Sadece bana mı oluyor bu?

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
208
Bazen sizinde saplantılı olduğunuz konular oluyor mu? Takılıp kaldığınız? Nasıl baş ediyorsunuz?
Aşk, evlilik, iş her şey hakkında olabilir..

Bazen sizinde saplantılı olduğunuz konular oluyor mu? Takılıp kaldığınız? Nasıl baş ediyorsunuz?
Aşk, evlilik, iş her şey hakkında olabilir..

Cok genel bi soru olmuş elbette herkesin saplantili olduğu bir şeyler vardır. Senin bas edemedigin ne?

Tabii ki oluyor da senin için bu konuyu açtıran su an için en çok kafana taktigin sey ya da şeyler nedir

Herşey mi ?? Tebrikler kıvama geldiniz :) Takıntılı insanlar başarılı insanlardır.Lakin bazen kabuğumuzdan çıkmak lazım gerçek kişiliğimize dönmemiz lazım.

Takıntılı mısın hayatla bas edemiyo musun depresyonda mısın nesin anlamadim ama takıntı varsa psikiyatriye gitmeni öneririm obsesif kompülsig bozukluk olabilir diğerleri için de psikolog...

Gidiyorum. Psikiytr. bir durum olmadığını söyledi eylülde tekrar başlicam seanslara..

Herşey mi ?? Tebrikler kıvama geldiniz :) Takıntılı insanlar başarılı insanlardır.Lakin bazen kabuğumuzdan çıkmak lazım gerçek kişiliğimize dönmemiz lazım.

Mesela sınavlara hazırlanmam lazım sürekli erteliyorum başlayamıyorum bir türlü..

Aynı benim gibi.. Geldiler bu gece yine..
Takıntının ilacı kabullenmektir,bunu deneyin. Gerekirse günlerce ağlayın, ağlayın, ağlayın ama kabullenin. :KK43:

Ben ancak böyle biraz sakinleşebiliyorum taktığım durumlarda.

Takıntının ilacı kabullenmektir,bunu deneyin. Gerekirse günlerce ağlayın, ağlayın, ağlayın ama kabullenin. :KK43:

Ben ancak böyle biraz sakinleşebiliyorum taktığım durumlarda.

Kabullendim artık 2 yıl oldu ama ara ara atak geliyor tabii ki..

Kabullendim artık 2 yıl oldu ama ara ara atak geliyor tabii ki..
Ara ara gelmesi anormal değil ama hep aklınızın bir köşesinde duruyorsa o kişi, psikolojik yardım alın derim. Ben takıntı yaptığım bazı olayları terapi ile aştım çok şükür.

Allah yardımcınız olsun.

Bu donem uzuldugum tek sey annemle babam .

Bosandilar .
Babam isvicreye gitti .
Onu ozluyorum kafamdan atamiyorum
Cok pisikolojim bozuldu
Kimseye belli etmemeye calisiyorum ama olmuyor :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Ara ara gelmesi anormal değil ama hep aklınızın bir köşesinde duruyorsa o kişi, psikolojik yardım alın derim. Ben takıntı yaptığım bazı olayları terapi ile aştım çok şükür.

Allah yardımcınız olsun.

Sağolun almam gerekli yoksa ilerde başka biriyle tekrar karşıma çıkacak..

Bu donem uzuldugum tek sey annemle babam .

Bosandilar .
Babam isvicreye gitti .
Onu ozluyorum kafamdan atamiyorum
Cok pisikolojim bozuldu
Kimseye belli etmemeye calisiyorum ama olmuyor :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Üzüldüm canım
Sizin görüşmenizi etkilemesin babanla konuş durumu
İlla ki gelir görüşürsünüz..

Back
X