• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece akıl danışmak istiyorum

Gerçekten boşanmak isteyen birisinin böyle düşüneceğini sanmıyorum. 3 yıl kısa bir süre mi? Hadi 1 yıl olsa neyse dicem ama 3 yıl çok uzun ve fikirler değişebilir. Bambaşka şeyler olabilir, karşı taraf sizden ayrılabilir vs. Hayat ne getirir belli olmaz sonuçta.
Ayrılmakta kararlıysanız ne kadar erken olursa hayatınızı okadar erken yoluna koyarsınız diye düşünüyorum

Vicdanları sızlar belki

Ya bosanin yada evliliğinizi kurtarin ama böyle planlar icine girmeyin. Esiniz bahsettiğiniz karakterde ise onların ne vicdani da sizlamaz ve siz sadece 3 sene bosuna iyi davranmakla harcayacaksiniz. O 3 seneyi kendinize hayat kurmaklad da geçirebilirsiniz. Cocuk bahane. Ha 3 sene sonra bosanmis bur ciftin cocugu ha şimdi. Küçükken daha iyi alışır bence.

Ben vicdanliyim.Bakalim ne olacak hayat nelere gebe

lisedeyken bi çocuktan hoşlanıyodum gelip bana açılmasını (o zamanlar çıkma teklifiydi ) bekliyodum

kendi kendime 100 gün süre vermiştim o güne kadar gelmezse onun adını bi daha ağzıma almıcaktım

100 gün geçti gelmedi 50 gün daha eklemiştim hey gidi günler kafa kaç milyonmuş acaba o zamanlar :halay::rolleyes:

lisedeyken bi çocuktan hoşlanıyodum gelip bana açılmasını (o zamanlar çıkma teklifiydi ) bekliyodum

kendi kendime 100 gün süre vermiştim o güne kadar gelmezse onun adını bi daha ağzıma almıcaktım

100 gün geçti gelmedi 50 gün daha eklemiştim hey gidi günler kafa kaç milyonmuş acaba o zamanlar :halay::rolleyes:
Alakası yok

Anacım akıl istiyorsunuz herkes en mantıklı yolu gösteriyor,
Madem bildiğinizi okuyacaksınız neden konu açıyorsunuz?
Çocuğum var.Akil danışmak suç mu?Ben kendi bildiğimi okuyacağım demedim yapacağım şeyi paylaştım.ekleyecegin varsa buyur söyle

Cocugunuzu düşünüyorsunuz tamam. Anlıyorum ama o 3 senede bbaya da cok bağlanır. Ve sonra ayrilsaniz cocugunuz icin dah travmatik olmaz mi. Simdi ayrilsaniz pek birsey anlamaz en azindan.

Back
X