dün beni aradı ve yaklaşık 2 saat konuştuk. ben 1 yıl önce ciddi bi ilişkiden çıktım. bi cesaret sorunu olması gereken benim. bunlardan bahsettik. ben ona benim sana bakış açım hoşlantı sdece ileride ne olur bilemem. sende benden hoşlanıosan eğer ki bu bizim arkadaş olmamıza engel olur. böyle bişeyi kaldıramayız çünkü gçmişte kötü tecrübelerimiz var. gel biz bu süreyi birbirimizi değerlendirme süresi olarak görelim ve olabilirliği varsa olsun olmassada ikimizde birbirimizi üzmeden yolumuzu ayıralım senden en yakın arkadaşın olmamı bekleme bana sevgililerini anlatcağın biri olamam ben sonuçta dimi filan dedim. o da haklısın. benim senden söylemeye çekindiğim şeyler tam olarak bunlardı ama yanlış anlatmaktan korktum. bizim ihtiyacımız olan şey zaman filan dedi. öyle konuştuk bakalım. 2 gündür sabhtan akşama kadar mesaj atıo eve girişimi çıkışımı merak ediyo ilgileniyo filan şuan bi değişmeler görmeye başladım gibi ama ne olur ne biter bilemem. ama birbirimizi tanıma evresi adı altındayız:) benden etkilenme sebebi dobra olmam ve sohbetimden keyif almasıymış. yanımda çok mutlu oluyomuş bunları söyledi bakalımm artık sizce nasıl bi gelişme bu?