve unutalım der sende önüne bakarsın işine odaklanırsın diyorum kendi kendime.ne yapmalıyım bilmiyorum nolur bi akıl verin AÇILMALI AÇILMAMALIMI ???

bence kaybedecegın birsey yok..zamandan baska tabii.en kötü ihtimal senden hoslanmadıgını söyler sen utanırsın hayatında yaptıgın bir delilik olarak kalır..ara sıra anımsar gülersin..ama diger türlü eger senden hoslanıyorsa ve daha onceki kötü tecrubenızden adım atamıyorsa cok yazık olur..belkıde hayatının askını kacırmıs olacaksın ve daha kötüsü bunu hıc bilemeyecksın..bence ona duygularından bahset..öyle yada böyle asla pişman olma..

söyledikleriniz aslında duymak istediğim şeylerdi çok teşekkür ederim peki nasıl söylemeliyim. yani genelde face üzerinden görüşüyorüz bu konuda konuşurken de yine face üzerinden mi söyleyim yoksa telefonuna mı mesaj atayım belki aramak en iyisi ama o kadarını yapabilirmiyim heyecandan saçmalayabilirim de

söyledikleriniz aslında duymak istediğim şeylerdi çok teşekkür ederim peki nasıl söylemeliyim. yani genelde face üzerinden görüşüyorüz bu konuda konuşurken de yine face üzerinden mi söyleyim yoksa telefonuna mı mesaj atayım belki aramak en iyisi ama o kadarını yapabilirmiyim heyecandan saçmalayabilirim de

Uzun bir mesaj olarak atabilirsin bence :)

bence bi durun düşünün ne bu hız ayrıca baş başa vakit geçirmişsiniz eğer telefonunuzu aldıysa ve 10 gündürde aramadıysa sizden hoşlanmıyordur eğer telefonunuzu almadıysa yine sizden hoşlanmıyordur bir erkek bi kızdan hoşlandımı telefonunu alır (üstelik buluşmuşsunuz ) ve imalı mesajlarda çekebilirdi bence onun atması ilişkiniz başlayacaksa eğer ilerde daha sağlıklı bi ilişkiniz açısından aramayın mesaj atmayın eğer hoşlandıysa arada mesajda atar illa hoşlandım mesajı değil buluşalımmı işin varmı gibi mesajlar sonradan açılır ama 10 gün oldu demekki aramdıysa var bi sorun bekleyin

kadın kadınlığını bılmelı erkek erkeklığını. asla ılk adımı atan sız olmayın. ömür boyu peşnde koşan sız olur bıtaraflarını kabartırsınız onun
ustelık ongun geçti gıtmek uzere ve hala açılmadıysa bellıkı sızın gıbı duşunmuyor

birbirimizde telefon numaralarımız zaten var yani buluşma öncesinden vardı.numaramı ilk isteyen oyudu. buluştuğumuz günün akşamı mesaj attı bi süre mesajlaştık. bu 10 gün içerisinde de konuşmalarımız devam etti.hatta görev nedeniyle biraz gergin ve stresliydi bunu belirtti bende elimden geldiğince moral vermeye çalıştım. asırlardır bu böyle ilk adımı atan taraf erkektir.böyle bir itirafı ona yapmak benim için zaten kolay bişey değil.söyleyip söylememe konusunda da emin değilim. ama bu ona karşı hislerimden emin olmadığım için değil.sadece korkuyorum. söylemekten alacağım tepkiden söyledikten sonra duyacağım utançtan... her kadın kızına babasıyla ilk tanışmalrını birbirlerine itiraflarını nasıl evlenme teklifi ettiğini anlatır. ben ilerde kızıma senin herşeyin üstesinden gelen yeri gelir ölüme meydan okuyan baban duygularını söylemekten acizdi onun yapacağı şeyi ben yaptım demek istemiyorum.ama bi yandan da söylüyememenin vermiş olduğu mutzusluğu pişmanlığı yaşamak istemiyorum. dönüp arkama baktığımda keşke söyleseydim böyle olmazdı demek istemiyorum.biri bana böyle bi ikilimde olduğunu söylese hiç düşünmeden bi süre belirle o süre içerisinde karşı taraftan bekle derdim. o süre bittiğinde değişen bişey olmazsa o insanı tamamen çıkar hayatından derdim ama şimdi yapamıyorum

asla zaman kaybetme seviyorsan açık açık belli et zaman geçtikten sonra pişman olma.oda sana karşı boş değilmiş işte ne güzel:)

şimdi daha öncede buluşmuşsunuz eger çok hoşlansaydı bence size açılırdı
ben olsam hayatta sözlemezdim erkek adam yürekli olur bea bune böyle .o şekılde başlasa bıle herzaman bu adam size sevdıgınıde sölemezkı .bekle aynı duyguları hissediyorsa söler acele etme sana birde hayır derse ayyy ben hayatta rezıl olamam o koşsun peşimden

Bı kız erkege acıldı dıye erkek onu omur boyu pesınden kosturmaz arkadasım.oyle sey mı olur.cok gordum bu sekılde baslayan ılıskı...once kız teklıf goturmustur.sonra ılıskı baslamıstır.gun gelıp de sorunlar yasandıgında cocuk kızın pesınde kosar hale gelmıstır.fakat su var kı cocuk pek umut vadetmıyo.sende gozu yok gıbı.reddedılebılırsın

zaten teklif etmek niyetinde değilim. o kadarını da yapamam istediğim sadece sana arkadaşlıkdan öte bişeler hissediyorum senden hoşlanıyorum bunu bi teklif olarak algılama senden hislerime karşılıkda beklemiyorum sadece bilmeni istedim tarzında bi kaç cümle kurmak

zaten teklif etmek niyetinde değilim. o kadarını da yapamam istediğim sadece sana arkadaşlıkdan öte bişeler hissediyorum senden hoşlanıyorum bunu bi teklif olarak algılama senden hislerime karşılıkda beklemiyorum sadece bilmeni istedim tarzında bi kaç cümle kurmak

gonlunden gecenı yap.onun senden beklentısı yok.bu net ama oyle mutlu hıssedıceksen,ılerde bı sansımı deneseydım dıye hayıflanıcaksan ıcınden gelenı yap

2 haftası daha var diyosun bence 1 hafta daha bekle. Yine bir gelişme olmazsa itiraf etmek değil de, onu sıkıştırabilirsin. Mesela bir müddet mesajlaştıktan sonra ' bana karşı hislerin nedir' gibi. Bi nevi ağız arama :) ama yine sen bilirsin tabi. Ben olsam itiraf edemezdim :(

Bı kız erkege acıldı dıye erkek onu omur boyu pesınden kosturmaz arkadasım.oyle sey mı olur.cok gordum bu sekılde baslayan ılıskı...once kız teklıf goturmustur.sonra ılıskı baslamıstır.gun gelıp de sorunlar yasandıgında cocuk kızın pesınde kosar hale gelmıstır.fakat su var kı cocuk pek umut vadetmıyo.sende gozu yok gıbı.reddedılebılırsın

bende gördum ve görduklerım boyle. erkeğe teklıf edıyorsanız hep daha fazla seven taraf olacaksınız demektır buda karşındakının egosunu şişirdikçe şişirir

Kesinlikle mesaj fln atayim deme. Böyle birseyin yüz yüze yapilmasi gerekir !

Ayrica bi erkege yapilmasi gereken son birsey varsa oda hislerini sormak. Helede "bana karsi hislerin ne" gibi tarzinda. Bunu yaptigimdan ve bundan dolayi tecrübeli oldugumdan söylemiyorum, cünki hic yapmadim, yapmamda. Ama degisik insanlarla tanistim ve bi erkegin bunu genelde zaten kendi belli ettigini cogu zaman sahit oldum.
Ve erkeklerin kadinlar gibi bu tür hislerin kolay dile getiremediklerini biliyoruz (helede türk erkeklerin).. Birde o sekilde sorman, ters tepki vermesine neden olabilir. Sen söylemeden onu bunu söylecek duruma getirmelisin, bunun icin karsindaki insani yeterince taniman ve biraz kadin zekasi yeterli.

Son düzenleme:
walla ilere keşke dememeik için açıl gitsin
eger kabul etmesede en azından ben elimden geleni yapmıştım dersin

Back
X