Sadece ben mi böyleyim :(:(:(

Kan şekerini ölçtür. .
Bi ara ölçtüm 110 çıktı normaldi ben fazla uyumuyorum gün boyu da hep iş yapıyorum ayaktayım acaba bunun da etkisi var m bi de en fazla 6 saat uyurum

Bi ara ölçtüm 110 çıktı normaldi ben fazla uyumuyorum gün boyu da hep iş yapıyorum ayaktayım acaba bunun da etkisi var m bi de en fazla 6 saat uyurum

Bende iştahlıyım. .
Kan ve troid de var bende ..
Değerlerini ölçtür bi doktora Danış ..

Evde mi olctun açlık değil mi açlikta sinir 110 diye biliyorum bence doktora git.

Bende çok acikirim yanı dışarı çıktık mi eşim önce karnını doyuralim sonra gezelim der hatta aslan besleyen yemini düşünmez falanda der :D kan degerlerim falanda normaldir benim ama kiloluda değilim metabolizmam hızlı benim ohh çok iyi yerim :)

Bende çok acikirim yanı dışarı çıktık mi eşim önce karnını doyuralim sonra gezelim der hatta aslan besleyen yemini düşünmez falanda der :KK70: kan degerlerim falanda normaldir benim ama kiloluda değilim metabolizmam hızlı benim ohh çok iyi yerim :)
Günde üç öğün dışında atıştırma yapıyor musun

Hiç bunu hastalık olarak düşünmedim iyi mi Allah Allah :/ kan şekerimiz düsüyodur belki uzun süre ac mi duruyosun
Bence sen de doktora git canım şeker ve tiroit değerine baktır sürekli böyleysen doktora görünme zamanı gelmiş.

Acıkınca karnım kazınıyor bu normal mi

Bende de vardır bu.çocukluğumdan beri böyleyim. Acıktığımda elim ayağım titrer bayılacak gibi olurum.kan şekeri düşüyor sanırım. Ama anksiyete de olabilir.babamın öldüğünü öğrendiğim andan yarım saat sonra şu an açıklayamıyorum çok saçma ama hem hickirarak ağlıyor hem birşeyler yiyordum..birden bire bir açlık ve halsizlik hissetmistim. O yüzden anksiyete olabilir dedim..

Back
X