selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım moralım cok bozuk sadece 5 tane yumurtam var 2 tanesı 10mm ve 12 mm dr dıgerlerıde buyur daha erken dedı ama okadar bıtkısel kurler ve femera protokolune ragmen cok az 2 tane ıyı kalıtede dollensın transfer olsun fazla ıstemıyorum ama ya bu 2 sı dısında büyümez onlarda döllenmezse...offf ne zormus yarabbim şimdiden tükendim ben!!!!!!
canım merıonal kullanıyorum 3 toz 1 su 450 mg aksam tek doz yapıyorum endometrıozısım oldugu ıcın yumurta rezervım azdı ama oncekı denemede 8 tane olmustu zamanla azalıyor yaaa allahım sonunda güldürsün yarabbim...canım kaç ünite iğne kullandın yumurta gelişsin diyeeee
ama sıkma canını herşeyin hayırlısı
canım moralini bozma senin sorun neydi acaba tatlım
kız o da ne toz su falan bende merional olcam amannn bide tozmuymuşcanım merıonal kullanıyorum 3 toz 1 su 450 mg aksam tek doz yapıyorum endometrıozısım oldugu ıcın yumurta rezervım azdı ama oncekı denemede 8 tane olmustu zamanla azalıyor yaaa allahım sonunda güldürsün yarabbim...
selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım moralım cok bozuk sadece 5 tane yumurtam var 2 tanesı 10mm ve 12 mm dr dıgerlerıde buyur daha erken dedı ama okadar bıtkısel kurler ve femera protokolune ragmen cok az 2 tane ıyı kalıtede dollensın transfer olsun fazla ıstemıyorum ama ya bu 2 sı dısında büyümez onlarda döllenmezse...offf ne zormus yarabbim şimdiden tükendim ben!!!!!!
insallah canım bende senın gıbı burdan yazabılırım bırgun hamıleyım dıye ben ankarada tedavı goruyorum blastokıst transferını merak edıyorum bende hangı vakalarda tercıh edıyorlar bunu basarı oranı dahamı yuksek benım hep 3 gun transferı oldu dr um a sorsammı dıye dusunuyorum bır yandanda onlar daha ıyı bılır dıyorum sen nerde tedavı olduncanımcım üzülme..
benimde temmuzda tüplerim bağlandı.sonraki denemede 15 yumurta taoplandı hamile kaldım ama sonuca ulaşamadım sonra tekrar micro denedim 5.tedaviydi.5 yumurta toplandı dediler 15 ten 5 e düştüm diye ağladım dr umun yanında.oda bana önemli olan sayı değilki kalite dedi.o 5 yumurtanın hepsi işlem gördü ve hepsi 5.güne geldi.3 tane blastokist transferi yapıldı ve haftasonu kalp atışlarını duyum bebişimin.
nerde tedavidesin.sakın böyle şeylerle moralini bozma aptal kafam ne akadr üzüldüm 5 tane diye.hep olmaycak dedim ama bu gün tam 7 haftalık olduk.ayrıca banada femara protokol uygulandı bizim süreç benziyor çok birbirine.inşallah sonucunda benzer:)
canım merıonal kullanıyorum 3 toz 1 su 450 mg aksam tek doz yapıyorum endometrıozısım oldugu ıcın yumurta rezervım azdı ama oncekı denemede 8 tane olmustu zamanla azalıyor yaaa allahım sonunda güldürsün yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?