Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin. Bugün gittik dr a 41.1 çıktı. Aşılamaya göre normal bi deger gözünüz aydın dedi :)))Sen yarına kadar gelmezse adetin ki inşallah gelmez kan ver ama bu Teste görede hamilesin inş
Gözün Aydın canım ilk aşılanmıydıEvetttt hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin. Bugün gittik dr a 41.1 çıktı. Aşılamaya göre normal bi deger gözünüz aydın dedi :)))
Evet ilk asılamadı. Hiç umudum yoktu sonucu duyunca çok sevindim. Allah herkese bu mutlulugu nasip etsin.Gözün Aydın canım ilk aşılanmıydı
Darısı Başıma inşallahEvet ilk asılamadı. Hiç umudum yoktu sonucu duyunca çok sevindim. Allah herkese bu mutlulugu nasip etsin.
Âmin inşallah. Allah dileyen herkese versin.Darısı Başıma inşallah
Belirtilerin neydi canım herzamnkinden farklı olan ,bide sorunun neydi özel değilseÂmin inşallah. Allah dileyen herkese versin.
Aşılamadan 2 gün sonra göğüs agrilarim oldu. 1 hafta sürdü. Onun haricinde belirti olmadı. Esimdede bendede sorun yoktu. İlk başta üroloji doktoru esime hareketlilik az demisti ama kadın doğum doktorum bi sorun yok Dedi. Sebebi bilinmeyen infertilite demişti.Belirtilerin neydi canım herzamnkinden farklı olan ,bide sorunun neydi özel değilse
Canım inan üzüldüm. Ama mücadeleyi bırakma. Bi süre ara vermek iyidir kafana takma boşver. Çok tanidigim var tedaviyi bırakıp hamile kalan. Belki psikolojiktir rahatla biraz. Bol bol dua et. Rabbim yardımcın olsun. Tez zamanda kucağını doldursun insllahBayanlar nasilsiniz.benim bu ayda sonuc husran asilamam tutmadi malesef adet oldum.tekrar denemek istemiyorum artik ben oluruna birakiyorum benim icin bu konu uzulerek kapandi![]()
İns bisey olmaz canim degerlerin nasil artiyor iki kat olmuyomu benimde asim tutmustu ama leke geliyodu bende degerim 16. 27. 57. 92 . iki gun arayla boyle yukseldi 4 gun sor tekrar baktirdik 96. Da kalmisti yukselmemis ama kanamam oluyodu zaten dr ilaci kes dusecek sagliksiz bi gebelik dedi kendiliginden dustu degerim de 10 gun icinde yavas yavas sifirlandi senin kac cikti degerlerin canimArkadaslar nasılsınız. Güzel bi haber veren yokmu yaa. Benim aşılama tuttu ama deger yukselmiyo. Cumartesi tekrar bakılacak. Korkuyorum düşecek die.
41.1 çıktı pazartesi yaptirdigimda. Carsamba günü 42.73 çıktı. Doktor bi anda yükselişe geçebilir cumartesi tekrar yapalım dedi. Umudunuzu kybetmeyin ama hazirlikli da olun dedi. Bakalım yarın ne çıkacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah tutunur düşmez. Düşerse üzülürüm. Allahtan gelene herZaman razıyız tabi ama insan üzülüyor. Ne sevindigimizi bildik ne uzuldugumuzu. Cok zorİns bisey olmaz canim degerlerin nasil artiyor iki kat olmuyomu benimde asim tutmustu ama leke geliyodu bende degerim 16. 27. 57. 92 . iki gun arayla boyle yukseldi 4 gun sor tekrar baktirdik 96. Da kalmisti yukselmemis ama kanamam oluyodu zaten dr ilaci kes dusecek sagliksiz bi gebelik dedi kendiliginden dustu degerim de 10 gun icinde yavas yavas sifirlandi senin kac cikti degerlerin canim
41.1 çıktı pazartesi yaptirdigimda. Carsamba günü 42.73 çıktı. Doktor bi anda yükselişe geçebilir cumartesi tekrar yapalım dedi. Umudunuzu kybetmeyin ama hazirlikli da olun dedi. Bakalım yarın ne çıkacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah tutunur düşmez. Düşerse üzülürüm. Allahtan gelene herZaman razıyız tabi ama insan üzülüyor. Ne sevindigimizi bildik ne uzuldugumuzu. Cok zorİns bisey olmaz canim degerlerin nasil artiyor iki kat olmuyomu benimde asim tutmustu ama leke geliyodu bende degerim 16. 27. 57. 92 . iki gun arayla boyle yukseldi 4 gun sor tekrar baktirdik 96. Da kalmisti yukselmemis ama kanamam oluyodu zaten dr ilaci kes dusecek sagliksiz bi gebelik dedi kendiliginden dustu degerim de 10 gun icinde yavas yavas sifirlandi senin kac cikti degerlerin canim
Kanamam hic olmadı benim. Progestan kullaniyorum fitil şeklinde.İns bisey olmaz canim degerlerin nasil artiyor iki kat olmuyomu benimde asim tutmustu ama leke geliyodu bende degerim 16. 27. 57. 92 . iki gun arayla boyle yukseldi 4 gun sor tekrar baktirdik 96. Da kalmisti yukselmemis ama kanamam oluyodu zaten dr ilaci kes dusecek sagliksiz bi gebelik dedi kendiliginden dustu degerim de 10 gun icinde yavas yavas sifirlandi senin kac cikti degerlerin canim
Evt canim cok zor Allah yardimcin olsun bizde ayni olduk iki yil sora o habeei aldik ayni anda kanamam oluyodu zaten sevinemedik hic ama nerdeyse hic yukselmemis canim benim drum bana hic umut vermedi 16. 27 ciktigi halde sagliksiz gebelik dedi duser demisti oylede oldu herseye hazirlikli ol hic uzulme demekki olabiliyomus ona sevin demisti drum sende ona sevin canim inss yukselmistir deger kismet hersey hayirlisi olsun hakkinda41.1 çıktı pazartesi yaptirdigimda. Carsamba günü 42.73 çıktı. Doktor bi anda yükselişe geçebilir cumartesi tekrar yapalım dedi. Umudunuzu kybetmeyin ama hazirlikli da olun dedi. Bakalım yarın ne çıkacak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah tutunur düşmez. Düşerse üzülürüm. Allahtan gelene herZaman razıyız tabi ama insan üzülüyor. Ne sevindigimizi bildik ne uzuldugumuzu. Cok zor
Canim tabiki kullanacaksin dolaba koy her gun saati geldiginde yeni bi uc takip 75 ayarlayip vuracaksin 4 gunde biter hergun 75 vurunursanarkadaşlar ben puregon iğneyi az önce vurdum 75 lik doz olarak peki içinde kalan diğer dozlarıda kullanacakmıyım yoksa yeni bir 300 lük doz mu açacağım .
kalan doz kartuşun içinde duruyor onu çıkaracakmıyım. kalacak mı ? sadece iğne ucunu mu değiştireceğim. gibi sorular kaldı. ben kartuşun ucundaki iğneyi çıkarttım. kartuş kalemin kapağını kapattım öylece dolaba koydum. acaba ucuna yeni iğne takıp öylemi dolaba koymalıydım
Noldu canim sonucun cikmadimi inss iyi haberle gelirsinKan verdim 3 saatten çıkacak. Bakalım degerler yukselecek mi. Mutlu son mu yoksa hüsran mı. Karmakarisigim yani. 3 saat geçmez