Merhaba
Benim ilk asilamam tuttu :). Hic bir sebebp yoktu fakat 2 yildir hamile kalamiyordum. En sonunda yeter artik dedim ve asilama yaptirmaya karar verdim. Evet bir sorunumuz yoktu ama bu durumda bile asilamada basari orani %15-20 dir. BEn cok umitsizdim.amamucize gerceklesti. Suan 8. Haftamdayim ve cok mutluyum. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin. Bu arada esim de ben de 29 yasindayiz. Ve adet dum sanmistim ki meger tutunma kanamasiymis :). Asilamamdan 18 gun sonra hem kanda hem de erken gebelik testinde sonucu elde etmistim. Herkese sevgi ve sabir dilerim...
proxed plus, tratella, evicap (yazılışlarında yanlışlık olabilir tam hatırlayamadım) kullandı.
merhaba arkadaşlar ilk aşılamam tutmadı dün 2. aşılamam yapıldı beklemedeyiz şimdi herkes kafana takma bilmem ne diyor ama soruyorum takmamak mümkün mü acaba çok yıpratıcı bir süreç allah herkesin yardımcısı olsun nasip kısmet elbette ama elimizden geleni yapmak lazım ben klomen kullandım 3 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesi tüm tahlillerimiz normal ama 1.5 yıldır korunmuyoruz 26 yaşındayımm veeeeeeeeeeee sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duydum.
25 temmuzda ilk asilamami yapıldı ve 8 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. Umutsuz değildim ve hep iyi düşündüm :) allah isteyen herkese nasip etsin.Arkadaslar yanlis anlamayin benim ilk asilamam bugun 3. Gunum topikleri sirayla vaktim yettigince gezindim ama hep aonuc negatif haliyle umutsuzluga kapildim oyuzden oyle bi topik yapiyimki dedim okuyan herksim yuzunde guller acsin yasasin bir umut var demekki desin simdi lutfen buraya asilamasi tutan arkadaslar yazsin lutfen kacinci denemesi nerede yaptirdi vs herkese simdiden cok tesekkurler bol sanssss.
canım ben bu gün aşılama yaptırdım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum,ama ayağa kalkmam gerektiğinde akıntı geliyor biraz ,normalmi ilk günbenim de 2. aşılamam tuttu Rabbime şükürler olsun. doktorum bana %15-20 şans vermişti , Allah yeterki ol desin olur inşallah
Merhabalar kanamaniz nasil olmustuMerhaba
Benim ilk asilamam tuttu :). Hic bir sebebp yoktu fakat 2 yildir hamile kalamiyordum. En sonunda yeter artik dedim ve asilama yaptirmaya karar verdim. Evet bir sorunumuz yoktu ama bu durumda bile asilamada basari orani %15-20 dir. BEn cok umitsizdim.amamucize gerceklesti. Suan 8. Haftamdayim ve cok mutluyum. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin. Bu arada esim de ben de 29 yasindayiz. Ve adet dum sanmistim ki meger tutunma kanamasiymis :). Asilamamdan 18 gun sonra hem kanda hem de erken gebelik testinde sonucu elde etmistim. Herkese sevgi ve sabir dilerim...
Buldum canim ama heralde girmiyo siteye en son bi yil once girmis gecen yil yazmis bende 17. Gun ogrendim kanamam oluyodu ins benimkiside oyle olurMerhabalar kanamaniz nasil olmustu
Ins canim tek temennimmm ya acil yok mu evin yakininda hadi gidip test yapinBuldum canim ama heralde girmiyo siteye en son bi yil once girmis gecen yil yazmis bende 17. Gun ogrendim kanamam oluyodu ins benimkiside oyle olur
Varda halim hic yok ki kan gitmeden vucuttan iki defa kan aldilar kanamam oldu dun bi uyumusum saat 8 de gozum.acamiyodum bide bugunlerde dikkat etmek lazim zaten iki gun dinleneyim zaten sali yapilacak varsa cikar zaten ins taksiyle gidiyoruz hizli kullaniyolar icim disima cikiyo en iyisi varsa bile dinlemek sali belli olacak hayirlisiyla inssIns canim tek temennimmm ya acil yok mu evin yakininda hadi gidip test yapin
Anladim cnm yatiyorsun demiVarda halim hic yok ki kan gitmeden vucuttan iki defa kan aldilar kanamam oldu dun bi uyumusum saat 8 de gozum.acamiyodum bide bugunlerde dikkat etmek lazim zaten iki gun dinleneyim zaten sali yapilacak varsa cikar zaten ins taksiyle gidiyoruz hizli kullaniyolar icim disima cikiyo en iyisi varsa bile dinlemek sali belli olacak hayirlisiyla inss
Canim bi de bisey sorabilir miyim ben dun gece catlatma ignemi oldum bugun ara ara karnim agriyo sabah ta midem bulandiVarda halim hic yok ki kan gitmeden vucuttan iki defa kan aldilar kanamam oldu dun bi uyumusum saat 8 de gozum.acamiyodum bide bugunlerde dikkat etmek lazim zaten iki gun dinleneyim zaten sali yapilacak varsa cikar zaten ins taksiyle gidiyoruz hizli kullaniyolar icim disima cikiyo en iyisi varsa bile dinlemek sali belli olacak hayirlisiyla inss
Canim bi de bak senin bebek gec dollenmis yani galiba asilama gunu degilde 3. Gun sonra felan o yuzden galiba boyle oldu yani zayif bebek olucakCanim bi de bisey sorabilir miyim ben dun gece catlatma ignemi oldum bugun ara ara karnim agriyo sabah ta midem bulandi
Evetcyatiyorum bi lavaboya kalkiyorumAnladim cnm yatiyorsun demi
Canim ben yumurtanin catladigini hissettim asilamadan bi gun once aksam catladi catlama olunca sancin oluyo birden bide yumurta aki gibi sivi geliyo az tam tahmin ettigim gibi catlamadan 15 gun sora adet olurdum hesapladim 16 . Gun lekem geldi gercektende o gun catlamis bu gunlerde dikkat etmeye basla sancin oldugu an catlama oluyodur gir lavaboya bak akinti gelmismiCanim bi de bisey sorabilir miyim ben dun gece catlatma ignemi oldum bugun ara ara karnim agriyo sabah ta midem bulandi
Bilmiyorum canim ins tutunsunda saglikli bi sekilde sisman yapariz onu ins sali gunu deger yukselmis olurCanim bi de bak senin bebek gec dollenmis yani galiba asilama gunu degilde 3. Gun sonra felan o yuzden galiba boyle oldu yani zayif bebek olucak
Aintim vardi yarim saat onceCanim ben yumurtanin catladigini hissettim asilamadan bi gun once aksam catladi catlama olunca sancin oluyo birden bide yumurta aki gibi sivi geliyo az tam tahmin ettigim gibi catlamadan 15 gun sora adet olurdum hesapladim 16 . Gun lekem geldi gercektende o gun catlamis bu gunlerde dikkat etmeye basla sancin oldugu an catlama oluyodur gir lavaboya bak akinti gelmismi
Cankm aklima bisey takildi seni kac yumurta vardiBilmiyorum canim ins tutunsunda saglikli bi sekilde sisman yapariz onu ins sali gunu deger yukselmis olur
Akinti dedigim gibi yumurta aki gibi seffaf sunen bi akinti. 3 vardi buyuk olarak ama yumurta olunca sans artiyo bence senin kac tane var simdiCankm aklima bisey takildi seni kac yumurta vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?