Bazen sizleri anlamiyorum nedenmi? cunki eger bu arkadas yazsaydiki ben artik sut vermiyicem kesicem sutden cocugumu yine bir yorum bulub yazicakdiz olurmu bu ne sorumsuzluk diye sutun varsa niye vermiyorsun.filan.ama siz yorumunuzu yine bulmussunuz niye cok veriyorsun filan.her cocuk farklidir hanfendi bazi cocuk yemek yese bile sutunukesmiyor bazisida hic annesinin sutu bile olsa agzinada surmuyor .siz baskalatinin anneliyine soz exeezsiniz dusununn goruceksinizki yorumunuz kotu olmus
siz de sanırım mamacılardansınız ,ben de sizi anlamıyorum doğrusu neden savunduğunuzu .doktorlar bangır bangır bağırıyor dünya sağlık örgütü 6.aydan sorna ek gıdaya geçin diyorken ,sizin ya da benim görüşüm bir anlam ifade etmiyor .
bu işin bir bilimi var ve bilimsel olan bu ..
konu sahibi kendisi kalkamıyorum yemek yapmak istemiyorum derse kusura bakmayın bu cevabı alır .
ayrıca yorumlardan çekinen buraya konu açmasın ,biz herkesin istediği cevabı vermek zorunda değiliz..
el kadar bebeğe yazık günah ,ben konu sahibini düşünemem ,ben de bir anneyim ve bebeği düşünürüm elbetteki .
böyle sorumsuzca hareketler yüzünden olan o el kadar bebeklere oluyor
Birde ben keyif falan yaptığım yok herkezin ne yaşadığını bilemessiniz
Yorum yaparken dikkat edin.anneligimi sorgulayamassiniz bu dünyada ailem olmadığı için aile benim için çok önemli
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kirici yorum yapacak olan arkadaşlar hiç yapmasın
ben burda kötü birşey yapmisim gibi yargılanmak
istemiyorum
siz kendiniz kalkamıyorum yemek yapamıyorum demedinizmi
daha ne sorgulamasından bahsediyorsunuz
eğerki böyle ben üşengecim yemek de yapamam ,içsin sütümü doysun diyeceksiniz
biz yorum yapınca suçlu olucaz öylemi ,o zaman neden konu açıyorsunuz
aferin böyle yola devam edin ,sütü dayayın bebeğe ,aç bırakın ,yemeye de alışmasın ,nasılsa başkalarınınki alışıyormuş mu diyelim
istediğiniz cevap buysa ben bu cevabı veremiycem.
çünkü ben de bir ikiz annesiyim ,tek başıma anne oldum ,etrafımda bu tip hatalar yüzünden bebeklerine ziyan eden bir çok da anne gördüm ,o yüzden söylediklerimin arkasındayım .
siz çocuğunuza ek gıda vermeyip yemek yapamam demeyi kendinizde bir ayıp olarak görmüyorsunuz da bizim söylediklerimiz mi kırıcı oluyor ..
kötü bir şey yapıyorsunuz hanımefendi ,size göre iyi ama bize göre ve dünya sağlık örgütüne göre ,sağlık literatürüne göre kötü bir şey yapıyorsunuz
bir de sizi destekleyen örnekler veriyorsunuz ,ah kıyamam haklısınız mı diyelim
üzgünüm ..bunu iki çocuk annesi olarak diyemem vicdanım el vermez
Arkadaşım yorum için teşekkür ederim.ama cahilce demissiniz
Biraz daha kirici olnadan konuşsanız.ben devam sütü
Değil anne sütü diyorum.kusura bakmayın ama anne sutunde bütün vitaminler var d vitamini
Hariç.ben dr danistim ve kendisi tüm vitaminler olduğunu söyledi.
Evet bir yaşında çocuk örnek verdim
İnanmıyorsanız netten araştırın bir annenin bloğunda paylaştığı yazısını
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hee siz daha iyi biliyorsunuz hangi vitamin olduğunu da dünya sağlık örgütü ve doktorlar bilmiyor öylemi ..
danıştığınız doktor bir kişi ama benim söylediklerimi onaylayan doktor sayısı milyonlarca ...
dolayısıyla sizin doktorunuzu bir kez daha gözden geçirmeniz lazım .
ayrıca o kadar doktora gittim bunu savunan doktoru ilk sizden duyuyorum ..
anne sütünde tüm vitaminlerin olması değil mesele ,mesele bu vitaminlerin 6.aydan sonra bebeğe yetecek düzeyde olmaması ...
siz gerçekten hiçbirşey araştırmadan yolunuza devam ediyorsunuz anlaşılan
size tavsiyem nette bi araştırın ,okuyun ,yoksa olan çocuğunuza olacak
iyi günler