Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba sizde ne gibi belirtiler olmuştu ? Tutanların belirtileriyle umutlanmak istiyorum artık

proxed plus, tratella, evicap (yazılışlarında yanlışlık olabilir tam hatırlayamadım) kullandı.

merhaba arkadaşlar ilk aşılamam tutmadı dün 2. aşılamam yapıldı beklemedeyiz şimdi herkes kafana takma bilmem ne diyor ama soruyorum takmamak mümkün mü acaba çok yıpratıcı bir süreç allah herkesin yardımcısı olsun nasip kısmet elbette ama elimizden geleni yapmak lazım ben klomen kullandım 3 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesi tüm tahlillerimiz normal ama 1.5 yıldır korunmuyoruz 26 yaşındayımm veeeeeeeeeeee sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duydum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de 2 aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım.şimdi oluruna bıraktım olmadı tüp bebeğe geçeceğim.tekrar aşılama yaptırmıcam

Arkadaşlar merhaba malesef 2. aşılamam da tutmadı bu gün regl oldum nasip kısmet doktorum 3. aşılama deniyor şimdi başka bir ilaç vercek sizlerle paylaşırım ismini zaten 3. de tutmazsa biraz dinlenme veriyor ve daha sonra tüp bebek diyor ben merak ediyorum tüp bebek için de tekrar böle bir süreç olacak mı diye ama hayır hemen örnek alıp hazırlık yaparız dedi bakalım 3. yü de deneyelim de :) üzülmedim bu sefer aslında meğer zaten umutlanmamışım çok karmaşık duygular içindeyim

25 temmuzda ilk asilamami yapıldı ve 8 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. Umutsuz değildim ve hep iyi düşündüm :) allah isteyen herkese nasip etsin.

benim de 2. aşılamam tuttu Rabbime şükürler olsun. doktorum bana %15-20 şans vermişti , Allah yeterki ol desin olur inşallah
canım ben bu gün aşılama yaptırdım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum,ama ayağa kalkmam gerektiğinde akıntı geliyor biraz ,normalmi ilk gün

Merhabalar kanamaniz nasil olmustu

Merhabalar kanamaniz nasil olmustu
Buldum canim ama heralde girmiyo siteye en son bi yil once girmis gecen yil yazmis bende 17. Gun ogrendim kanamam oluyodu ins benimkiside oyle olur

Buldum canim ama heralde girmiyo siteye en son bi yil once girmis gecen yil yazmis bende 17. Gun ogrendim kanamam oluyodu ins benimkiside oyle olur
Ins canim tek temennimmm ya acil yok mu evin yakininda hadi gidip test yapin

Ins canim tek temennimmm ya acil yok mu evin yakininda hadi gidip test yapin
Varda halim hic yok ki kan gitmeden vucuttan iki defa kan aldilar kanamam oldu dun bi uyumusum saat 8 de gozum.acamiyodum bide bugunlerde dikkat etmek lazim zaten iki gun dinleneyim zaten sali yapilacak varsa cikar zaten ins taksiyle gidiyoruz hizli kullaniyolar icim disima cikiyo en iyisi varsa bile dinlemek sali belli olacak hayirlisiyla inss

Anladim cnm yatiyorsun demi

Canim bi de bisey sorabilir miyim ben dun gece catlatma ignemi oldum bugun ara ara karnim agriyo sabah ta midem bulandi

Canim bi de bisey sorabilir miyim ben dun gece catlatma ignemi oldum bugun ara ara karnim agriyo sabah ta midem bulandi
Canim bi de bak senin bebek gec dollenmis yani galiba asilama gunu degilde 3. Gun sonra felan o yuzden galiba boyle oldu yani zayif bebek olucak

Canim ben yumurtanin catladigini hissettim asilamadan bi gun once aksam catladi catlama olunca sancin oluyo birden bide yumurta aki gibi sivi geliyo az tam tahmin ettigim gibi catlamadan 15 gun sora adet olurdum hesapladim 16 . Gun lekem geldi gercektende o gun catlamis bu gunlerde dikkat etmeye basla sancin oldugu an catlama oluyodur gir lavaboya bak akinti gelmismi

Canim bi de bak senin bebek gec dollenmis yani galiba asilama gunu degilde 3. Gun sonra felan o yuzden galiba boyle oldu yani zayif bebek olucak
Bilmiyorum canim ins tutunsunda saglikli bi sekilde sisman yapariz onu ins sali gunu deger yukselmis olur

Aintim vardi yarim saat once

Cankm aklima bisey takildi seni kac yumurta vardi
Akinti dedigim gibi yumurta aki gibi seffaf sunen bi akinti. 3 vardi buyuk olarak ama yumurta olunca sans artiyo bence senin kac tane var simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…