sadece 5 tane yumurtam olmus!!!!!

canım sagol ya yarın tekrar gıdıcem bakalım ne dıyecek dr o önden giden iki fırlama yumoş varya inşallah onlar benim yavrularımdır tutunurlar sıkıca annelerıne bu kez son olur ınsallah...

yaaaaaaaa stres yaparsan 40 tane yumurtan olsada işe yarmaz canım arkadaşım belki en güzel yumurta onlardan biri
bence olumlu düşünmeye calış tatlım
biliyorum cok zor ama yapmak zorundasın
hem belki bebişin o nerden biliyosunnnnn
napıyoruz derin nefes bol moralllllllll hadi tatlımmmmmm

Merhaba, ben yeni ve acemiyim. Hem siteye hem de tüp bebek olayına.
Bana kısa protokol tüp bebek tedavisi uygulanıyor. Doktorumdan memnunum.
Yumurta sayım 1 sağda, 3 solda (biri küçücük) olarak 3,75 puregon başladım.
Bugün 1 sağda, 2 solda (biri yine küçücük) yumurtam var. 0,25 cetroside basladım.
İki ele gelir yumurta, doktorum biri de boş olabilir dedi. Yani elde var BİR!!!!
Çok ama çok mutsuzum. Doktorum umutlu. Acaba tedaviyi kessem, belki sonraki ay daha çok yumurtam olur mu? Şimdiden yorgunum.
Allah hepimizin yardımısı olsun.

bence doktorunun sözünden cıkma derim ben canım ilk denemenmi

Evet, ilk denemem. Aşılama filan da yaptırmadık.
Yumurta rezervim az. Eski doktorum geçen yaz tüp bbk önermişti. Yumurta rezervin kötü demişti. Eşime bunu nasıl söylesem derken O ay hamile kaldım. Boş gebelik oldu. Kürtajla aldılar. Mecburen 3 ay korundum. Doktorumu değiştirdim. 3 ay normal korumasız denedik. 3 ay regliyken ilaç aldım. Iıı ıhhhh.. Eşime söyledim. İnanmadı. Apar topar onun çok güvendiği ve tanıdığı İstanbulda çok ünlü bir jinekoloğa gittik. Aynı şeyi söyledi.
Rezervim az. Eşimden sperm testi, benden rahim filmi istedi. Tahlil sonuçların doğru olamaz, tahlile de istanbula gel, Hormon değerlerin çok değişken ve aşırı değerlerde dedi. Sonuçlarsa şaka gibi geldi. 2 milyon sperm... Feci..
Benim rahmimde ise yapışıklık görüldü...
Biz nasıl geçen yaz hamile kaldık anlayamadım.
Ağlaya zırlaya Antalyaya döndüm. Histeroskopi ile rahim operasyonu geçirmek için İstanbula gerek yok diye tutturdum. Antalyada operasyona girdim. Acısız, sancısız rahat bir ameliyat. Sonuç yine şaka gibi.!!
Yapişıklık YOKMUŞ. Boşuna rahim filmi çektirdim. Ve film histeroskopiden çok daha zor ve sevimsizdi. Tüp deneyelim dedik. Antalyada istiyorum. İlk deneme. Korkuyorum. Ahım şahım malzememiz yok... Sürekli olumlu davranmaya çalışmak da zor... Yine de şükür ediyorum. En azından sağlıklıyım..

ya ben bu siteyi ve sizleri seviyorummmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

baştan sona okudum ne güzel birbirimize destek oluyoruz. içim açıldı..olumsuzlukları ne güzel olumluya çeviriveriyorsunuz. harikasınızzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

doktorun ne derse onu yap bu tedavide ama gerçekten az yumurta sayın. olmadı 2. tedavi başka merkez denersin. istanbulda memorial alman gibi merkezlere başvurabilirsin. bazen rezervi az kadınlar bile baı aylarda iyi kalite yumurta üretebiliyorlarmış. ama 2 milyon sperm ile mucizeymiş gerçekten. inşallah muize tekrarlanır.a.s.

sagol zuzucum okadar cok moral oluyosunuzkı bana ıyıkı varsınız netıcede bizi bizden baskası anlayamaz degılmı.....

canımm ınşş hayırlısıyla gelır transfre gunu ınşş geç ols guzel ols.........................ınş yumoşlar guzel gelışmıstır annesı............

canım üzülme 5 tane yumurtan olmasına daha erken büyürler...
bi arkadaşımız 38 yaşındaydısadece iki yumurtası vardı öyle tüp bebek yaptılar şimdi hamile...
darısı başına...

Evet, ilk denemem. Aşılama filan da yaptırmadık.
Yumurta rezervim az. Eski doktorum geçen yaz tüp bbk önermişti. Yumurta rezervin kötü demişti. Eşime bunu nasıl söylesem derken O ay hamile kaldım. Boş gebelik oldu. Kürtajla aldılar. Mecburen 3 ay korundum. Doktorumu değiştirdim. 3 ay normal korumasız denedik. 3 ay regliyken ilaç aldım. Iıı ıhhhh.. Eşime söyledim. ınanmadı. Apar topar onun çok güvendiği ve tanıdığı ıstanbulda çok ünlü bir jinekoloğa gittik. Aynı şeyi söyledi.
Rezervim az. Eşimden sperm testi, benden rahim filmi istedi. Tahlil sonuçların doğru olamaz, tahlile de istanbula gel, Hormon değerlerin çok değişken ve aşırı değerlerde dedi. Sonuçlarsa şaka gibi geldi. 2 milyon sperm... Feci..
Benim rahmimde ise yapışıklık görüldü...
Biz nasıl geçen yaz hamile kaldık anlayamadım.
Ağlaya zırlaya Antalyaya döndüm. Histeroskopi ile rahim operasyonu geçirmek için ıstanbula gerek yok diye tutturdum. Antalyada operasyona girdim. Acısız, sancısız rahat bir ameliyat. Sonuç yine şaka gibi.!!
Yapişıklık YOKMUŞ. Boşuna rahim filmi çektirdim. Ve film histeroskopiden çok daha zor ve sevimsizdi. Tüp deneyelim dedik. Antalyada istiyorum. ılk deneme. Korkuyorum. Ahım şahım malzememiz yok... Sürekli olumlu davranmaya çalışmak da zor... Yine de şükür ediyorum. En azından sağlıklıyım..

Sevgili arkadaşım
ben de de 2 tane var 8. günümdeyim ve 40 yaş üsütyüm ezervim az ama doktorum hiç kondurmuyor var ya işte büyüyo ya işte napıcaksın işine bak der gibi Ben de hiç kondurmuyorum zati azıcık korkuyorum o kadar Dualarım seninle canım ıstanbulda bi ton tuzak yer var kaptırma paranı oralara buralara umut ya da amerikan sanki

Desteğin için tesekkür ederim papatyacığım.
Umarım hersey gönlünce olur. En kısa zamanda mutlu haberlerini alırım.
Ben yine de yarın dotora uğrayıp, fikrini alayım diyorum. Tek yumurta sansım %15..
Tutmazsa 2 ay bekle, hormon al... Zaman para moral ve sağlık kaybı...
Yine de tıpta 2 + 2 dört etmez. Yani hersey Allah'tan..

selam arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı yumurta sayım6 olmus 3 tanesı onde gıdıyor usg yapan dr a sayı olarak az degılmı dedım degıl gayet ıyı dedı benmı abartıyorum dıye düsünmeye basladım 3 tanesının buyumesı guzel daha erken dıgerlerıde yetişebılır dedı bugun daha rahatım allah izin verirse herşey olur hayırlısı artık....

ya tatlım sen kendini boşuna geriyosun bak ne güzel herşey yolunda gidiyo daha ne olsun.rahat ol tadını çıkar bak yakında anne olucaksın.bol bol moral depola allah yardımcın olsun.ağustos adetimin 21.günü de ben başlıcam tedavime allahım busefer sana, bana ve isteyen herkese nasip etsin bebeklerimizi:Saruboceq:

canımmm.... insallah bu yaz koca göbeklerımızle güneslenir soguk kıs gunlerındede bebişlerimize sarılırız içimiz sıcacık olur !!!!!!senın tedavıyede cok az kalmıs nerde yaptırıyorsun ıstanbuldamı dualarım bebıs özlemi ceken herkes ıcın allah yardımcımız olsun....

inşallah canım senın yüzünü istanbul güldürecek ...sen hangı ay da baslıyacaksın tedavıye bence hıc vakıt kaybetme ımkanların el verdıgı ölçüde tabii kansızlık ıcınde bol bol pekmez ye ayrıca yeşil mercımek kuru baklagıller tüket yıllardır bendede var kansızlık...