Merhaba benim ilk aşılamam tuttu
hiç beklemiyordum
hiç umudum da yoktu doktorum aşılamayı yaparken
bu işlemin başarı oranı % 15
% 85 gebelik oluşmaz sonradan hayal kırıklığı olmasın dedi
içimi açtı yani :)
moralini bozma bence
nasipse eğer şansın % 15 bile olsa olur
içini ferah tut
hakkında hayırlısı olsun
Merhaba canim cok sagol icimi nasil rahatlattin bi bilsen ama tabiki hikayenide anlatirsan cok sevinirim yas kacti neden ve nekadar zaman bebek olmadi ayroca nezaman ogrendin pozitif oldugunu hic belirtin oldumu ne cok soru sordum dimi :))) bu arada ALLAH bagislasin hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah
Saol canım allah isteyen herkese nasip eder inşallah :))
benim yaşım 33 dört yıldan fazla bekledik başlarda sorun yok falan dedi doktor ,bekleyin olur dendi
sonra pko olduğumu öğrendim, öyleydi böyleydi derken dört sene geçti .aşılamayı yapan doktorda aşırı ilgisizdi normalde progesteron veriyormuş doktorlar hiç bişey vermedi sperm yıkama sonrası raporuna bile bakmadı
belirtilere gelince burda senelerce baktım belirtilere hiç biri olmadı dayanamadım 11. gün kan testi yaptırdım oda düşük çıktı sonra adetim bir hafta geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı inanmadım kan testi yaptırdım
en büyük belirti adet gecikmesi
beklemek zor biliyorum ama adetini bekle derim
benim de 2. aşılamam tuttu Rabbime şükürler olsun. doktorum bana %15-20 şans vermişti , Allah yeterki ol desin olur inşallah
Canim cok sevindim gozun aydin insallan saglicakla kucagina alirsin ve buyursun yavrunu zahmet olmazsa sende anlatirmisin kac yildir evlisin nekadar zamandir cocugun olmuyordu bi problem varmiydi yani olmamasinin sebebi neydi.
sagol canim tekrar tekrar tebrik ederim insallah yavrunu kicagina saglicakla alip buyutursun bu topik biraz yavas ilerlicek biliyorum ama sonunda mucadeleyi birakmamasi icin insanlara bir isik tutacak insallah
Canim hikayeni yazdigin ve bizlere umut oldugun icin tesekkur ederim insallah saglicakla kucagina alirsin ve hayirli bi sekilde buyutursun yavrunu mucadelen icinde tebrik ederim ayrica saglicakla kal canim
o iki yil oyle uzun geliyorki o cektigin stres hic olmicakmi duygusu marketten her ped aldiginda aslinda bebegime bez almaliydim diye soylenmek senden sonra evlenenlerin bir bir hamile kalmasi onlarin duydugu hazzi izlemek daha neler neler ama sukurler olsunki baba olmaya layik olan eslerimiz var arkamizdalar cogumuzun (okuduklarima dayanarak soyluyorum) cok sukur hala yumurta uretebiliyoruz ve imkansiz icin ugrasmiyoruz sadece zamanini bekliyoruz insallah yani en azindan umudumuz ve sukretmek ve mucadele etmek icin bi dunya sebebimiz var sagol canim Rab'bim dualarini kabul etsin hepimizin dualarini kabul etsin insallah.
merhaba canim ben bu konuyu ilk asilamami yaptirdigimda acmistim suanda ise ikincinin sonucunu ogrenmek icin bekliyorum bugun yedinci gunum benimde hakkimizda hayirlisi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?