sadece 76 günüm kaldı :(

evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
sonra yarın kocandan dayak yiyince ailem ailem diye ağlarsın.

Her uzağa giden dayak yemez. Annesiyle kapı komşusu da olsa bu olasılık var biliyorsun.
Öyle bir durum olursa 12 saatte aynı, 1 saatte aynı. Kararlı bir kadın her şekilde kapıyı çarpıp çıkar zaten.,
Yeni evlenmek üzere iolan insanlara böyle felaket telalığı yapıyorsunuz ya hayret ediyorum.
Nerde mutlu, umutlu bir insan görülse o insan sindirilmek zorunda mı?
Ya da bu mecburiyet hissini size veren nedir??

Herkes bir şekilde kendine yazılan kaderi yaşıyor.. uzak ya da yakın.. herkes sağ sağlim olsun, sağlıklı olsun da okyanus aşırı değil ya gidip gelirsin.
Yeni bir hayat ve yeni bir şehir; elbet biraz zor olacaktır. Ama Marmaris turizm şehri, sen de bol bol yüzersin, hem spor olur hem de fit kalırsın… değişik kulüpler vardır.. dalgıçlık gibi..
Ama senin yerinde olsam öyle bir yerde sabah kocasını işe gönderen akşam yemek yapıp bekleyen bir karaktere bürünmezdim.

erkekler ailesinin dibinde kalınca mesele yok kadın kalıncamı sıkıntı oluyor anlamıyorum gidecekse erkek de gidecek kardeşim ama erkek milletine güven olmayacağını anlamadan kalkıp 12 saat uzağa gidiyorsa kadın sonuçlarına katlanır.

Siz heralde sırf yorum yapmış olmak için konuların ilk satırını okuyup direk yoruma geçiyorsunuz.

Okumadan... Anlamadan.

Konu sahibi yazmış ki BENİM AİLEMDEN DE EŞİMİN AİLESİNDEN DE kimse olmayacak.

abovv :22: bende gurbet geliniyim evde kafayı yedim .pskolojım bozuldu.Şimdi 6 aylık geçici bir işe girdim .çok zorr

bu ne yorumlar yaaanolmuşburdaaa
arkadasım tabıkı kolay deıluzaklara gelın olmak ama bu dayak yıceksın ıtılıp kakılcaksın anlamına gelmıyor
sen kendını bılırsen senı kımse ezemez
kayınvalıdeye yakkın gıtceksen sımdıden mesafenı koy derım ılerde basın agrımasın
allah yardımcın olsunn

Back
X