Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım bir baba oldugunu anlar tek istediğim buSiz cocugunuza bunlarin uzerine oyle bir sevgi verin ki ona hem baba olun hem anne.. Kucuk yasta benimde annem ve babam ayrildi babam haftada bir gordugum tanidik bi abi gibiydi o zamanlar benim icin,sonradan kendini toparladi ve "baba" gorevini ustlendi. Annemde bana o surec icerisindeyken hem baba oldu hem anne. Belki cocugunuzun babasida bunlari sonradan farkeder ,etmese bile sizde benim annem gibi bir anne olun ona sevginizi vermekten hic vazgecmeyin![]()
Adi herif ailendede koptun onun yüzünden biliyorum boşanmak öyle kolay değil amane olursa olsun boşa bu adamı sen kurtulursun senin attığın tırnağa kurban olsun böyleleri için biraz bile üzülmeye değmez kızını gelip görmediği için sevinmelisin benceCimri biriydi ama ailem yardım edıyordu ıddare edıyoduk bnde calısıyordum dogumda kayınvalidem annemi istemiynce eşimde annemi evden kovdu ondan sonra aılemde yardım etmedı bebgm kucuk olunca bnde calısamadım zamnla eve gec gelmeye basladı sorunca suratsız yuzunu gormemek ıcın gec gelıyrm dedı eve ekmek bıle almıyordu bebege sadece bır paket bez alıyordu fatura yuksek gelınce bagırıyoru surekli kufur etmrye bslamıstı evden gıtmemi istyrdu surekli kovdu bn gıtmeyınce kendi gtti bir ay hıc gelmrdi sonrada esyaları aldı bosanma davası actık uc aydırda cocugunu gormuyorr
Sonuc ne oldu konu sahibi?inşallah canım bir baba oldugunu anlar tek istediğim bu
Bosanmadik canım eşim geldi özür diledi aileside geldi şimdilik iyizSonuc ne oldu konu sahibi?
Bebegin vardi dmi?Bosanmadik canım eşim geldi özür diledi aileside geldi şimdilik iyiz
Evt canım 1 yasında simdi 5 aylıkken bırakmıştı bizi 1.5 aydır birlikteyiz simdilik iyi çok şükürBebegin vardi dmi?