Sadece anlatacağım

Hanımlar hanımlar
kimseye anlatmak istemediğim için buraya yazmak istemiştim. Aranızda neden bu kadar sinirlenenler oldu anlayamadım. Bi duygu seliydi geldi geçti. Şu an, o yazıyı yazarken hissettiklerimin 10da 1ini bile hissetmiyorum. Lakin yine de sevindim bazılarınız yazdıklarımı kişiselleştirerek içini dökmüş. Belli ki karşı tarafın eşi konumunda çok kişi var aramızda. Hayat işte. Bu arada konuda yanlış anlaşılmalar olmuş.
Lise aşkı değil, lisede başlayan bir aşktı. Üniversitenin son yıllarına kadar da devam etti. Toplamda 11 sene sürmüş bir mevzudan bahsediyorum.
İsmi, o kişi seçmemişti ben seçmiştim. Bu arada isim spesifik bir isim. Yani ben kendimi durup dururken başrole koymuyorum. Açık açık ismi yazarsam anlaşılabileceği için örnek vererek anlatayım; iki kişinin isminin birleşiminden oluşan bir isim diyeyim. Yani benim ismim Ayşe olsun, karşı taraf Ali olsun, isim de Ayli diyeyim. Örnek bu tabii ki isim bu değil. Karşı tarafın eşinin ismiyle benim ismim arasında da benzerlik yok bu arada onu da söyleyeyim. Hadi anlamını beğendiler diyeyim, ismin anlamı yok. Çünkü 2 hecenin birleşimi.
Durum böyle olunca üstüne bi durup düşünmem, hem karşı tarafın eşi için hem kendi işim için üzülmem bence normal. Neyse sonuç olarak problem yok. Biraz düşündüm, iyi de geldi. Kalbimin pırpırlarını hissetmek güzeldi. Rutin, bazılarınızın deyimiyle sıkıcı hayatıma devam :)

Adamın aklının ucundan bile geçmemiştirsiniz boş şeyler düşünüp eşinize ihanet etmeyin.

konuda yazdıklarınızda çok detay vermemişsiniz. Bu yazdıklarınızla konu daha anlaşılır olmuş. Yani ilk yazdıklarınıza bakarak verilen tepkiler anormal değil diye düşünüyorum. Bu mesajı okuyarak konuyu anlamış olunca da sizinle empati kurdum. Her genç kızın o çağlarda yaşadığı deli bir aşk hikayesi oluyor. Bence siz mantığınızı seçerek doğru olanı yapmışsınız. Davul bile dengi dengine çalar. Aşk güzel şey ama huzur, güven çok daha güzel. Bir de işin nasip kısmı var. Demek ki nasip de değilmiş. Bence hissettikleriniz de normal. Hatta bence herkes ara ara hissediyor böyle şeyler. Yani ben evlendim ve geçmişi tamamen sildim, eskilerden kimseyi hatırlamıyorum, hiç bi olayın bende izi kalmadı diyen varsa hiç çekinmeden yüzüne yalancısın diyebilirim ağaç kavuğundan çıkmadığımıza göre böyle şeyler hissetmemiz de normal. Yani ne eşiniz için ne de eski sevgilinizin eşi için üzülmenize gerek yok. Neticede onlar da insan. Ve onlar da zaman zaman böyle şeyler hissediyorlardır

Valla bende eski hic biseyin ne etkisi ne izi kaldi. Evlendikten sonra eskiden yasanan seyleri unutmadik, demans degiliz sukur. Ama zerre kadar etkilenmiyorum dusununce.

Ayyy bu arada ben olayı yeni anladım. Yani umarım doğru anlamışımdır. Galiba eski sevgiliniz ikinizin isminin birleşimini isim olarak koymuş çocuğuna. Eğer durum böyle ise sarsılmanız çok normal bence. Bu durumda siz bence sadaka verin. Eski sevgiliniz gerçekten haysiyetsiz biriymiş. Çocuğuna anlamı olmayan, iki kişinin isminin birleşimini koymak ne demek yaa. Açıkçası burada üzülünecek tek kişi var o da çocuk. Yazık taşıdığı ismin açılımını kendi bile bilmeyecek belki de. Naçizane tavsiyem hiç iletişime geçmemeniz olur. Hala kafası size takıksa huzurunuz kaçabilir.

Valla bende eski hic biseyin ne etkisi ne izi kaldi. Evlendikten sonra eskiden yasanan seyleri unutmadik, demans degiliz sukur. Ama zerre kadar etkilenmiyorum dusununce.
Valla bende etkisi var yaa ama nasıl anlatayım eskiden 1 kişiye odaklanmış bi şekilde değil de, eskideki bir duyguyu tekrar hissedebiliyorum. Çok karışık oldu ama şöyle söyleyeyim mesela eskilerden kullandığım bi parfümü tekrar koklayınca o zamanlardaki duygularımı tekrar hissedebiliyorum. Ama bu eskideki kişiyle alakalı değil. O dönemde yaşadığım heyecan, üzüntü vs ne yaşadıysam onu hatırlıyorum. Hatta o hissi yaşatan kişiyi hatırlamıyorum ama o hissi hatırlıyorum

Bazı erkekler vardır ya bi kızla gezer tozar sevişir hatta aşıktır ama sonra ailesinin istediği kızla evlenir aklıma o geldi. Madem adam bu kadar kötüydü 11 sene ne yaptınız ki? Hani 1 değil 2 değil koca 11 sene.
Aileme uygun olsun yaşım da geçmeden evleneyim diyerek çok da sevmeden evlenmişsiniz şimdi de sıkıcı geliyor olsa gerek. Yapacak bi şey yok ilişkinize renk katmaya çalışın.

Amaaan eşimin yüzüne bakamadım ne Allahaşkına. 17 yaşında yediğim nanelerden utansam ne değişir…

Konunun benle zerre alakası yok demişsin ama daha ne kadar alakası olabilir acaba.bende arkadaşının meselesi falan sanmistim

Olur öyle şeyler gayet normal. Eşinizle bile konuşabileceğiniz bir şey bu. Çok anlam yüklemeyin o yaşlarda herkes hormonlar etkisiyle büyük aşk yaşadığını sanır. Ama bir şekilde biter gerçek hayat başlar :)
Bu kadar drama yaratmak mantıklı değil.

Bende siviceli gözlüklü iğrenç saçlı iki lafı biraraya getiremeyen tipleri hatırlıyorum aman aman lise aşkım olmadi uzakran platonik olduysa da hiç açılmadim valla geçti gitti zaten kızlar daha çabuk olgunlaşıyor kafa olarak o yaştaki erkekler tipitip gibi birbirinin aynizi akıl 5 karış havada hiç evlilik çocuk mevzum olmadı yalan borcum yok inanmayan inanmasın da her liseli kızın böyle unutulmaz aşkı var fikride komik

Valla öyle saçlarını böyle joleyle aşırı yapıştırır kafasını jöleye bular bizde buzağı yalamış gibi diye ergen aklımızla dalga geçerdik zaten kendini tanımıyorsun kişiliğin tam değil daha gelisiyorsun büyük aşk zannettigin şey o dönemde bile komik geliyor en azından benim için ben sosyal bir insandım o dönemde çok kız arkadaşım vardı veı bu lise aşklarının hepside lisede kaldı zaten liseliden aşk olmaz en fazla hoslanti olur heyecan olur komik r ergen tripleri olur orada ayrilirsin zaten isteyerek Ergen ana babanın eline bakan çocuklardık izin almak da sorun dersler var bı taraftan harçlık ona göre bu taraftan ailen anlatıyor sana hayatı elinden geldiği kadar nasıl aşk olsun ben hiçbirini gerçekten yolda görsem tanımam ben o günleri ozleyebilirim oh sorumluluk yok anne baba sağlıklı ben gencim diye yoksa unutamadigim bir ergen yok Bazıları daha büyük hisler deneyimlemistir o ayrı

Kaos beklentimi karşılamadı şöyle ponçik dertlere ayırdığım 3 dakikamdan özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…