- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu idi?
5. GunKaçıncı gün embriyosu idi?
Idrarda görmeden kanda baktırmak istemedimKuzum ben göremedim ama belki kameraya yansımıyordur testinin markası nedir bide istersen kan tahlili ver idrar testleri yanıltıyor insanı
Inşallah teşekkür ederimsuan erken daha görünmeyebilir.Resımde ısıktan kaynaklı belkıde bısey gorunmuyor.Inşallah gonlunuzce olur
Ümidinizi kırmak istemem ama benım 8.gün degerim 4,3 cıkmıstı, doktorum ilacları bıraktırmıstı5. Gun
Neden öyle bisey yaptınız 12. Gün değerine bakılıp ilaçlar kesilir ayrıca sizinki yüksekmiş belkide yeni tutunmaya başlamıştı tekrardan hiç test verdiniz mi ben günümü beklemeden o kan değerini görmeden bırakmazdımÜmidinizi kırmak istemem ama benım 8.gün degerim 4,3 cıkmıstı, doktorum ilacları bıraktırmıstı![]()
Transfer sonrası ovitelle ve gonappetyl yapmıstık, büyük ihtimal onların etkısıydı.. Ve cıft embrıyo konmustu, tek konulanların bile 8.günde 100un üzerinde cıkıyor degerleri..Neden öyle bisey yaptınız 12. Gün değerine bakılıp ilaçlar kesilir ayrıca sizinki yüksekmiş belkide yeni tutunmaya başlamıştı tekrardan hiç test verdiniz mi ben günümü beklemeden o kan değerini görmeden bırakmazdım
Ne diyim canım Allah yardımcın olsun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursunTransfer sonrası ovitelle ve gonappetyl yapmıstık, büyük ihtimal onların etkısıydı.. Ve cıft embrıyo konmustu, tek konulanların bile 8.günde 100un üzerinde cıkıyor degerleri..
Aminn, rabbim isteyen herkese nasip etsin7
Ne diyim canım Allah yardımcın olsun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun
Tamam canım inşallah dua et olur mu Allah razı olsunAminn, rabbim isteyen herkese nasip etsinsonıcunuuzu beklıyorum, benı de etiketleyin