sadece benim günlüğüm olacak

ama birkaç gündür benim için karanlık. canım sıkkın hem de sebepsiz. nedenini ben bile bilmiyorum sorup duruyorsun bitanem ama ben bile bilmiyorum. ama keyfim yok. yaşlanmak mı beklemek mi onun olmayısımı ne olduğunu şu an bilmiyorum. adetimi bekliyorum olmadı yine 8 gün geçti hala yok oysa bu adetle başlayacaktı tedavi gidecektik kıbrısa .
kızım nekadar mükemmel bi çocuk oldu allahım binlerce şükürler olsun. ne kladar mantıklı konuşuyor benimle silkelen çık şu mutsuzluktan diye bana önerilerde bulunuyor. neler öğrenmiş neler söylüyor bana ne doğru şeyler. allahım şükürler olsun

beklediğim adetim nihayet ilaçla oldu. ve süreç başladı ama yine içim bi tuhaf havalar güzel bahar geldi bazen içim uçuş uçuş oluyor ama kısa sürüyor nedense. ne istediğimi neden olduğunu da bilmiyorum. sanırım bu kocaman sonu belli olmayan şeyden dolayı.
bakalım neler olacak ne olur allahım ol de.
onu çok istiyoruz.
ol de allahım
ol de allahım
ol de allahım.

bugün adetimin 8. günü son adet tarihim 3 nisan. bakalım ne zaman gideceğiz.bugün endometrium kalınlığına tekrar bakılacak ve buna göre belli olacak gideceğimiz tarih.
bugün içimde büyük bir umut var. artık son adet tarihim 3 nisan diye hesap yapacağımız hissediyorum. kimseye söylemedim söylemeyeceğim de.
bunun biraz gerginliği var ama aşıcam kimseye hiçbişey söylemeyeceğim. allahım yardım et bize herşey yolunda gitsin.
içimde iki minikle geri dönelim onları artık bekleyecek sabrımız kalmadı bu defa gelsinler
ol de allahım.
içimdeki inancı kaybetmeyeyim umudum artarak sürsün.
sonu istediğimiz gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…