Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de 19 ağustosta aşılamam yapıldı.... inş ben duraya hamileyimmmm diye yazarım....2 aşılamam oldu bu arada.

Merhaba benim ilk aşılamam tuttu
hiç beklemiyordum
hiç umudum da yoktu doktorum aşılamayı yaparken
bu işlemin başarı oranı % 15
% 85 gebelik oluşmaz sonradan hayal kırıklığı olmasın dedi
içimi açtı yani :)

moralini bozma bence
nasipse eğer şansın % 15 bile olsa olur
içini ferah tut
hakkında hayırlısı olsun
Meraba esinzn tahlilleri nsldi pki. Brde kac yumurtnz olsmstu

Kızlar aşılaması tutanlar akıl versin benim tutmadı . Neler yapmak lazım aşılama günü ve sonrası .

Merhaba benim ilk aşılamam tuttu
hiç beklemiyordum
hiç umudum da yoktu doktorum aşılamayı yaparken
bu işlemin başarı oranı % 15
% 85 gebelik oluşmaz sonradan hayal kırıklığı olmasın dedi
içimi açtı yani :)

moralini bozma bence
nasipse eğer şansın % 15 bile olsa olur
içini ferah tut
hakkında hayırlısı olsun
Cnm pko vrmi esinizin dgerleri nasldi ymurta sayn flan asilamadn smra blortilern neler oldu yzar msn lutfennn

Arkadasım bende 2 yil 3 aylık evliyim. Basından beri bebek istiyoruz. Bende pco esimdede hızda problem vardı. Tedaviye başlamadan once ben 12 kilo verdim eşimde bu sürede yaklaşık 17 kılo verdi tedavi gormeden esimin degerleri cok iyi yükseldi. İlk ay hormon tedavisi gördüm . 4 ay klomen kullandım son iki ayında çatlatma igneside vardı.arada rahim filmi var bir ay kist oldu tedavi göremedim 1 ayda ben gitmedim yani 9. Ay ilk aşılamamı yaptırdım ve suan hamileyim cok şükür tuttu . Rabbim isteyen herkese versin inşallah . Bizim avantajımız esimin degerlerinin asilama tedavisinde yıkandıktan sonra cok iyi olmasıydı. Benim vücudumda klomene cevap veriyordu. Asıl olan bu ay nasip olmasıydı ve bütün şartlar oluştu cok şükür . Herkese tedavilerinde kolaylıklar diliyorum hayırlı güzel sonuclar nasip etsin Rabbim inşallah benim icin ve tum hamileler icinde tamamına erdirsin .
Kac kiliyla hamile kldn cnm pko bndede vr sperm syilariniz tm olark kacti ymurta syin flan ayrnliyla yzar msn ltf nnnnnn

benimde ilk aşılamam tuttu eşimde hız problemi vardı baya düşüktü yani ama şükür tuttu şimdi kızım 3 yaşında ben de 2. için tekrar aşılama düşünüyorum şu sıralar doktor araştırıyorum. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Pko vrmi cnm hiz ve sayi kacti asilama yptiginzda ymurta syn kacti bde blrtilerini yzr msn ltfnnnnn

Pko vrmi cnm ymurta syin sperm hraket syinz kacti blirtiler nelrdi
Tebrikler canım haaarikaaaaa:)) ağlıkla kucağına al bebeğini Allah beraberinizde olsun. Ev canım pko muydun değerleriniz nasıldı yaşadığın semptomlar nelerdi yazar mısın lütfen?

benimde ilk aşılamam tuttu eşimde hız problemi vardı baya düşüktü yani ama şükür tuttu şimdi kızım 3 yaşında ben de 2. için tekrar aşılama düşünüyorum şu sıralar doktor araştırıyorum. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Canim pko varmi blirtilern nlerdi anlatr msn bnim esmdede ayni srn vrdi ilac klla iyo 21 mlyn 80 hraketle asilama oldm 2 kasimda bklemedeym adt blrtilerm bsladi krkuyrm

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim kasım ayından bu yana asılama tedavisi gordum ve mutlu sonucu 3.aşılamamda aldım simdi bebegimizin gelmesini bekliyoruz heyecanla bu sitede yorumları cok okudum tutanların yazısının az olması hep canımı sıkıyordu sizlerede umut olmak icin yazıyorum bu surecte dudaklarimda kuruluk,goguslerimde ve kasıklarimda agrı hissettim arkadasımda 1. Asilamasinda hamile kaldi zor biliyorum ama umudunuzu kaybetmeyin rabbim insallah isteyen herkese nasip eder
Bnimde ddaklarm kruyor ama havalar sgudu acaba ondnmi dyrm bde kabzlik var 2 kasimda oldm asilamami ne olck blmiyrm ck krkuyrm ilk asilamam

Kızlar 2.yılın sonunda aşılama ile gebe kaldım Allahıma bınlerce kez şükürler olsun Rabbım ısteyen herkese versın sıze umut olur dye yazmak ıstedm tup bbkten once mutlaka asılama denenmelı bizimkı sebebsizdi sadece esımın morfolojısı 3ıdı ve rabbıme sukur tuttu işk denemede suan 6W hamışim...

Birde Adete 3gun kala ıdrar testı yapın varsa zaten genelde cıkıyor arkadaşlar . Umutsuz olmayın ..

Kızlar 2.yılın sonunda aşılama ile gebe kaldım Allahıma bınlerce kez şükürler olsun Rabbım ısteyen herkese versın sıze umut olur dye yazmak ıstedm tup bbkten once mutlaka asılama denenmelı bizimkı sebebsizdi sadece esımın morfolojısı 3ıdı ve rabbıme sukur tuttu işk denemede suan 6W hamışim...
Ilk asilamada mi tuttu bnm ilk asialmam tutmadi dun adt oldm cok ktuyum yunurta syn soerm syinuz hareketniz kacti bde bnde pko var

aşılama yaptırıpta kimyasal gebelikle sonuclananlar lütfen bilgi verirmisiniz benimde sanırım kimyasal ggebelik çünkü adetime 3 gün kala kan testi 12.52 çıktı ertesi gün bir daha yaptırdım o zaman da tam 12 çıktı betahcg ve hala adet olmadım kızlar napıcam korkuyorum,,,,,,,,,,

1. aşılama test sonuclarım
1. test 5.66
2. test 16.46
3. test 43.59
4. 93.59
pazartesi bir test daha olacak doktor pozitif ama kese görülene kadar devam edecek galiba testler

1. aşılama test sonuclarım
1. test 5.66
2. test 16.46
3. test 43.59
4. 93.59
pazartesi bir test daha olacak doktor pozitif ama kese görülene kadar devam edecek galiba testler

Hayırlı olsun canm gözün aydın :)
Bizde onumuzdeki ay ilk aşılama denicez umarim ilkinde tutar :)
Sperm hizi ve hareketi nasildi sizin ?

Merhaba arkadaşlar bizde bu ay aşılama tedavisine başladık.. Bugün adetimin üçüncü günü ve ilk yumurta büyütme iğnemi oldum.. Bu arada 1,5 yıldır bebek istiyoruz sebepsiz enferltlte var :( hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş Rabbim kucagmzı boş brakmasn

Kac kiliyla hamile kldn cnm pko bndede vr sperm syilariniz tm olark kacti ymurta syin flan ayrnliyla yzar msn ltf nnnnnn
Merhaba.inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) bişey sorabilir miyim? Bende ilk aşılamamı yaptırdım7. Günümdeyim.eşinin sperm sayısı ve hızı kaçtı? Kaç yumurtan oluştu?

Herkese merhaba 7 aralikta asilamam oldu bugun 4.gunum bakalim gunler hecmek bilmiyor aklimdan cikmiyor nasil beklicem 14.gune kadar iki gun cok agrim oldu bugun hic yok sadece sok kasikta batma var ve karnim cok sis normal mi sizce?

Back
X