Sadece anlatacağım

Aşık olduk. Aşık olduğumuz için lise yıllarında yaşanan şeyin aşk değil yürüyen hormon kıvamında ergenlerin çarpışması olduğunu biliyoruz.

Yaşanmışlıklar tabi ki duruyor, salaklıklarımızı gülümseyerek anıyoruz. Romantize edip aşırı anlam yüklemiyoruz.
 
Bence esınıze asık olup evlenmedıgınız ıcın suan bu duygusal bosluk ortaya cıkmıs. Hernekdar benım ıcın mantıken en doğru ınsan esım ve aılesıydı desenızde ıcınızde sanırım aılenızı sucluyorsunuz. Buda bu sekılde dısavurum olmus. Sankı gecmısı ozler ya da heyecan duygusunu arar gıbı. Gecıcıdır sız esınıze ve kendı aılenıze bakın, kafanızı ruhunuzu baska seylerle doldurun
 
Bahsettiginiz tarzda fırtınali bir aski bende gecmisimde biraktim ama esimle evlenirken ona tum herseyi anlatmistim ve geride biraktigimida paylasmistim, hatta bizimde sectigimiz cocuk isimleri vardi asla cocuklarima o isimleri koymadim.

Bu kisimdaki heyecaninizi ve ic buruklugunuzu anliyorum, ancak evli bir insanin gecmise ozlemi gibi yorumlamadim ya da gecmisi "istemek" gibi.


Ask evliligi yapmamanin sonuclari bunlar, ideal es olabilir ancak evlilik askla yapilmali yoksa boyle sacma dusunceler bir kurt gibi insanin beynini kemirir durur. Esinizle neden evlendiginizi ve artilarini hatirlayip kafanizi temizleyebilmeniz dilegiyle.

Size bilgi veren kisiyide hayatinizdan cikartin cok sacma birsey yaptigi, siz cocuklariniza o tasarladiginiz isimleri vermemissinizdir umarim?
 
Sorun kıro, bağımlı,serseri lise "aşkı nın" bahsini duyunca kalp atışının hızlanması tepkilerini kontrol edemediği için kocası anlamasın diye erken yatması.Sonra karşıdaki kadına üzülmesi ( neden acaba üstüne ne vazife)
 
O ismin sizle alakası yok.
Patentini almadınız ya
Belki o isim exin karısının exinin ismi
Bilebilir miyiz? Bilemeyiz.
Bunca olasılık arasından kendinizi başrol yapacak olanı seçmeyin.
Aradan yıllar geçmiş herkes yoluna gitmiş
 
Son düzenleme:
Iletişime falan geçme sakın diyeceklerim bu kadar.
 
Demekki evliliginiz o kadar da ideal değil belkide fazla rutin belkide sadece güvenli belkide artık böyle yada hep böyleydi .Yani içinizin sicacak olması garip . Böyle şeyleri bu kadar uzun uzadıya düşünmenizde bence kendi hayatınızı sorgulamalı siniz şeklen evlisiniz ekonomi iyi adam iyi.fakat sevgi yok ben böyle düşünüyorum.O sevgide alışkanlık yani seviyorsunuz fakar aslında sevmiyorsunuz.Buna üzüldüm sizin için keşke şimdiki eşinizden farklı sevip herşeyi unutacaginiz bir adamla evlenseudiniz bu mutlu ediyor .Kendimden biliyorum .Eşini çok sevince geçmişin hortlarinin suratını bile unutursun bırak adını
 
Erkekler çok düz, o isimleri akıllarında tutması çok zor. Bir konu bir durumla ilgili başka bir şey gelişince eskiyi direk siliyor kayıtları. Sizin koyduğunuz isimle ilgili yeni bir güncelleme geldiyse yerinde yeller esmiştir çoooktan unutmuştur. Biz kadınlar romantize ediyoruz, bağdaştırmayı ve anlam kurmayı seviyoruz. Biz olanı çoğaltma üzerine onlar değiştirip yerine yenisini yazma üzerine programlılar sanki Boşluk bir döneminde olabilirsiniz, bunu da evliliğinizi canlandırma ya da ,nacizane, hobilerinize-sevdiğiniz şeylere önem verme zamanınız geldiğine dair işaret olarak alabilirsiniz; yani başka şeyleri anlamlandırın, değerlendirin ve çoğaltın.
 
Suçlu hissetmeyin güzeldi zamanında bitti gitti artık herkes kendi hayatına bakıyor gibi düşünün, ve bunu unutun. Belki sizle alakalı değil de o ismi beğendiği için ya da eski zamanlardan kendine bir söz olarak koymuş olabilir. Geçmiş geçmişte kalmış bir şeyi değiştiremezsiniz. Ve evet eşinize gerçekten ayıp bir durum. Kendi içinizde düşünüp kapatın bu konuyu sizin için en iyisi olur.
 
Belkide genç halinize özlem duymaktır insan daha pervasız daha genç olduğu zamanları hatırlar ya belkide ondandır daha az derdin olduğu sadece aşk meşk işte bunlara kafayı taktigi
 
İsim mevzusuna çok anlam yüklemişsiniz. Sizinle hayalini kurmuş olsa da, lise aşkıyla kurulacak başka hayal mi kalmamış orası ayrı, sevdiği bir isim sonuçta.
Üzerinde yıllar geçmiş çocuğu olunca eiiyle beraber karar sevdiği ismi koymuştur. Karısının yerinde olmak istemeyeceğiniz bir şey yok yani.
Bu adam her daim aklınızda değilse, hakkında duyduğunuz şeylerden olan bu geçici hal için eşinize karşı suçluluk hissedeceğiniz bir şey yok.
Sadece isim mevzusundan da yola çıkarak karşı tarafın da aklının sizde olduğu gibi şeyler düşünüp kendinizi kandırmayın.
 
Olur öyle şeyler ,kaç kişi ilk sevgilisiyle evleniyor? Suçlu hissedecek birşey yok.Eşinde de olur böyle duygular .Mühim olan eyleme geçmemek birlikte olan kişiyi üzmemek.İnsan hissettiklerinden ötürü suçlu olmaz,yaptıklarından ve hissettirdiklerinden ötürü suçlu olabilir,çokta takılıp odaklanmayın.
 
 
Aşk farklı birşey üzgünüm. Sizin yasadiginiz aşk değilmiş. Daha sonra aşık olmuşsunuzdur o ayrı..ama insan hatta çoğu insan o yıllarda pekala da aşık olur. Yıllar sonra gulup de gecebiliriz, salaklık ta diyebiliriz o ayrı. Ama hissettrdiklerini unutuyorsa bir insan, zaten aşk değildir o, değişen hormonlari sebebiyle kişiliğini bulmaya çalışan ergenlerin çarpışması sadece
 
Onu diyorum ben de aşk değil o. Bazı insanlar daha sonra aşık olmadığı için ergenlikte yaşadığını aşk sanarak takılı kalır. Gerçekten aşık olanlar ergenlikte yaşananın aşk olmadığını anlar ancak.
 
Bilmem kaç yıllık evli insanların hala böyle eski sevgililerinden bi haber aldıklarında maziye dalmaları bana aşırı saçma geliyor hadi daldın tamam olur mu olur da bunu bu kadar büyütüp yazıya dökmek nedir ya.
Şunu eşiniz yapsa kıyameti koparırsınız iğrenç duruyor uzaktan.
 
Ya belki karısı da o ismi istedi ve o koydu . Sadece bir tesadüf ve siz kendinize yordunuz bu durumu. Bilmiyorum ama saçma geldi ya.
 
20 yıllık evli arkadaşım üni exinden haber almış. Hala onu seviyormuş, hiç unutamamış ,ailesi ona zorla evlilik yaptırmış falan ... ( adamın onu aniden terk etmesi , 20 yıldır evli olması , 3 çocuğu olması vs vs..) sadece antropoz öncesi yoklama çeken maldı oysa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…