Sadece ben mi böyleyim :(:(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar bu dert mi bilmiyorum ama beni çok olumsuz etkiliyor ben çok cabuk acıkan biriyim acıktımda halsizleşiyorum elim ayağım titriyor yemeğe saldırıyorum sürekli atıştırmam gerekiyor özellikle dışarıda bi yere gittim mi önce yemek yiyip sonra alışverişe başlarım acaba psikolojik mi bu çok kilo almaktan korkuyorum ne yapayım benim gibi olan var mı bi de tatlı krizlerine giriyorum sürekli :(:(:(

Acaba anksiyete mi sayılır bu yaşadıklarım

Ben de çok iştahlıyımdır.
Anksiyete olduğumu hiç düşünmemiştim.
Ancak ben dışarıda pek yemek yiyemem.

Benimde kan şekerim düşünce elim titrer çok fena olurum doktora gitmek lazım ama bi türlü gidemedim ben sende bunu bi doktora danış istersen
Peki sen ilaç falan kullanıyor musun bi de gece acıkır mısın

Tahlil yaptır önce tabi ki
Ne zamandır böyle bu durum?

Ben de çok iştahlıyımdır.
Anksiyete olduğumu hiç düşünmemiştim.
Ancak ben dışarıda pek yemek yiyemem.
Canım netten araştırdığımda ya şeker hastalığı ya da anksiyete çıkıyor

Kızlar bu dert mi bilmiyorum ama beni çok olumsuz etkiliyor ben çok cabuk acıkan biriyim acıktımda halsizleşiyorum elim ayağım titriyor yemeğe saldırıyorum sürekli atıştırmam gerekiyor özellikle dışarıda bi yere gittim mi önce yemek yiyip sonra alışverişe başlarım acaba psikolojik mi bu çok kilo almaktan korkuyorum ne yapayım benim gibi olan var mı bi de tatlı krizlerine giriyorum sürekli :KK43::KK43::KK43:
Sekerine baktır.Şeker belirtilerinden birisi sık sık acikmak. Titreme .

Canım netten araştırdığımda ya şeker hastalığı ya da anksiyete çıkıyor
Bende şeker yok biliyorum.
Sadece yemeği seviyorum diye de anksiyete olduğumu düşünerek beynimi bulandırmam ben.

He canım o emzirmektendir bende öyleyim emzirmek azaldı 1.5 aydır ek gıda ile. Bu krizlerde biraz hafifledi. Gece uyanıp bile atistiriyordum tek göz kapali

He canım o emzirmektendir bende öyleyim emzirmek azaldı 1.5 aydır ek gıda ile. Bu krizlerde biraz hafifledi. Gece uyanıp bile atistiriyordum tek göz kapali
Çok iş yapıyorum gün boyu hep ayaktayım ev iş bebek bunlar da çok acıkma yapar mı mesela bugün gece Bebek unutmadı erken uyandım sabahtan iş temizlik yeni oturdum acıkma yaparmı

Back
X