bencedee peki ben napmalıyımm?
dedi ki senden hoşlanıyorum ama çok korkuyorum dedi. sen de kötü şeyler yaşadın ben de dedi. ikimizde bi üzüntüyü daha kaldıramayız dedi. arkadaşım kal senle herşeyi paylaşırım dedi. nedemek istio anlamıyorum. sana değer vermesem sevgilim olmanı isterdim ama şimdi korkuyorum üzerim seni diye dedi
söylediklerinii tek tek okudumm ve her cümlesi o kadar anlamlı ki. öncelikle böyle içten vee uzun bi mesaj yzdığın için tşkkürler canım. gerçektenn söylediklerin çok mantıklı . ama işin içine duygularım girdiği için napmam gerektiğini bilmiyorum
dün geceden beridir çok stresli,zor bi gece gün geçirdim belkide 2012 en skıntılı bi günüydü benim için çok snirliydim anlıyacağın
Ben boşlukta oluğum için eklemdim seni bi arkadaşa,sohbet edecegim bi insana ihtiyacım vardı snde saolsun kabul ettin.Sohbetin,samimiyetin ve en öenmlisi dürüstlüğün yüzünden senden etkilendm.
Her insanın kötü bi geçmişi olablir bu yüzden sakın aklına başka bi neden gelmesin.
Aciz biri değilim demişsin senin gibi iyi bir insan en iyilerine layıksin
beni beğenmen benm hoşuma gitmio öyle takıntılarım yok.Sevgili iken birbirimizi üzeceğimize arkadaş olalım birbirimize destek olalım demek istedm sana.Hoşlandığım sevdiğim biride yok hayatımda ama gerçekten kimse olsunda istemiyorum öğlen seni aramak istedim aç gözlü davrandm saat 12 civarı tam çalacakken telefonun geri kapattım kafanı şişirmek istemedm.
Dediğim gibi inan çok berbat bi gün,halsizlik, 0 moralli bi gün geçirdim senide üzmek aklımdan bile geçmior
Lisede kompozisyon sınavında bile bu kadar şey yazmayı becereedm ben
Çok iyi birisin sen beni kendine çeken noktanda bu zaten ömür boıyu arkadasım ol konusalım,görüselim yanlız biraz skıntılarımdan dolayı zamana ihtiyacım var senile ilgisi yok olanların.
Umarım affetmişsindr beni aklıma gelen ne ise yazdım inş anlarsın ..... bunu yazmış nedemek bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?