• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece anlatmak istedim

aynen sizin arkadasinizin ayni modeli resmen dediginiz gibi dislamakta degil artik gina gelmis insanlara bundan iste böyle degersiz birinin bana olan tavri agrima gitti bir an kendimi sorguladim yoksa dedim gercekten bendedemi var o görgüsüzlük de zoruma gitti bu kadar

öylelerinin yakaları çok oluyor genelde onlardan geçinmek için ama kova burçlarının böyle yapmacıklara tahammülü yoktur :34::38:

Son düzenleme:
iste benim bildigimde böyle insanlara becerikli denir ben mesala diyorum hem hesapli hem nekadar güzel diye ama bunun adi simdi eziklik olmus galiba yada ben öyle anladim cünkü yeri gelir atiyorum 500 lirayada bir elbise alirim ama yinede söylemem yani kime ne sonucta amann ne bileyim iste sinirimi bozdu gereksiz iste

Aynen cnm... bence kıskanmıstır yoksa kımse oyle bırsey demez senı uzmek ıcın soylemıs bellı takma kafana ınadına uygun aldıgın kıyafetlerı soyle cıldırsın..... sınır oldum heeee kısasa kısas napalım:36:

Haha :9:
Kazağı pahalıymış ama numarası çok ucuz.
Seni kıskanmış sadece, net.

Yeter ki bana yakışsın 5'e bile alırım kime ne ? :ssz: O pahalı sandıkları kıyafetleri toptan yerinden mağaza sahipleri kaça alıyorlar haberleri yok sanırım. Sıkmayın canınızı arkadaşınız görgüsüzlük yapmış hepsi bu :)

Bazi insanlar üstündekinin fîyatiyla saygi duyulup ilgi cekeceklerini saniyorlar,kendilerinin icleri bos oldugu icin olsa gerek

Ayrica pahali giyinmek kolay yegen,marifet ucuz bulup güzel giyinmek.sahsen bende ucuz bulunca guzel kiyafetleri kendimle gurur duyuyorum

Benimde vardı öyle tikiyim diye dolanan, bir kısa kollu bluza 100 lira veren arkadaşım.
Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ne hikmetse 20 liralık pantolon giyerdi
Hiç samimi bulmam öylelerinde aşağılık kompleksi oluyor :24:

Biri sürekli sana muhalifse bilki o seni sevmiyor zaten dalga geçmiş yani o senin arkadaşın değil,görüşme vede sinirlenme
ukala,kendini beğenmiş maddiyata düşkün,marka delisi bunlardan dost olmaz, bozuk para gibi lnsanı harcarlar ,vefa yok bu tiplerde varsa yoksa para maddiyat bir araştırsan .çoğunun anası soğan ,babası sarımsak ve sonradan görme

katılıyorum:31::31:

aşağılık kompleksinden başka bişi değil. sıkmayın canınızı bir densiz yüzünden

Ben böyle insanları anlamıyorum ve anlayacağımı da sanmıyorum.
Yaptığı terbiyesizliği geçtim bu insanlarda acıma duygusu da gelişmemiş.
Konu sahibi sizi tenzih ederek söylüyorum. Belki karşısındakinin bi kazağa 50 lira verebilecek durumu yok.
Nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir bi insan.

Neyse ki sözleriyle kendinin ne kadar ucuz bi insan olduğunu göstermiş.
Siz böyle gereksiz insanların söylediği gereksiz sözlere takılıp sıkmayın canınızı :34:

geçenlerde bir haber okumuştum, parasızlıktan çocuklarını ısıtmak için doğru düzgün odun alamayan aldığı odunlar da ıslak olduğu için yanmayan bir kadının intiharını...küçük çocuğunun eline saç kurutma makinesini veriyor ısınması için daha sonra yan odaya gidip kendini asıyor.. demek istediğim günlük hayatta o kadar çok tüketme, marka takıntımız, en iyisine sahip olma bencilliğimiz var ki.. bir yandan da bu çaresizlikte insanlar.. arkadaşın da aynen bu duyarsızlıkta biriymiş, elbette ben de senin yerinde olsam belki bozulurdum biraz ama sanırım bu düşünce şeklimizi değiştirmemiz gerekiyor. yanlış anlama lütfen kendimi de eleştiriyorum bu yazdıklarımda.

hemde arkadaşınızın arkadaşıymış.pess doğrusu.insan tanımadığı birine bunları nasıl söyler aman allahım.nasıl rencide edebilir.
iyiki vermişsin ağzının payını.evet haklısın.ister istemez insan üzülüyor bu duruma.kendini tuhaf hisediyor insan ama boşver gitsin.böyle hastalıklı beyinler etrafımızda çok.herkesin derdi marka giyimler pahalı ürünler olmuş.:47:

dedigim gibi sallamam özentilik yoktur bende burcumdan dolayimi bilmiyorum atiyorum bir canta yada bir ayakkkabi modeli cikar nerdeyse sokagin yarisi o modellerden dolar en nefret ettigim seydir sürü pskolojisi bu lafi eden insanin karakterini azcok bildigim icin pek umursamadim ben neden zoruma gitti aman bosver diyemedigim icin kendime sinirim aslinda acaba icten icten bendemi dedim biran kendime üzüldüm ama sizinde düsüncelerinizi görünce rahatladim

hemde arkadaşınızın arkadaşıymış.pess doğrusu.insan tanımadığı birine bunları nasıl söyler aman allahım.nasıl rencide edebilir.
iyiki vermişsin ağzının payını.evet haklısın.ister istemez insan üzülüyor bu duruma.kendini tuhaf hisediyor insan ama boşver gitsin.böyle hastalıklı beyinler etrafımızda çok.herkesin derdi marka giyimler pahalı ürünler olmuş.:47:

yok bu arkadas hani nasil söyleyim tamam kaliteli giyinebilir bir insan cok normal ama bu bahsettigim kisi su mantikda ne kadar cok lüks yasarsam o kadar cevrem olur ama olmuyor iste demekki

Arkadaşınız takıntılı bence :)

Benimde arkadaş ortamında bir tanıdığım üstümüzde ne görürse gider daha pahalısını alır ve bununla övünürdü :27:

Aynı kazağa ben 20 tl o 45 tl verirdi.

Çok büyük marifet :33:

şöyle yorumlara bir göz gezdirdim de... bakın sizin gibi olan kac kisi var.
herkesin ilk verecegi tepki de "aaa nerden aldın cok guzeell iyi bulmussun!"
şahsen hayatım boyunca elbise-etek giymedim diyebilirim, ona ragmen fiyatını soylediginizde ben bile heycanlanırdım.

insan pazardan da, ucuzluktan da, unlu bir magazadan da, bırakın marka olmasını tasarım kıyafeti bile tasıyabilecek guvene sahip olup yakıstırabiliyorsa kim ne derse desin, aldırıs etmeyin.

sevmediginiz ve uzaklastıgınız o cevrenin size yaptıgı elestirilere de kulak asmayın.
zaten ciddiye alacagınız insanlar olsalardı uzaklasmak istemezdiniz...

Back
X