• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece anlatmak istedim

Böyle sevgisiz sevgisiz cocugunuzu gormek istese daha kotu olacak hersey.
Cocugunuzun psikolojisi dahada bozulacak boyle gordukce.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Siz cocugunuza bunlarin uzerine oyle bir sevgi verin ki ona hem baba olun hem anne.. Kucuk yasta benimde annem ve babam ayrildi babam haftada bir gordugum tanidik bi abi gibiydi o zamanlar benim icin,sonradan kendini toparladi ve "baba" gorevini ustlendi. Annemde bana o surec icerisindeyken hem baba oldu hem anne. Belki cocugunuzun babasida bunlari sonradan farkeder ,etmese bile sizde benim annem gibi bir anne olun ona sevginizi vermekten hic vazgecmeyin:KK36:
inşallah canım bir baba oldugunu anlar tek istediğim bu

Cimri biriydi ama ailem yardım edıyordu ıddare edıyoduk bnde calısıyordum dogumda kayınvalidem annemi istemiynce eşimde annemi evden kovdu ondan sonra aılemde yardım etmedı bebgm kucuk olunca bnde calısamadım zamnla eve gec gelmeye basladı sorunca suratsız yuzunu gormemek ıcın gec gelıyrm dedı eve ekmek bıle almıyordu bebege sadece bır paket bez alıyordu fatura yuksek gelınce bagırıyoru surekli kufur etmrye bslamıstı evden gıtmemi istyrdu surekli kovdu bn gıtmeyınce kendi gtti bir ay hıc gelmrdi sonrada esyaları aldı bosanma davası actık uc aydırda cocugunu gormuyorr
Adi herif ailendede koptun onun yüzünden biliyorum boşanmak öyle kolay değil amane olursa olsun boşa bu adamı sen kurtulursun senin attığın tırnağa kurban olsun böyleleri için biraz bile üzülmeye değmez kızını gelip görmediği için sevinmelisin bence

Canım bence hiç üzülme bebeğin babasını tanımasın boşver hem böyle adam olmayıp hemde karısını çocuğun velayetini almakla tehdit edenler var ailen başka sehirdeyse oraya git mesleğin ne bilmiyorum ama ona uzak olsan iyi olur bence

Back
X