canıımm neden üzüyosun kendini bitanem.dur bakalım ne olmuş beş taneyse çok yumurta bişey ifade etmiyo ki sonuçta transfer edilcek emriyo sayısı en fazla 4 tane olmuyomu benim bildiğim.canım yaa lütfen olumlu düşün pozitif ol biraz! ikiz olucana bitaneciğinolur sen şimdiden bir annesin unutma ona göre davran karamsar olma inşallah tutucakta ben inanıyorum busefer başarıcaksın lütfen buna sende inan:1hug:hem iki tane transfer edilse tutucaksa ikise tutar nerden biliyosuunnyerimseniben
selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım moralım cok bozuk sadece 5 tane yumurtam var 2 tanesı 10mm ve 12 mm dr dıgerlerıde buyur daha erken dedı ama okadar bıtkısel kurler ve femera protokolune ragmen cok az 2 tane ıyı kalıtede dollensın transfer olsun fazla ıstemıyorum ama ya bu 2 sı dısında büyümez onlarda döllenmezse...offf ne zormus yarabbim şimdiden tükendim ben!!!!!!
Merhaba, ben yeni ve acemiyim. Hem siteye hem de tüp bebek olayına.
Bana kısa protokol tüp bebek tedavisi uygulanıyor. Doktorumdan memnunum.
Yumurta sayım 1 sağda, 3 solda (biri küçücük) olarak 3,75 puregon başladım.
Bugün 1 sağda, 2 solda (biri yine küçücük) yumurtam var. 0,25 cetroside basladım.
İki ele gelir yumurta, doktorum biri de boş olabilir dedi. Yani elde var BİR!!!!
Çok ama çok mutsuzum. Doktorum umutlu. Acaba tedaviyi kessem, belki sonraki ay daha çok yumurtam olur mu? Şimdiden yorgunum.
Allah hepimizin yardımısı olsun.
Evet, ilk denemem. Aşılama filan da yaptırmadık.
Yumurta rezervim az. Eski doktorum geçen yaz tüp bbk önermişti. Yumurta rezervin kötü demişti. Eşime bunu nasıl söylesem derken O ay hamile kaldım. Boş gebelik oldu. Kürtajla aldılar. Mecburen 3 ay korundum. Doktorumu değiştirdim. 3 ay normal korumasız denedik. 3 ay regliyken ilaç aldım. Iıı ıhhhh.. Eşime söyledim. İnanmadı. Apar topar onun çok güvendiği ve tanıdığı İstanbulda çok ünlü bir jinekoloğa gittik. Aynı şeyi söyledi.
Rezervim az. Eşimden sperm testi, benden rahim filmi istedi. Tahlil sonuçların doğru olamaz, tahlile de istanbula gel, Hormon değerlerin çok değişken ve aşırı değerlerde dedi. Sonuçlarsa şaka gibi geldi. 2 milyon sperm... Feci..
Benim rahmimde ise yapışıklık görüldü...
Biz nasıl geçen yaz hamile kaldık anlayamadım.
Ağlaya zırlaya Antalyaya döndüm. Histeroskopi ile rahim operasyonu geçirmek için İstanbula gerek yok diye tutturdum. Antalyada operasyona girdim. Acısız, sancısız rahat bir ameliyat. Sonuç yine şaka gibi.!!
Yapişıklık YOKMUŞ. Boşuna rahim filmi çektirdim. Ve film histeroskopiden çok daha zor ve sevimsizdi. Tüp deneyelim dedik. Antalyada istiyorum. İlk deneme. Korkuyorum. Ahım şahım malzememiz yok... Sürekli olumlu davranmaya çalışmak da zor... Yine de şükür ediyorum. En azından sağlıklıyım..
adacııııım nasılsın ................oldumu transfer
yaaaaaaaa stres yaparsan 40 tane yumurtan olsada işe yarmaz canım arkadaşım belki en güzel yumurta onlardan biri
bence olumlu düşünmeye calış tatlım
biliyorum cok zor ama yapmak zorundasın
hem belki bebişin o nerden biliyosunnnnn
napıyoruz derin nefes bol moralllllllll hadi tatlımmmmmm
selam arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı yumurta sayım6 olmus 3 tanesı onde gıdıyor usg yapan dr a sayı olarak az degılmı dedım degıl gayet ıyı dedı benmı abartıyorum dıye düsünmeye basladım 3 tanesının buyumesı guzel daha erken dıgerlerıde yetişebılır dedı bugun daha rahatım allah izin verirse herşey olur hayırlısı artık....
canımmm.... insallah bu yaz koca göbeklerımızle güneslenir soguk kıs gunlerındede bebişlerimize sarılırız içimiz sıcacık olur !!!!!!senın tedavıyede cok az kalmıs nerde yaptırıyorsun ıstanbuldamı dualarım bebıs özlemi ceken herkes ıcın allah yardımcımız olsun....ya tatlım sen kendini boşuna geriyosun bak ne güzel herşey yolunda gidiyo daha ne olsun.rahat ol tadını çıkar bak yakında anne olucaksın.bol bol moral depola allah yardımcın olsun.ağustos adetimin 21.günü de ben başlıcam tedavime allahım busefer sana, bana ve isteyen herkese nasip etsin bebeklerimizi:Saruboceq:
inşallah canım senın yüzünü istanbul güldürecek ...sen hangı ay da baslıyacaksın tedavıye bence hıc vakıt kaybetme ımkanların el verdıgı ölçüde tabii kansızlık ıcınde bol bol pekmez ye ayrıca yeşil mercımek kuru baklagıller tüket yıllardır bendede var kansızlık...evet canım istanbulda amerikanda yaptırıcaz inşallah burası uğurlu gelir bize.geçen cuma istanbula gittik muayene oldum durumum gayet iyiymiş ama yinede tedbir açısından bazı testler istedi rahim filmi falan çektiricez bende biraz kansızlık var onun araştırılmasını istedi.sen yetişirsinde, ben güneşlenmek için biraz geç kalmış olucambenneyaptımki transferim ekime denk geliyo :sm_confused:acaba biraz önemi alsam tedaviyi zaman geçmiyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?