Malesef canım kimyasal gebelik çıktıNoldu canim sonucun cikmadimi inss iyi haberle gelirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım kimyasal gebelik çıktıNoldu canim sonucun cikmadimi inss iyi haberle gelirsin
Benimki gibi olmus uzulme canim hayirlisi bide kimyasal gebelik cikti basimiza asi yaptiran arkadaslarin cogunda kimyasal gebelik oluyo nedense rabbim bi an once guldursun yuzumuzu insallahMalesef canım kimyasal gebelik çıktı
İnşallah canım. Değerler yükselmeyince kendimi hazırlamıştım zaten. Smdi adetin ikinci günü tekrar gideceğim. Bakalım ne yapilacakBenimki gibi olmus uzulme canim hayirlisi bide kimyasal gebelik cikti basimiza asi yaptiran arkadaslarin cogunda kimyasal gebelik oluyo nedense rabbim bi an once guldursun yuzumuzu insallah
Hayirlisi olsun inssİnşallah canım. Değerler yükselmeyince kendimi hazırlamıştım zaten. Smdi adetin ikinci günü tekrar gideceğim. Bakalım ne yapilacak
merhaba bende ilk aşılammaı yaptıracağım mart ayında.. sizn sorun neydi arkadaşm? bnm eşmde %60 hareketsizlk varMerhaba benim ilk aşılamam tuttu
hiç beklemiyordum
hiç umudum da yoktu doktorum aşılamayı yaparken
bu işlemin başarı oranı % 15
% 85 gebelik oluşmaz sonradan hayal kırıklığı olmasın dedi
içimi açtı yani :)
moralini bozma bence
nasipse eğer şansın % 15 bile olsa olur
içini ferah tut
hakkında hayırlısı olsun
merhaba benmde eşimde hız problemi var ve ilk aşılamamı yaptıracağım. okuyunca çoooooooooooook mutlu oldum anlatamam size.. eşinizin değerleri nasıldıbenimde ilk aşılamam tuttu eşimde hız problemi vardı baya düşüktü yani ama şükür tuttu şimdi kızım 3 yaşında ben de 2. için tekrar aşılama düşünüyorum şu sıralar doktor araştırıyorum. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
merhaba aşılamanızın sonucu ne oldu bnm eşmdede hız problemi var mart ayında yaptıracağımhız kaçtı acaba sizde? bizde de aynı problem var.ilk yapılan testlerde ileri hareketli%5ti toplamda ise %20 hareketli idi.eşim ilaç kullandı ve ileri hareket %40a çıktı.aşılamada yıkama sonrası hız %70 çıktı.benimki tutmuşmudur acaba.beklemedeyim şu an.
bizdede ileri hareketli %10 a +b %50 yazıyor. yıkama sonrası ne demek canım? %90 ne oluyor yani:) spermler yıkanıyormusizdekiyle hemen hemen aynı idi ileri hareketli %0 toplamda A+B:% 15 falandı ilaç kullandık ama hızımızı artırmadı ama yıkama sonrası %90 olmuştu ben de şaşırmıştım bu kadar olmasına ve sonuçta tuttu.Senin değerinde çok güzel olmuş inşallah tutar Allah hayırlısını versin.
merhaba sorununuz neydi aşılama yaptırdığınızda? bende ilk aşılamamı yaptıracağım topiği okuyorum da ilk aşılaması tutanları okudukça çok mutlu oluyorumEvet ilk asılamadı. Hiç umudum yoktu sonucu duyunca çok sevindim. Allah herkese bu mutlulugu nasip etsin.
2 tane aşılama yaptırdık ve ikisi de tutmadı.bence aşılama vakit kaybı oluyor.tutanlar çok fazla değil bence.hem maddi hem de manevi yıpranıyorsun.çevremdeki bu drumda olan arkadaşlar aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek yaptır dediler ben denemek istedim ama malesef.tabi sizin tercihiniz deneyin şans belki tutar.merhaba aşılamanızın sonucu ne oldu bnm eşmdede hız problemi var mart ayında yaptıracağım
Canım benim ilk aşılamam tuttu ama kimyasal gebelikle sonuclandi geri düştü. İkinciye hazirlaniyorum. Sorunumuz yok esimdede bendede.merhaba sorununuz neydi aşılama yaptırdığınızda? bende ilk aşılamamı yaptıracağım topiği okuyorum da ilk aşılaması tutanları okudukça çok mutlu oluyorum
sizin sorununuz neydi cnm? sperm hareketsizliği olanlarda daha fazla tutuyormuş bizmde durum oyle oldugu için doktor aşılamayı uygun gördü blmiyorum inşallah olur2 tane aşılama yaptırdık ve ikisi de tutmadı.bence aşılama vakit kaybı oluyor.tutanlar çok fazla değil bence.hem maddi hem de manevi yıpranıyorsun.çevremdeki bu drumda olan arkadaşlar aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek yaptır dediler ben denemek istedim ama malesef.tabi sizin tercihiniz deneyin şans belki tutar.
sizin sorununuz neydi cnm? sperm hareketsizliği olanlarda daha fazla tutuyormuş bizmde durum oyle oldugu için doktor aşılamayı uygun gördü blmiyorum inşallah olur
sizin sorun neydi. aşılama hareketsizlik problemi olanlada tutuyormuş o yüzden bende denemek istedi m2 tane aşılama yaptırdık ve ikisi de tutmadı.bence aşılama vakit kaybı oluyor.tutanlar çok fazla değil bence.hem maddi hem de manevi yıpranıyorsun.çevremdeki bu drumda olan arkadaşlar aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek yaptır dediler ben denemek istedim ama malesef.tabi sizin tercihiniz deneyin şans belki tutar.
İnsallah canım. Ben ikinci asilamami oldum. Su an pozitif ama 2 günde bir test yapilcak. Degerler düşerse kimyasal gebelik. Dusmezse saglikli gebelik. İlk aşılamam kimyasaldı. Bakalim bu tutacakmi. Yarın tekrar testim var.Bu sayfa biraz daha iç açıcı. Bende ilk aşılamamı yaptırdım ve bugün 6. Günüm. Ama aşılamada hamile kalanların ne kadar az olduğunu gördükçe üzülüyorum. Tutanlara seviniyorum hatta gözlerim doluyor sevinçten sonra birde kimyasal gebelik var. Bunu da yeni öğrendim. Bu daha da üzücü. Ne bilim inşallah hepimizin duaları kabul olsun.
İnsallah canım. Ben ikinci asilamami oldum. Su an pozitif ama 2 günde bir test yapilcak. Degerler düşerse kimyasal gebelik. Dusmezse saglikli gebelik. İlk aşılamam kimyasaldı. Bakalim bu tutacakmi. Yarın tekrar testim var.
İnsallah canım. Ben ikinci asilamami oldum. Su an pozitif ama 2 günde bir test yapilcak. Degerler düşerse kimyasal gebelik. Dusmezse saglikli gebelik. İlk aşılamam kimyasaldı. Bakalim bu tutacakmi. Yarın tekrar testim var.